האלופוויזיון - 5
פרק 5: ----- את 2 הנקודות שלי לפרק זה אני בוחר להעניק ל-טובה על איך שהיא התעללה בזאתי שעשתה לה את השיער היה בהחלט מצחיק 3 נקודות לפרק זה אני בוחר לתת ל-ליאן כי היא לא מוכנה שיתייחסו אליה ככה והיא צודקת איפשהו 4 נקודות הולכות הפרק הזה ל-סער סצינות העירום עשו את שלהן, אחרי הכל זה חלק מהמשחק
אבל ההשתרמטויות שלו לא מוצאות חן בעיני כי הוא נשוי 5 נקודות בפרק הזה ל-מיטל היא חיה בעולם של גברים ובכל זאת יודעת להשתלט עליהם במגרש שלהם
לא בצורה הכי יפה אבל מילא, זאת הכוונה שלה 8 נקודות בפרק הזה ל-תום זה היה כל כך יפה מצידו שהוא רשם צ'ק לריטה ו-10 נקודות בפרק הזה, האחרון לשבוע אני בוחר לתת ל- סיגי איך שהיא התמודדה יפה עם הסבא המגעיל של תום צריך באמת אומנות בשביל להסתדר עם בן אדם כזה ובהחלט היה לה את זה רק הקטע האחרון לא היה ממש מובן לי. נקודות ללא נקודות: ---------- * בגלל זה מילי צרחה ? זה הכל ? איזה פאקצה מפונקת אלוהים ישמור אם =זה= סוף העולם בשבילה. ובכלל אפשר לשטוף את זה - ביג דיל. * רגע, ממתי אלון מזרחי הוא שחקן ?! הוא שחקן כדורגל - מה הוא עושה במשחק בסדרת טלוויזיה? הוא בכלל יודע לשחק ?! מה נסגר? * זהו, דווקא אני כן יכולה - זה קטע משעשע - מיטל מתחילה עוד יותר לבלגן בינהם ובין תום לסער וכו' * מה קורה שפתאום סמדר רוצה להתגרש ? דווקא עכשיו להגיד לו את זה כשרוצים להעיף אותו מהקבוצה ? * זה בעייתי אם סער יעזוב עכשיו כי הרי רק בגללו היא עזבה את הקבוצה .... * טובה הזאת ממש מפלצת אלוהים ישמור - כל פרק זה רק נראה יותר גרוע * ולא פחות סבא של תום - הבן אדם הזה הוא טרול ! למרות שאם אני רואה טוב אני חושב שסיגי תרסן אותו (אני =חושב= בלבד!!)