האלופוויזיון - 4
פרק 4: ----- את הנקודה הראשונה שלי הערב אני בוחר לתת ל-מיטל היא לא הדמות הכי חביבה שם וזה בלשון המעטה, יש לי הרגשה שהיא הולכת להיות ממש הרעה של הסדרה - אבל עדיין מגיע לה משהו על הניסיון 2 נקודות אני נותן ל-טובה היא כלבה, זה נכון - אבל הקריזות שהיא חוטפת (את לא תגידי לי סבתות!!!!!) ממש מצחיקות. 3 נקודות ל-ליאן על הדאחקות עם יופי של ערוץ 8
וגם בגלל שהיא לא מוכנה שיתנהגו אליה בביטול בבית שלה. 4 נקודות ל-סער בגלל שהוא ניסה לסדר את העניינים הפרק הזה אבל לא כל כך הלך לו והוא גם התנהג לא הכי יפה. 5 נקודות ל-רני הוא היה דווקא נחמד פחות או יותר הפרק הזה 6 נקודות ל-סיגי כי באמת מגיע לה על כל המאמצים שהיא עושה. 7 נקודות ל-סמדר שלא מוכנה לסכן את העתיד שלה ולא חשוב במה זה מדובר 10 נקודות - המקסימום לערב זה הולך לאחר כבוד ל- ...... אלונה המסיבת טראנסיות הייתה ל ח ל ו ט י ן קורעת
ממש מבדר, היה שווה
* נקודות ללא נקודות : - אה, פתאום טובה צריכה את סיגי - מה קרה שהיא כל כך מתחננת שהיא תשאר עכשיו ?! - זאת אשמתי שכולם מחפשים רק יופי? לך יש יופי של ערוץ 8 לי של ערוץ 2 - יציאה קורעת במיוחד

- מיטל מתחילה לעשות את הבלגן אני רואה :-O - מה כבר אחות של סיגי רוקחת שם ?! - איזה זונה מוסרית סער שהוא נשוי לליאן ובכל זאת עושה בז'ז'ים למיטל