לופ סטיישן

לופ סטיישן

בוקר ושבוע טוב, אני כותב כי אני צריך את עזרתכם בנושא. אני גיטריסט חובב כבר כמה שנים, יש לי בלייד סטראט ומגבר פשוט. החלטתי שאני רוצה לקנות לופר, בעיקר כדי שיהיה לי על מה לאלתר ולא "על ריק"-אבל לא רק. אם אני כבר קונה פדאל (פעם ראשונה), אז אני רוצה שזה יהיה משהו איכותי וטוב שאני אהנה ממנו ויחזיק לי. כמה שאלות בנושא: 1. מה סכום הגיוני לפי דעתכם להוציא על זה? 2. יש המלצות מסוימות לדגמים/חברות ספציפיים? 3. החנויות "קצת" השתנו מאז שהתגייסתי. גיליתי שרעש געש ומיוזיק סטור נסגרו, וכו'. אני מתכנן לעשות סבב חנויות יום שישי ולשמוע פדאלים, איפה כדאי לי לעצור, ואיפה מיותר? מרום, בודגוב, כלי זמר, חלילית, עוד מקומות שאני לא מכיר? אני ממש אודה לעזרה, אני לא מבין בזה כלום. נעם

thewierdo

New member
בתור בעלים מרוצים של RC30

אני חושב שחשוב שתגדיר מה הצורך שלך. יש הרבה פדאלי דיליי בשוק שנותנים אופציה ללופ של 20 שניות וכדומה. אם זה רק כדי להקליט כמה אקורדים או ריפ פשוט ולאלתר זה די מספק מה אתה מחפש? להופיע איתו? אפקטים מובנים? יכולת חיבור למחשב? שמירת הלופים על המכשיר או מחיקה אחרי כל סשן? ברמה ההבסיסית יש את הדיליי של דיג'טק (מסדרת ההרדוויר) שנותן אופציה ללופ של עד 20 שניות עם בניה מעליו בכמה overdub שאתה רוצה, חיסרונות: 20 שניות בלבד, נמחק אחרי כל שימוש יתרונות: אחלה פדאל דיליי אם אין לך אחד, וגם הרבה אובר דאב. יש גם את בוס RC3 שאתה יכול לשמוע בחלילית. הוא רק לופר אבל עם הקלטה של 16 דקות וחיבור USB למחשב שכיף לעשות איתו סקיצות. משם והלאה יש באיזור ה 1500 הרבה פדאלים מעניינים (ליין6, בוסים מתקדמים כמו הRC30 ודיג'יטק ג'אם מאן) עם אפקטים מובנים, חיבור למחשב, הקלטות של שעות ואלו כבר פדאלים שאפשר להופיע איתם ולשמור לופים לפעמים הבאות המלצה שלי? ברגע שתגדיר באמת את הצרכים שלך תוכל לבחור את הפדאל שמתאים ואת המחיר המיועד. עד שתגדיר את הצרכים אתה מוזמן לראות את הלופר המולטי טאסקינג הפסיכי שבקישור הבא http://www.youtube.com/watch?v=j8Htzmxg0ms&feature=related

תודה,

לגבי הצרכים שלי-אני לא מופיע/מקליט כרגע, זה נטו להנאה שלי בבית. אין לי גם צורך לחיבור למחשב. 20 שניות נשמע לי נורא קצר, לא? אני מעדיף אחד שאפשר להקליט כמה שכבות (אוברדאב, אתה אומר?), אם יש אופציה לשמור את זה במכשיר גם זה יתרון, אבל אם אין זה לא מה שיפסול את הפדאל. זה עוזר לך לעזור לי איכשהו?

למעלה