לוסקיקון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jogy

New member
אל תסמוך על זה

אני בן 18 כבר כמה חודשים והיא לא עשתה אותי חחח אח שלי שתהיה לך השנה הכי מדהימה שתוכל לאחל לעצמך תקופה יפה צפויה לך לא יוצא לנו מספיק לדבר לדעתי אתה עוד צריך לבוא אלי ליותר מעשר דקות שכל היום הזה יהיה חיוך אחי :)

Under the GUN

New member
גם אתה צריך לבוא אלי

הקיר שלי עדיין מחכה לציור שלך
תודה אחי

jogy

New member
אני אשמח

יש לי 2 בגרויות ב 5 ימים הקרובים אבל חוץ מזה אין לי כלום לחודש וחצי הקרוב תמצא יום שנוח לך ותתקשר פשוט יש לי דברים שהייתי רוצה לעשות ולורדים ופחיות חדשות שצריך לרוקן על הקיר שלך

Miss Slim Shady

New member
הווו מזל טוב ../images/Emo77.gif

הייתי מאחלת לך דברים רגילים(כל האלה שנגמרים ב-XוXר) אבל אתה לא ניראה לי הטיפוס שיזיל דמעה מהברכות השיגרתיות. אז אני אהיה מקורית וארשום לך: מי ייתן ויבוא יום ותבין ששרדר הוא השולט. מי ייתן ויבוא יום והכבד שלך יקום לתחיה. מי ייתן לי כסף ועכשיו ברצינות- אני מאחלת לך עוד המון שנים של סיפוק עצמי, בריאות, שמחה והצלחה בבגרויות.(ובכל מה שמעבר) אתה אחד האנשים היותר מגניבים, אל תשתנה אף פעם.
|אייקוני יומולדת|

מזל טוב באיחור של יומיים../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אומנם אני לא נמצאת פה הרבה וגם נקראת דיי חדשה, אבל אני מאחלת לך את כל הטוב שיש, בריאות, אושר והצלחה בכל

Under the GUN

New member
תודה

תקשיבי, אם תבואי למפגש אחד את כבר תהי חלק מאיתנו אנחנו קבוצה נורא מגובשת ואנחנו חברים נורא טובים מחוץ לפורום

אני יודעת שאתם חבר'ה מאוד מגובשים...

אשתדל להגיע למפגש פורום אחד מתישהו

אני אומרת בואו באוגוסט מפגש!

ותאמיני לי שקל מאוד להשתלב כל עוד את לא פוסטמה או חותכת ורידים:)

jogy

New member
באוגוסט אני לא בישראל

אז גם אני אהמרומזחרישיתכמוגלי שתעשו מפגש בפאקינג יולי יאלל דפקו תאריך, לא מפריע לי מתי חוץ מהראשון, הרביעי וה 31 ליולי, כל החודש אני פנוי

Under the GUN

New member
מ17.7 אני בספרד

עד ה1.8 בעיקרון התוכניות שיש לי לחופש זה ככה: 9.7 בגרות באנגלית 14.7 בגרות במתמטיקה 17.7-1.8 ספרד 14.8 אנת'ם מטאלפסט כל תאריך אחר אני אוכל לפנות

ככה

ביולי יש לי שלוש בגרויות, נשף, אילת מה15-20 ביולי וב31 יש הופעה של שבק ס. נראלכם שתהיהי לי אגורה לשלם להומלס שיקח תי אביויו לת"א?

jogy

New member
שתקי, את באה

חולה עליך :) חוץ מזה תמיד אפשר לחזור לצחוק על הכסף של גלי ולבקש ממנה לממן לך קו רכבת מהבית לסנטר

למעלה