לוסקיקון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לוסקיקון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב יא מדהים((((((:) אושר אושר אושר, די הרבה עושה...סקס, כוסיות, אלכוהול משובח!!!!!!!!! עוד שנה ומותר לי לעשות אותך יא חוקי פחות שנה!! אני אוהבת אותך..! מהשניה שהכרתי אותך:) ואנחנו מכירים כבר פאקין 4 שנים.. כן כן הזמן טס. רק שתהיה מאושר, תמיד עם החיוך הדבילי שלך ונאמן ל SP בנשמה!!!!!!!!!!! קרטמן הוא המשיח הא:p? אוהבת אותך אח, הכי שבעולם. מהגוש השחור והקטן שלך בפ"ת:)

Under the GUN

New member
אין מצב בחיים ש4 שנים!

ולמרות שאת תמניה, אני חולה עלייך
תודה.. וכמו שאמרתי לך במסן, את מוזמנת לבוא לקציר ולעשות אותי
אני מבטיח לא לגלות לאף אחד

לאלאלא. היית פה מההתחלה!

ואני פה מגיל 14 קצת אחרי היומולדת 14 שלי אני זוכרת. עשינו דיון על טופאק:p

galileho

New member
OMG

בנאדם המון המון המוני מזל טובים רציתי לפתוח לך שירשור ב12 אבל לא הייתי בבית =[ אני בחיים לא אשכח שבאתי חודש לפנייך [אם כבר מעלים נוסטלגיות
] ואת ..הממ.. טוב זה למסנג'ר D: ניראה לי תהרוג אותי אם אני אכתוב את זה בציבורD: שתדע שאני מתגעגעת אלייך קצת התרחקנו ואני מקווה שנחזור לכמו לפני שנה כי מאז שהברזת לי מתל אביב זה פשוט לא אותו הדבר:p כל כך אוהבים אותך שאין לך מושג בכלל אל תשתנה בחיים , עד כמה שזה נדוש אתה אחד מהאנשים שאני הכי מאמינה במשפט הזה לגביו. לגמרי. פאקינג 17! עוד שנה סקס סמים ורוקנרול :] אז יומולדת שמח ותקרע את קציר [עד כמה שאפשר] נ.ב. אתה עדיין חייב לי ביקור בקרניצי! הבטחת!

LnnA

New member
שהיא קפצה על שולחן ושברה אותו?

וקיללה פה כל מי שהעז בחוצפתו לפנות ליובל

galileho

New member
חחח לא התכוונתי לזה

אבל ענקXD [ישנתי 24 שעות על הריצפה ואני מרוקאית במחזור אל תעצבנו אותי!!!!!!]

Under the GUN

New member
תודה ../images/Emo9.gif

באמת התרחקנו.. אנחנו צריכים לחזור לדבר כמו פעם.. ומז"א עוד שנה סקס?! זה מה שאת מאחלת לי?? עוד שנת בתולים?! אין בעיה.. זכרי את זה אוהב אותך

למעלה