לוסיד

KEiN

New member
דונאלד, בבקשה בלי הודעות זבל...

עדיין לא קיבלתי את הסמכות למחוק דברים כאלה...

LucidGuess

New member
תראו הודעה נחמדה שקיבלתי מדונלד

תראו איזו הודעה נחמדה קיבלתי במסר אישי מדונלד, רק אל תגידו שהוא לא נחמד - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - תשמע דגנרט, זה לא מעניין אותי מי עושה מזה כסף ! אני פתי שמאמין לכל מה שאומרים לי ? חתיכת דפוק, אני מתעסק במיסטיקה עוד לפני שחשבו שיוולד יצור כמוך. את ההילה הראשונה ראיתי כשאתה עוד עשית קקי בחיתולים.וכולם עשו לך פוצי מוצי. הבנת ? אז תרגע ודע את מקומך ! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - דונלד אתה בטח לא מצפה שאני אגיב על הודעה כזאת. לילה טוב

KEiN

New member
תגיד תודה שהוא עשה את זה

עוד בדרך נעימה.. אני תיכף הייתי מחבר לך את האף לפי-הטבעת דרך הגב. לא סתצם בוא נהיה בוגרים (כמו התגובה הוואנאבי בוגרת של לוסיד) ונחייה בשלבה ובאושר...

דונלד

New member
חצי אמת גרועה משקר

אתה באמת בן אדם דפוק. הרי המסר שלי בא אחרי מסר שלך. והשבתי לפי : ענה כסיל כאיוולתו. והנה המסר שקיבלתי: "נחזור קודם לנושא ההילות, כל נושא ההילות זה קישקושים מקושקשים ואוסף של בולשיט שכמה אנשים מפיצים במטרה להשיג מזה רווח כספי, יש קבוצה של אנשים שמרוויחה הרבה כסף מכל האנשים שמגיעים אליהם כדי שיצלמו את ה"הילה" המיסתורית שלהם, האנשים האלו דואגים להפיץ את כל הבולשיט הזה על ההילה כי הם יודעים שיש אנשים פתיים כמוך שמאמינים לכל השטות הזאת פשוט עובדים עליך בעיניים ואתה שותה את זה בצימאון. ושוב הנושא של ההילה זה פשוט בולשיט, בולשיט ועוד פעם - בולשיט, וזה שמייחסים להילה הזאת כל מיני אפשרויות לדעת דברים על בן אדם זה מזכיר לי את כל הקוראים בקפה ובכוכבים, בדיוק אותו סוג של בולשיט. אבל אם אתה מאמין לשטות הזאת, תהנה לך, אולי פעם תיתבגר ותבין." ילד קטן כשאתה מעליב תהיה מוכן לכך שיעליבו אותך חזרה !

LucidGuess

New member
יופי חמודי

...סתם עשיתי קצת רווחים שיהיה עיגול מלא... בלה בלה... נו באמת, בואו נהיה בוגרים, בעעעע...

דונלד

New member
בדיחה

מציטוטי הנ"ל, איש רגיש ועדין נפש... אמרתי לך את דעתי בנושא ולא מתוך איזה רצון לריב איתך, אבל את במקום להגיד תודה, או להתווכח בצורה תרבותית, ככה את מגיבה אלי?? זה רק מראה כמה שאת צרת אופקים שלא מוכנה לקבל דעות שמתנגשות עם הדעה שלך, את מאמינה שבאמת יצאת מהגוף שלך? יופי, שיהיה לך לבריאות, אני דווקא חושב שלא יצאת משום גוף שלך ותמשיכי לדבר שטויות עד מחר, בכל מקרה הבנתי שאין לי יותר מה להתייחס אליך או להגיב להודעות שלך, את לא שווה את זה. Lucid אני פועל לפי ההגיון והשכל הישר, בניגוד אליך אני לא בולע כל שטות וכל תאוריה מפגרת שמישהו זורק לחלל האוויר, אני אולי מרובע בקטעים האלה אבל זה עדיף על להיות כמוך ולהגיד אמן על כל שטות שאתה שומע. Lucid הכל סתם קישקושים מקישקושים שונים, בולשיט מרוכז. Lucid שוב המצאות חסרות שחר שאנשים כמוך בונים עליהן הרים וגבעות ומגדלים עד השמיים. חבל Lucid אבל אם באמת נראה לך שיש בזה משהו אמיתי זה בדיוק כמו ילד קטן שמאמין בגמדים קטנים שיוצאים בלילה מתחת למיטה שלו, זה פשוט טיפשי, חסר כל בסיס, ושוב - טיפשי טיפשי טיפשי! Lucid ......

LucidGuess

New member
יופי קושקוש, לעשות לך גרעפס עכשיו?

עדיין אני חושב שיש הבדל גדול מאד בין הביטויים העדינים שאני השתמשתי בהם לבין הניסוחים הגסים והמגעילים שלך. אני אם שמת לב כמעט תמיד תקפתי את הנושא עצמו - אמרתי שהנושא של הילות הוא טיפשי, שהוא בולשיט, ואם טיפה לפעמים גלשתי לרמה האישית השתמשתי בביטויים עדינים כמו "את צרת אופקים" או "אתה מדבר כמו ילד קטן" או "את מדברת שטויות". לעומת זאת אתה ירדת מיד לפסים אישיים ובו נראה באילו ביטויים אתה לעומתי השתמשת - - "תשמע דגנרט" - "חתיכת דפוק" - "אני מתעסק במיסטיקה עוד לפני שחשבו שיוולד יצור כמוך" - "את ההילה הראשונה ראיתי כשאתה עוד עשית קקי בחיתולים.וכולם עשו לך פוצי מוצי" -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- בקיצור - איזה קושקוש אתה, פשוט מתוק. אפשר להמשיך את הוויכוח על ההילות בלי לרדת לרמה אישית אלא וויכוח על הנושא עצמו, אם אתה רוצה לתקוף אותי באופן אישי ובצורה ניבזית כזאת אז תמשיך להתווכח עם עצמך ואל תצפה שאני אגיב. מקווה שהכל מובן, ושוב, אתה מאד בוגר. Lucid

Blade2

New member
מצטער שאני נכנס באמצע

אבל לגבי הנושא של ההילות אני בדעה של lucid, אין שום סיבה פיזיקלית וביולוגית שלבני אדם יהיו הילות ועוד כאלה שניתן לראות. זה מזכיר לי, יש גם את הנושא של healing touch (אלה שמעבירים את הידיים מעל "שדה אנרגיה" כדי לרפא אנשים). נערך ניסוי שבו ההילר יושב מאחורי מסך קרטון שיש בו שני חורים לידיים, והבוחן שם את היד בקרבת אחת הידיים של ההילר - וההילר צריך ל"הרגיש"(לנחש....) מעל איזו יד הבוחן שם את היד. הם הצליחו ב 4.5 מתוך 10 מקרים בממוצע, כלומר הם ניחשו.

KEiN

New member
סיבה מס´ 1 להילות

בן אדם, כידוע, הוא תנור מהלך של 36-37.5 מעלות בממוצע- אם תסתכל על בן אדם דרך מצלמה כזאתי שקולטת חום- תוכל להבחין בהילה הגדולה מגוף האדם בערך 5 סמ´. הנה לך הילה אחת- הגוף כל הזמן פולט אלפי אנרגיות מאלפי סוגים- את רוב האנרגיות שאנו פולטים אין לנו חושים לקלוט ופי כך אנו לא מבחינים בהן- עוד סיבה מדעית?

EshedI

New member
אבל...

זה לא איזה משהו מיסטי.. זה רק תוצאה של חום הגוף.. זה לא שאפשר לרפא או לראות רגשות בעזרת זה, ואני בספק אם בכלל מישהו (בן אדם) יכול לראות חום..

KEiN

New member
להדביק תווית כמו מיסטי

זה קל... מדיטציה. זה רוחני (מיסטי?)? או שיטת הרפיה...(מה זה בכלל?!) אני מאמין שיש קצת קשר למימד הביולוגי- ומאמין שאנחנו חיים בכמה מיימדים- ולכל מימד יש השפעה על השני- יש כאלה שיעדיפו לקרוא לזה ´המימד ה"רוחני"´ ושיהיה להם בכיף. כאשר אנחנו עצבניים הגוף משדר משהו לסביבה- כשה חולים-גם, וגם כשמחים- משדר הורמונים ועוד דברים כמו אנרגיות- את חלקם אנו לא מסוגלים לקלוט-גם כי אין לנו חושים-וגם מיכשור תואם (אני לא אומר שהוא לא מפותח). בקשר להילרים- אפילו אם זה פסיכולוגי- כל עוד זה עובד, מה איכפת לי?! אם זה לא עובד עליך, אל תאמין בזה, לא איכפת לי! אנשים בפורום- מעדיפים להאמין שאחנו חיים במקום נוקשה שמציית לחוקים פיזים, גם אני מאמין בזה- אבל זה לא אומר שאני לא יכול להאמין בעוד דברים- המימד הזה מקבע אנשים בתוכו- ומונע מהם לראות עוד מימדים- שנראים להם טיפשים כי הם לא חשים אותם בעצרת חושיי הראיה והריח- וגם ההורים שלהם לא- אז ההורים לא העבירו את הידע הזה הלאה- לכן חלקם מגיבים כלכך בקיצוניות- אבל הכל עניין של אמונה- אז אני יפסיק לז**ן לכם תשכל... ליל"ט.

MoonShield

New member
אני בדעה של אשד ולוסיד

אני לא שופט פה אף אחד על האמונות שלו, אבל בכל זאת כל דבר צריך להיות מבוסס על משהו וכל הרעיון של דרך הלוחמים ואמונות שונות אחרות לא מבוסס על שום דבר... אם מישהו חושב שכן אני אשמח לשמוע... ובקשר להודעות התינוקיות בתחילת השרשור הזה - אם אתם לא מסוגלים להתווכח בצורה תרבותית אל תתווכחו! ככה אתם לא תגיעו לשום דבר...

LucidGuess

New member
יא מפגר אנחנו תינוקים? אמא תגידי לו

יא מפגר אחד אנחנו לא תינוקים.... אמא תגידי לו!! חכה חכה אני אביא את אבא שלי והוא ירביץ לך!!
שמע אמרת לדעתי את מילת המפתח - כל דבר צריך בכל זאת להיות מבוסס על משהו, לא הגיוני להמציא דברים סתם מהדמיון, ובאמת כל האמונות בדרך הלוחמים לא מבוססות פשוט על כלום, סתם דמיונות של אנשים, בלי שום בסיס. צודק ככה באמת לא נגיע לשום מקום יא תינוק חכה חכה אני אקרא לאבא שלי ( נ.ב - אבא שלי יותר חזק מאבא שלך!! נה נה ונה נה ).
Lucid

LucidGuess

New member
לאחות שלי יש רובה יותר גדול! ../images/Emo6.gif

נה נה ונה נהההאא!

LucidGuess

New member
לגבי ההילות ולגבי הילרים

נתחיל בהילות - נכון, אפשר להגיד שסביב כל אדם יש כל מיני הילות, הילות של חום שנפלט מהגוף, הילות של אדי מים ( זעה ) שמתנדפים מהגוף, הילות של מטענים חשמליים שנוצריםת עקב פעילות חשמלית של השרירים והתאים בגוף ועוד ועוד סוגי הילות שלא רואים בעין... יש לא מעט מצלמות שמכוונות לקלוט את התדרים האלו, והן יכולות להראות לך בצילום את "ההילה". עכשיו השאלה העיקרית היא לא אם יש או אין הילה אלא האם ניתן לייחס להילות האלו כל מיני דברים מיסתוריים? האם לפי ההילה אפשר לקבוע כל מיני דברים על תכונות האופי של הבן אדם הזה? זו לדעתי פשוט שטות מוחלטת, וזה לא שונה מקריאה בקפה או בכוכבים. ודבר נוסף, בטח לא יתכן שתצלם אדם קטוע יד ותראה בצילום הילה של היד החסרה, זה פשוט לא יתכן ותגיד מה שתגיד, ואם יש צילומים של דבר כזה אז אין לי שום ספק שמדובר בפיברוק מפוברק ועבודה בעיניים. לגבי הילרים, המון בדיקות שנעשו בהשתתפות הילרים הראו שאין להם שום יכולות לחוש דברים בגוף של החולה ובטח שאין להם יכולת לשדר אנרגיה מרפאת, זה הכל עניין של ריפוי עצמי של החולה וזה הכל, כל זמן שהחולה מאמין שההילר באמת מרפא אותו זה גורם לגוף שלו להתחיל בתהליך של ריפוי עצמי, ואם ההילר עצמו באמת מאמין ביכולות הריפוי שלו, אז הביטחון העצמי שהוא יפגין כלפי החולה עוד יותר ישכנע את החולה שזה עובד והריפוי העצמי רק יתחזק. אז התוצאה הסופית היא שהחולה התרפא, וזה באופן עקיף קרה בזכות ההילר, אבל את תהליך הריפוי עצמו עשה הגוף של החולה ולא שום אנרגיות מההילר. Lucid

Blade2

New member
מסכים עם כל מילה

דרך אגב, למה שאתה מדבר קוראים אפקט פלצבו, אנשים מקבלים תרופה שלא עושה כלום (נניח גלולה שעשויה מסוכר) אבל היא משפיעה עליהם כי הם מאמינים שזה מרפא.

LucidGuess

New member
חשבתי שקוראים לזה "אפקט פאלסיבו"

כן זה ניסוי מאד מוכר שמדגים את יכולת הריפוי העצמית של הגוף, ויכולת השליטה העצמית הגבוהה שלו, באמת מדהים, ראיתי פעם תוכנית טלוויזיה על אחד שבעזרת כוח המחשבה עוצר דימום מחתך ביד. Lucid

למעלה