שמע בעיקרון כשאתה צודק אז אתה צודק
האמת שגם אני חשבתי על אותו הדבר היום עוד לפני שקראתי את ההודעה שלך, אז נכון שיתכן שאם אדם עצבני, או רגוע, או שמח, אז ההילה שלו תשתנה מעט, אבל לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה באופן רציני ולא נראה לי שהשינוי הוא כזה גדול שתוכל להבחין בו בתמונה או תוכל לפרש ממנו משהו... ולמה ללכת כל כך רחוק? אותו הדבר אתה יכול להגיד על המון דברים אחרים, כשאדם שמח, עצוב, עצבני או רגוע ומצבים דומים אתה יכול לראות שינויים ברורים - בלחץ הדם שלו, במידת ההזעה והתנגדות שטח העור, גלי המוח שלו ישתנו, קצב הנשימה ישתנה, ועוד פרמטרים נוספים שניתנים למדידה וכולם ישתנו בכל מצב ומצב, אז במה ההילה הזאת כל כך מיסתורית ומיוחדת? מה כבר אפשר לגלות איתה שאי אפשר לגלות בעזרת כל שאר הפרמטרים שציינתי הרגע? לדעתי עושים מההילה הזאת הרבה יותר ממה שהיא שווה באמת, ונותנים לה הרבה יותר תשומת לב ממה שמגיעה לה, ודיי ברור לי שכל אלו שדוחפים את הדיבורים על ההילה הם כל אותם אנשים שמפעילים את המכשירים האלו, ויש להם רק מטרה אחת בראש - לעשות רווח כספי מכל אלו שמתלהבים ומגיעים שיצלמו את ההילה שלהם, זה האינטרס שלהם ולכן הם כל כך מפארים את ההילה הזאת. ולגבי הכאילו צילומי הילה של יד קטועה, אני עדיין לא מאמין שקיים דבר כזה, ואם יש צילומים של זה אני מוכן להתערב על מליון דולר שזה פיברוק, היום כך אחד יכול לפברק דברים כאלו עם תוכנת עיבוד תמונות הכי פשוטה שיש במחשב, כל אחד שיש לו פוטו-שופ יכול לעשות דבר כזה. Lucid