לוסיד

דונלד

New member
אני לא מבין

איפה ההורים שלכם. הם לא דואגים לכם ? מה אין לכם הורים, שאתם כל היום בדיסקברי צ´נל ?

KEiN

New member
פלצבו? אוקיי- ילדים! היו נלמד שיעור

חשוב מאוד על המחשבה... הנסוי שפלצבו עשה- לא בא להוכיח כי הגוף מרמה את עצמו (אוליי כן אבל זו לא הנקודה) הוא בא להראות לנו בני-האדם,עד כמה חזקה כוחה של האמונה. ואם בן-אנוש חושב שהוא בריא אז הוא יבריא. אם בן-אדם רוצה להאמין שיש אלוהים והוא ברא את העולם- אז הוא יחיה לפי אמונה זאת- וכוחם של הדתות מראה הלכם כמה ´דמיון´ (כביכול), יכול להיות אחד הדברים הכי עוצמתיים על גבי הפלנטה הפיזיקלית הזאת (ראה מגדליי התאומים- ועוד מקרים רבים שהם לא בהכרח טרגדיות). לוסיד בקשר להילות והקשר שלהן לנפש האדם- בו ניקח מצב יותר מדעי. לוקחים אדם ושמים אותו בחדר מלא חיישנים ומצלמות עם קולטנים מיוחדים- המצלמות מראות כי ההילה בכפות הידים ובית-השחי- יותר אדומות- משמע האיש נוטה להילחץ. הוא משדר פולסים עודפים- מאיזור הראש- משמע הוא אובססבי. גלאי הריח- קולט ריח של פרומונים שונים העוטפים את האיש- משמע הוא- מאוהב\ מפחד\ או סתם חרמן. וכו´.. (אני לא מדבר פה באופן מדעי מדויוק- שיהיה לך ברור)... מה הבסיס שלי- אוליי לא כמו בעולם המדע- לא אני לא מתבסס על מילה של אנשים אחרים, אני מתבסס על האמונה שלי- אני מתבסס על מה שאני מרגיש- וזה בעצם הדבר הכי בטוח להתבסס עליו-- כי כל ענף במדע- יכול ליקרוס מחר- בגלל איזה טעות קטנה במיקרוסקופ). עובדה מן השטח: ניוטון- איש מאד חמוד- גם ´מצא´ את הגרביטציה- אנשים חיו על תורות אלה שנים-(הוא המציא עוד דברים חוץ מהגרביטציה)- מדענים שונים ממשיכים למצוא עובדות מדעיות שפשוט קוטלות אותו- כמו תורת הקוואנטום וכו´ (לוסיד עדיין לא קראת את כאוס). מדע זה דבר מאד הפכפך- אוליי נראה לכם שאנו בפסגת המדע- אבל עוד 50\100 שנה מדענים הולכים לצחוק עלינו- ואפילו למות מהצחוק הזה... אז שכל אחד יבסס את חיו על מה שבא לו- אני לא שופט אותו, את האמונה שלי אף אחד לא יערער גם בעוד אין-סוף שנים- ושכל אחד יחיה באמונתו בשלום-אמן!

Blade2

New member
ובכן....

יש הבדל בין לטעון שאפשר למדוד חיצונית דברים באדם (דוגמה טובה היא פוליגרף), לבין לטעון שיש הילות אנרגיה (למה דווקא אנרגיה? הרי זו לא אנרגיה פיזיקלית, נעזוב את זה) שניתן לקלוט אותן ואף לרפא בעזרתן. בדוגמה הראשונה (פוליגרף) אנחנו מודדים מבחוץ דברים באדם מסוים. בדוגמה של ההילות, לא רק שאנחנו מתיימרים למדוד, אנו מתיימרים לרפא ולהשפיע וכל זאת ללא שום אינסטרומנטים מיוחדים. לגבי זה שהמדע מתעדכן כל הזמן, זה אחלה וזו אחת הסיבות שאני מעדיף מדע על סיפורי הילות למינהם

Blade2

New member
במילים אחרות אתה תומך בי

אמרתי שאין סיבה פיזיקלית או ביולוגית שיהיו הילות ושנוכל לקלוט אותם כרגע אמרת שאין לנו חושים לקלוט את רוב האנרגיות. יש לך עוד סיבות?

LucidGuess

New member
שוב, אני לא חושב שזו השאלה...

יש הילות, ואנחנו כבני אדם לא יכולים לקלוט אותן, הדוגמה הכי טובה היא הילה של חום שכל אדם פולט סביבו וניתן לראות אותה בבירור עם מצלמת אינפרה-אדום, וכנ"ל בטח יש עוד כל מיני "הילות" שקיימות בכל מיני תדרים ותחומי אור שהעין לא קולטת אך ניתן לראות אותן עם ציוד מיוחד. אז לדעתי זו לא השאלה, אם יש או אין הילה, השאלה היא האם באמת ניתן לייחס להילות האלו משהו מיסטי, או משהו מיסתורי, האם יש סיבה הגיונית לחשוב שהילה כזאת באמת יכולה לגלות לנו דברים ניסתרים על אופיו של הבן אדם? על הרגשות והיכולות שלו?? לדעתי בשום אופן לא, זה לגמרי חסר בסיס. Lucid

Blade2

New member
התגובה היתה לkein

אבל בכל זאת, גם לדעתי אי אפשר לגלות דברים על אדם ע"י בחינה של ההילה שלו, לא איכפת לי איזו הילה

KEiN

New member
בוא אני יגיד לך מה אפשר

לגלות עליך לפי ההילה שלך- לא ההילה ה´מיסטית´ אלא הילת החום הרגילה והמדעית שלך... כאשר את לחוץ- הילת החום ביד שלך תפחת. כאשר אתה מתבייש- היא תגדל. כאשר ההילה סביב הלחיים והפנים תגדל- אני ידע שאתה נבוך. כאשר כל ההילה תהפוך לאדומה- אני ידע שאתה במאמץ פיסי. וכו´ וכו´- לפי דעתי למדתי דיי הרבה על התחושות שלך במצבים שונים רק מלהסתכל על אחת ההילות הפשוטות ביותר בגוף שלך- שלא נדבר על הילות אחרות ויותר מורכבות שהגוף שלך פולט נונ-סטופ.. מחר תלמידים- ננתח את ההילה האלקטרונית ואת גליי המח- ובכך נלמד גם דברים אפילו יותר עמוקים... מקווה שהבהרתי את עצמי...

LucidGuess

New member
שמע בעיקרון כשאתה צודק אז אתה צודק

האמת שגם אני חשבתי על אותו הדבר היום עוד לפני שקראתי את ההודעה שלך, אז נכון שיתכן שאם אדם עצבני, או רגוע, או שמח, אז ההילה שלו תשתנה מעט, אבל לא נראה לי שמישהו ממש בדק את זה באופן רציני ולא נראה לי שהשינוי הוא כזה גדול שתוכל להבחין בו בתמונה או תוכל לפרש ממנו משהו... ולמה ללכת כל כך רחוק? אותו הדבר אתה יכול להגיד על המון דברים אחרים, כשאדם שמח, עצוב, עצבני או רגוע ומצבים דומים אתה יכול לראות שינויים ברורים - בלחץ הדם שלו, במידת ההזעה והתנגדות שטח העור, גלי המוח שלו ישתנו, קצב הנשימה ישתנה, ועוד פרמטרים נוספים שניתנים למדידה וכולם ישתנו בכל מצב ומצב, אז במה ההילה הזאת כל כך מיסתורית ומיוחדת? מה כבר אפשר לגלות איתה שאי אפשר לגלות בעזרת כל שאר הפרמטרים שציינתי הרגע? לדעתי עושים מההילה הזאת הרבה יותר ממה שהיא שווה באמת, ונותנים לה הרבה יותר תשומת לב ממה שמגיעה לה, ודיי ברור לי שכל אלו שדוחפים את הדיבורים על ההילה הם כל אותם אנשים שמפעילים את המכשירים האלו, ויש להם רק מטרה אחת בראש - לעשות רווח כספי מכל אלו שמתלהבים ומגיעים שיצלמו את ההילה שלהם, זה האינטרס שלהם ולכן הם כל כך מפארים את ההילה הזאת. ולגבי הכאילו צילומי הילה של יד קטועה, אני עדיין לא מאמין שקיים דבר כזה, ואם יש צילומים של זה אני מוכן להתערב על מליון דולר שזה פיברוק, היום כך אחד יכול לפברק דברים כאלו עם תוכנת עיבוד תמונות הכי פשוטה שיש במחשב, כל אחד שיש לו פוטו-שופ יכול לעשות דבר כזה. Lucid

KEiN

New member
אלוהיי

דונלד- חוללת פלא- הוא אובייקטיבי!!!!
ימיי המשיח טוב עכשיו נהיה רצינים... בעזרת ההילות הרגילות של האדם- אתה יכול ללמוד עליו הרבה- אבל פיזית- תחשוב על זה שאנחנו משדרים גם סוגיי הילות מן המח- ותת מודע- ובכלל הגוף הרוחני שלנו. היחידים שהפכו את ההילה למיסתורית ומסובכת זה אתם- שום דבר לא מסובך ברגע שאתה מסתכל עליו בפרופורציות. להילה שלך יש השפעה על הגוף הפיזי- בצורה כל שהיא- וההילה הזאת מושפעת מאנרגיות אחרות- בדיוק כמו שתצמיד קרח ליד שלך- משמע אתה יכול לחוש דברים שההילה מושפעת מהם בגלל שהיא משפיעה לך על הגוף- רק אם תלמד להקשיב לה בצורה הנכונה... ליל"צ

LucidGuess

New member
רגע, אל תתלהב יותר מדיי.....

אני שוב חייב לחזור לעמדת המקור שלי ולומר - זה פשוט שטויות! קישקושים! ניכנסתי הרגע לאתר מפורט ( שמתי קישור בסוף ההודעה ) שמסביר על ההילות, ומה שכתוב שם באמת אבל באמת זה שיא הטימטום, מה שכתוב שם זה אותו סגנון בדיוק כמו של קריאה בקלפים או קריאה בכוכבים ומזלות וכל שאר הבולשיטים האלו... דבר ראשון לפי מה שכתוב שם, זה לא שיש מצלמה מיוחדת שעומדת מולך ומצלמת את ההילה שלך! ממש ממש לא! מה שקורה זה שמכניסים את כף יד שמאל שלך לתוך חיישן שמודד כל מיני דברים על היד שלך כמו חום, מוליכות, זיעה, דופק ודברים אחרים, ולפי זה תוכנת מחשב מלבישה "הילה" על הצילום הרגיל שלך!! אתה מבין איזה טימטום זה?? אתה מבין שפשוט עובדים עליך בעיניים או שאתה עוד לא קולט את זה?? זה לא שהמצלמה רואה ומצלמת את ההילה שלך! זו מצלמה רגילה לחלוטין! ופשוט יש "הילה" ממוחשבת ( ווירטואלית ) שהמחשב מלביש על התמונה שלך ממצלמה רגילה לחלוטין!! אוייש אני לא מאמין שכמעט נפלתי לפח הזה... ותראה גם אילו דברים "מסיקים" שם מההילה, לא מה שדיברנו עליו קודם ( שזה הגיוני ) שההילה תשתנה לפי כעס, או מתח, או חרדה וכיוצא בזה, כמו דברים שמכונת אמת מגלה... אלא הם ממש מדברים על תכונות אופי וחזיית העתיד! הנה כמה דוגמאות משם, פשוט לקרוא וליצחוק - "הצילום מראה לנו בחורה חברותית ולבבית, אכפתית, אוהבת ותומכת שזקוקה לבן זוג שיתן לה בטחון רגשי וכלכלי, מישהו שאוהב טבע כמוה...יש להם כישרון מעולה לספר סיפורים או לכתוב... הבעיה העיקרית שלהם היא חוסר האחריות, לא פעם הם משנים כיוון, כמו הרוח... יש להם מבנה גוף עדין ורגיש, וזה כתוצאה מכך שאין הם מקדישים להם את תשומת הלב הראויה...." דיי עכשיו זה כבר ממש מוגזם!! מי שרוצה להאמין בכל השטויות המקושקשות האלו שיאמין, לי כבר אין כוח להתווכח זה פשוט חסר טעם, מי שקורא את הדברים המטומטמים האלו ( סליחה אבל זה כבר ממש שיא הטימטום! ) ומאמין להם וזה נראה לו הגיוני... אז לי פשוט כבר אין מילים... אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין מה שקוראת בקפה או קוראת בכוכבים אומרת לך.... פשוט לא יאומן איך אנשים מאמינים לזה.... אני פשוט בהלם טוטאלי. האתר שמסביר על ההילות... Lucid

LucidGuess

New member
אוייש, חייב להוסיף עוד כמה ציטוטים

הנה עוד כמה ציטוטים משם, והכל על סמך "ההילה" יא ראבק! - "הם מתקשים לתפקד בסביבה קולנית או מלחיצה... אוהבים ´ללכלך את הידיים´ ומעדיפים שמישהו אחר יבצע את העבודה... יש להם קושי בניהול העניינים כספיים... מתקשים ליצור מערכת יחסים יציבה וממושכת: בהתחלה, בני זוגם מוקסמים מהקסם והדמיון שלהם, אולם חוסר האחריות וה´ריחוף´ שלהם עלול לבסוף להיות בעוכריהם.... יכולים להסתדר גם ללא חברים קרובים... הם שוכחים להופיע לפגישות..." דיי דיי אני כבר לא יכול לקרוא יותר את השטויות האלו!!! איך??? איך אנשים מאמינים לזה?? אני פשוט בהלם! שמישהו יוציא אותי מההלם בבקשה!! Lucid

KEiN

New member
שתיי הערות חשובות...

אתם באים בטענות כמו ´ההילרים האלה מזוייפים´.... קודם כל אני כמעט בטוח שהילר אמיתי לא יקפוץ ישר לתוך ניסוי או תוכנית טלוויזה כדיי להוכיח את יכולותיו... שנית הרצון שלכם לראות כי כל ההילרים הם ´מקורים´ או אמיתיים הוא מגוכח- מלא אנשים הם רמאים רק בשביל הכסף- זה ממש מגוכח. בשביל להדגים לך כמה זה אדיוטי- נציג את זה ככה- אני בא מארץ מבודדת לישראל- אתם אומרים שיש דבר כזה שנקרא חוק- ובו יש אנשי משטרה ועורכיי דין- ואז אני יגיד לך- לא נכון ! אתה אדיוט שאתה מאמין בדברים כאלה- הריי 90% מעורכי הדין הם חלאות המין האנושי- 70% מאנשי המשטרה משוחדים- שלא עברו בכלל הכשרה... ועשו ניסוי ולקחו כמה שוטרים- והדגימו עליהם תקיפות מחבלים- וירי בזמן אמת- ו50 אחוז לא עברו- אז מה שכמעט כל המורים בארץ לא עברו הכשרה עד הסוף- אז מה?! מזה זה הדבר האדיוטי הזה? רק כי יש כמה מזוייפים- לא אומר שמשהו לא קיים-או ´אמיתי´. זו טענה חסרת בסיס-באופן משמעי! טענה מס || : אם אתה לא רוצה להאמין בזה אל תאמין- זה ממש לא איכפת לי- וזה לא משפיע עליי- תעשה מה שבא לך...

fcfighter

New member
אתה צודק אבל...

זה באמת דבילי וגם אני לא סובל את השטויות האלה אבל צילום ההילה לא נעשה כך זאת סתם המצאה מפגרת, יש דבר שנקרא צילום קירליאני והוא קשור לאלק´ וחלקיקים תת-אטומיים שאנחנו וכל חפץ אחר פולט, www.kirlian.com

fcfighter

New member
תרגילים לראיית ההילה

יש שם גם פרק שלם על האמת שמאחורי המכשיר הזה שציינת... http://ourworld.compuserve.com/homepages/health_/seeau.htm

Blade2

New member
משהו פוגע בתגובות שלך

אתה מזלזל בנו, אני לא מזלזל בך, אני אולי לא מסכים איתך אבל לא זלזלתי בך אישית. לעומת זאת אתה מתייחס אלינו כמו מבוגר שמדבר אל ילד מפגר

KEiN

New member
יופי שאתה מרגיש

´קצת´ ממה שאני סופג ממכם לפעמים... תגובות כמו-"אתה מאמינים בכל דבר שנותנים לכם כמו אדיוטים"- וכל מיני דברים כאלה שזורקים עליי חופשי...

למעלה