לוסיד

Blade2

New member
מי זה "ממכם"?

אני לא התייחסתי אליך כאל "אתם" - המוזרים האלה שמאמינים בשטויות כמו שאחרים עושים אז אל תתייחס אלי כמו אל חרא גם כן.

KEiN

New member
טוב...

רק אני לא מבין למה אתה נזכר לנתח טונים של דיבור ותוכן רק מתיי משהם מופנים נגד ההצד שלך בנושא.. זה ששירשרתי את זה להודעה שלך לא אומר שזה מכוון אליך אישית.. מצטער על אי ההבנה- ועל הכל התקרית הזאת..

Blade2

New member
(אני לא מצליח למצוא כותרת)

לגבי הקטע שלא ניתחתי טונים של דיבור כאשר הם היו בצד שלי, יש שתי סיבות: 1)כמו רוב היצורים האנושיים אני אגואיסט וצבוע במידה מסוימת, וכנראה שלא במודע, לא הבחנתי בנימה מזלזלת. (אני לא מדבר על הוויכוח בין לוסיד לדונלד בהודעות הפרטיות) 2)את ההודעות שהן בעמדה שלי לא קראתי בעיון, ואילו בהודעות שלך ושל דונלד התעמקתי יותר. גם לי אין שום דבר נגדך, ואני לא פאנאט שלא מוכן לשמוע דברים חדשים, אני פשוט לא מסכים עם הרעיון של הילות, למרות שאין לי שום ערובה לכך שאני צודק... גם אני מצטער אם לא הייתי נחמד באחת ההודעות שלי, ואני חושב שהויכוח הזה מיצה את עצמו, אלא אם כן למישהו יש טיעונים ורעיונות חדשים בנושא, ואז נמשיך (אני די נהנה מויכוחים כאלה, לא יודע למה, אבל זה נחמד)

Blade2

New member
אתה שוב מערבב שני דברים

זה ברור שהגוף פולט בחוצה אנרגיה(חום, וחשמל-מגנטיות) וכימיכלים. זה נכון שניתן למדוד את זה ולדעת דברים על האדם. אבל אם אני לחוץ והיד שלי תתקרר, תחמם לי את היד - אני אפסיק להיות לחוץ? לא! וזו בדיוק הנקודה שלי. אתה מערבב שני דברים, אתה לוקח הילות מיסטיות שכביכול ניתן לראות על אדם, לשנות ולרפא איתן וכהנה וכהנה וכל זאת בעין בלתי מזויינת. ואז אתה משווה אותה לדברים כמו קרינה אינפרא אדומה שהגוף פולא כמו כל דבר חם אחר, או שדה חשמלי ומגנטי. למה כל ההילרים לא רואים הילה סביב תנור וטלוויזיה וחוטי חשמל - כי זה בולשיט!!! זה בדיוק כמו הקטע של האנרגיות, כל קשר בין זה לבין אנרגיה במובן הפיזיקלי מקרי בהחלט, אבל בכל זאת, קוראים לזה ככה, למה? כדי שזה יישמע רציני, מין הסבר פסאודו - מדעי כזה.

KEiN

New member
איש

יש אין סוף אנרגיות באין סוף מיימדים- למה שלאדם קטן ומתוק ויהיו כלכך הרבה חושים אין-סופיםם לקלוט את הכל- אני לא אומר שאין לנו חושים לקלוט הילות- יש לנו חושים אבל הם מנוונים- הם חצי מתים- צריך הרבה רגול כדיי להחזיר אותם לתפקוד כשה אתה קולט הילה- זה לא במישור הפיזי- אתה לא מרגיש אותה דרך היד (זה לפחות לפי מה שהבנתי)- אתה מרגיש אותה דרך ההילה שלך- וההילה שלך קשורה לגוף הביולוגי- כל מה שצריך לעשות זה להיקשר ולהקשיב לאנרגיות אחרות בגוף שלך...

דונלד

New member
שלום בלייד

בקשר למבדק עם ההילרים. יש בעיה מסוימת במבחנים כאלה. מדובר בהפעלת רגישות גבוהה מאוד, מיקוד וכאלה. אווירה של מבחן מול מצלמת טלוויזיה + צוות אולפן סקפטי ושלילי =הפרעה רצינית בתפקוד ההילר. איך אתה מרגיש בבחינות ? אתה נינוח ומרוכז ? הפעלה של יכולות על חושיות דורשות לפחות נינוחות וריכוז. הדברים צריכים "לזרום" ! זה לא מוכיח כלום, אבל בחינה כזאת גם לא מוכיחה כלום.

Blade2

New member
מזכיר לי משהו

"אני יכול להפוך אותך לצפרדע" >>"נו נראה" "עכשיו כשאתה בוחן אותי אני לא יכול, אבל אם אני ארצה אני יכול" היית מאמין לאדם כזה? מה גם שהמבחן לא נערך בפני צוות טלוויזיה, או הרבה אנשים, אבל בכל זאת אם זהו חוש כמו כל חוש, זה די עלוב להגיד שלא הצלחתי להבחין בין ירוק לכתום, כי הייתי לחוץ

KEiN

New member
זהו...

דוד שלי הילר.. הוא משתגע כל פעם שמישהו מתקרב אליו באמצע טיפול רציני- הוא צריך המון ריכוז... אני לא רוצה לנחש איך זה עם מצלמה ו5 אנשי צוות (מינימום)- חוץ מהלחץ- גם כל האנרגיות שהם משדרים- שאני מנחש זלזול- התנשאות- וגיכוך...

דונלד

New member
בלייד

אם אותו אדם (ההילר), ריפא נגיד 100 אנשים ממחלות, הייתי לפחות נותן לו את הקרדיט של הספק. ולא קוטל אותו.

דונלד

New member
או קיי לוסיד

נראה לי שאין טעם להיכנס לתחרות. תבין שבעיניך הביטוי : "את מדברת שטויות" או "כמו ילד קטן" וכאלה נתפס אצלך ואצלך בלבד כביטוי עדין. אצל מי שאתה מטיח בפניו (קל וחומר בפניה) את הביטויים האלה עשויים ביטויים אלה להיתפס כעלבון ולא כמשהו עדין. אתה גם חוזר וממשיך ללא הרף (למשל "שטויות שטויות שטויות..") וכך אתה יוצר עומס על מי שמולך. תקרא איך אנשים מגיבים לך. כשאתה נותן למישהו סטירה,אז תצפה חזרה לתגובה. זו יכולה להיות סטירה, וזה יכול להיות אגרוף. מה שאתה עושה זה שאתה מיתמם ואומר : הי אני נתתי רק סטירה מה אתה נותן אגרוף, זה לא אותו דבר... אז עם לא תתן לי סטירה אני מבטיח לך שלא אנשך אותך בכלל ! אם אתה לא מקבל רעיון תגיד שאתה לא מקבל אותו,שזה לא נראה לך, לא נשמע לך,שזה סותר את מה שאתה/המדע יודע....תתווכח ואל תקבל. אבל תשמור על רספקט. נמצא מולך בצד האחר של המחשב - אדם ! ואם אתה לא מסוגל-אז שתהיה בך ההגינות להתמודד בכבוד עם התגובה. תראה מה שעשית הוא דבר שלא יעשה באינטרנט. לקחת מסר אישי שנשלח אליך ופרםמת אותו כדי להכפיש פניו של אחר. יותר גרוע, לא ציינת אפילו, שזהו מענה למסר שלך,שבו כהרגלך אתה משתלח בגסות בכל מה שלא מתקבל על דעתך. לוסיד, כשאתה מתייחס לחצלולים - אני מקשיב. אין לי שום הוכחה מדעית למה שאתה אומר, אבל עדיין אני נותן ערך גבוה לדבריך. אתה מנוסה ויודע הרבה יותר ממני בתחום. אז אני לא מצפה שתתיחס אותו דבר כשאני מדבר על תחום שבו אני מנוסה ויודע יותר ממך. אבל התייחסות גסה ודורסנית, חוזרת וחוזרת - זה לא אקבל ! מעבר לזה ובכנות, אתה נתפס בעיני כחמד של בחור, עם הרבה איכויות חיוביות כמו הומור נפלא, דבקות, התמסרות, יכולת התמקצעות (מסטריזם), במיוחד נוכח ההתעסקות שלך בחצלולים שהיא בעיני בעלת משמעות שמעבר לכיף שבכך. אני תקווה שבכך יישרנו את ההדורים ביננו, או לפחות את חלקם.
אגב אם יש עוד משהו בלבך עלי - ספר לי, ואולי נצליח לנקות אותו. דונלד

דונלד

New member
על ההילה-כל המעוניין/ת

משהו מדעי ספר שנקרא "על טבע" שנכתב עלידי "לייל ווטסון" ויצא בהוצאת "זמורה ביתן" בעמוד 121 יש התיחסות מדעית להילה.אולי בעוד מקומות... זה בכלל ספר מענין שנוגע בכל מיני מחקרים מדעיים שאנשי המדע מעדיפים להדחיק ולהתרחק מהם, כנראה כיוון שאלה מאיימים על התפיסות המקובלות היום במדע. חוץ מזה אפשר כך סתם בכיף להיכנס לחנות ולעיין בספרים על ההילה (בעיקר בתמונות). מי שבאמת זה מסקרן אותו אם זו אמת או הבלים. דונלד

LucidGuess

New member
הפרשה הזאת סגורה מבחינתי

ולי אין שום דבר אישי נגדך, תודה גם על המחמאות, נקווה שהוויכוחים העתידיים ביננו יהיו עניניים בלבד ולא מעבר לכך. לילה טופ Lucid

למעלה