לומר או להשתפן?

karmon4

New member
יש בנות

שזה לוקח להם יותר זמן להיפתח.
אבל אתה אמור לשים לב לשינוים בין הדייטים. למשל קצת יותר נגיעות או נשיקה קצת יותר חמימה ולא על הלחי.
אם אין שום שינוי אז באמת קצת חשוד.
הייתי נותן מקסימום 5 דייטים בסה"כ בשביל לראות אם מתפתח משהו שם.
 

צלשלספק

New member
אני פחות לארג' בקטע הזה ממך, שניים שלושה גג

אם אני לא צץ פרץ של תשוקה עד אז, (לאו דווקא סקס, אבל בכיוון
) אז או אני או היא חותכים... אם לא היא אז אני ואם לא אני אז מי לי?
 

צלשלספק

New member
כבר חשבתי לרגע שהזכרתי לך את המנייק עם הקטע

של הארנק


מקווה שהוא נרקב בפנים
על מכירת נייס גאי או משהו כזה
 
גבר

תן לה קצה בלי ספקות
לא בעיניין, לא צריך, חפשי אותי

אולי זה יגרום לה לחפש
 
עדכון

הפעם זה כבר היה יותר מדי בולט, לא יכלתי להחזיק את עצמי מלא להעלות את הנושא, הוא עלה, היא ענתה, בהנחה שמה שהיא אמרה זה נכון ונפרדו דרכינו. לא אוכל לפרט מפאת כבודה של הבחורה.

בגדול, סוג של הקלה אבל אני מודה, שיש תחושה של באסה שזה נגמר, לפחות עכשיו אני יכול להמשיך הלאה בלי נקיפות מצפון.
 

karmon4

New member
בהצלחה בהמשך

אין מה לעשות כאשר לא זורם אז לא זורם
 
אז הקשר כבר חוסל ובכל זאת

אוסיף שבמקרה כזה הדבר הטוב ביותר הוא דווקא - לא לדבר על זה.

כמו שאמרת - מעשים יותר מדיבורים זה מפתח!!

לדבר על הדברים לא מוביל לתוצאה הטובה ביותר (במיוחד אם אין לך כלים) ודווקא בנושא כזה, זה יגרום לבן אדם ממול להסתגר עוד יותר.

עדיף לפעם הבאה - להתנהג כאילו הכל בסדר גמור, ויחד עם זאת, להיפתח כמה שיותר בצורה כזאת שיווצר דו שיח ולא מונולוג, ז"א לספר על עצמך, לשאול שאלות, ממש כמו לדבר עם חבר.
כך שיוצא שבאופן טבעי היא מרגישה נוח ונפתחת.

שאלות מסוג - למה את סגורה? אני רוצה שתפתחי אלי, לאדם סגור, מערערות את תחושת הנוחות שלו.

כמובן שאם כבר עשית הכל ולא היה שינוי והחלטת להעלות כבר את הנושא וגם אז לא היה שינוי.....
 
בעולם אידאלי אני מקבל את מה שאת אומרת

והלוואי וכך גם יכלתי לקבל תשובות לגבי מה קורה. הנושא עלה בכל מני צורות, החל מלדבר על עצמי וכלה בלספר סיפורים דומים שאני מכיר מחברים/ידידות וכן גם דרך לשאול אותה על עצמה.

לזכותה ייאמר שהיא סיפרה לי את הסיפור שלבסוף סגר את הבאסטה, לחובתה ייאמר, שרק אתמול, כשכלו כל הקיצין, היא נזכרה להשלים את הסיפור, שמסביר למה הדברים הם כאלה. שוב, כל זה בהנחה שמה שהיא סיפרה הוא נכון כי יש חורים בעלילה, כמובן שכרגע זה כבר לא רלוונטי.

ד"א, גם אני קצת סגור/ביישן בהתחלה ואם הצד השני מעלה את זה, הדבר האחרון שאני עושה זה להיסגר שוב ולברוח מזה אלא להיפך, זה גורם לי לדבר על זה ולהיפתח. אבל זה אני. העלתי פה שאלה בנושא הזה לא מזמן וקיבלתי תשובות יפות, עכשיו שזה נגמר עם הבחורה הזו, אני אנסה את ההצעות האלה בעולם האמיתי.
 
למרות שנגמר,

אני חייב לציין בפנייך שאני בידיוק באותה סיטואציה.
האמת, שפשוט נחמד לי להיות איתה ככה שזו הסיבה שאני לא חותך..

מאידך,
בהנחה וזה ימשיך ככה, אני מאמין שאחתוך את זה ..

צחוק הגורל אם יסתבר שמדובר באותה בחורה ;)
 
למעלה