לומר או להשתפן?

לומר או להשתפן?

היה דייט שלישי, שהרגיש ונראה כמו דייט ראשון, בקושי מדברים בין הדייטים, היא תמיד עסוקה אבל כן קובעים להיפגש. התשובות לגיטימיות בסגנון של "לוקח לי זמן להיפתח" ו"לוקח לי זמן להתקרב לגבר שאני לא מכירה" - לך תתווכח עם זה. מצד שני, לפני כמה חודשים קרה לי משהו דומה, כשדייט שישי הרגיש ונראה כמו דייט ראשון, הבנתי שאין טעם להמשיך ואמרתי לבחורה שאין טעם להמשיך

צריך להיות דייט רביעי וכמו שזה נראה לי, הוא לא הולך להיות שונה מהדייטים הקודמים, ההרגשה שלי היא בעיקר שהיא איתי עד שיימצא הבחור הבא והתירוץ שלוקח לה זמן להיפתח ולהתקרב נועד בעיקר כדי להימנע ממגע וקירבה כי היא בעצם לא בקטע - אבל מה רע בינתיים לצאת ולבלות כשיש מי שמשלם?

איפה הקטצ'? היא מ-א-ו-ד מצאה חן בעיני. רציתי לומר לה בדיוק את מה שאמרתי לאותה בחורה מלפני כמה חודשים, אולי זה ינענע אותה קצת (מה? הוא לא רוצה אותי? אין מצב! כי היא נראית מאלה שרגילות שגברים רודפים אחריה) אבל אני לוקח סיכון שאני זורק מישהי שאני מאוד מעוניין בה ואולי היא באמת כזו בהתחלה... מצד שני, אני ממש לא רוצה לצאת המטומטם שיוצא עם בחורה שלא מעוניינת.

יש דרך לדעת אם זו שעומדת מולך מעוניינת אבל ביישנית או שהיא לא בקטע אבל בינתיים נהנת מהזמן עד לדבר האמיתי מבחינתה?

FineSilverMan

New member

האם זה דייט שלישי, רביעי או שישי?
כלומר כמה בחורות?

יכול להיות שאתה לא משחק עם הקלפים נכון...
אתה נכנס בקלות למשבצת הידיד וזה בעייתי.
זה לא משהו שאפשר להסביר דרך פורום.

מדובר על 2 בחורות

אחת הייתה לפני כמה חודשים, השניה היא מעכשיו. נתתי את זו מלפני כמה חודשים רק כדוגמה מאוד דומה למה שקורה לי עם הבחורה הנוכחית. בין לבין היו מקרים אחרים שלא קשורים לתופעת הידיד שאתה מדבר עליה.

נכון, יכול להיות שזה המקרה פה, אבל השאלה שלי היא אחרת והיא מה שכתבתי בהודעה הראשונה והאם לומר משהו לגבי זה או לתת את הצ'אנס

broken mirror

New member
אני הייתי אומרת

פשוט כי נראה לי ממש לא כיף להחזיק מעמד לאורך זמן בסיטואציה כזאת של מצב לא ברור.

הבעיה היא

שהמצב הלא ברור הוא בעיקר אצלי בראש כי לה יש תשובות טובות למה שכתבתי. אם היא מתכוונת לזה או לא? אין לי מושג וזה לא הזמן לעשות שיחת יחסינו לאן ולכן השאלה שלי.

broken mirror

New member
מבינה מה שאתה אומר

אבל מניסיון שלי, כל פעם שהרגשתי שבחור לא לגמרי שם (גם אם הוא עצמו לא הודה בכך) בסופו של דבר הוא באמת לא היה לגמרי שם, כמה שלא ניסיתי להמשיך ולהעמיד פנים שהכל טוב.

מצד שני, אם היא כל כך מוצאת חן בעיניך אז עוד שניים-שלושה דייטים במתכונת הזאת כנראה לא יהרגו אותך כדי להיות בטוח לגמרי במה שקורה.

כתבת את זה בעצמך

מניסיון העבר, דייטים שנראו כמו שאלה נראים, זה לא נגמר בסיפור אהבה מהסרטים. תמיד אומרים לנו לא לשפוט את עכשיו לפי העבר אז איך אפשר אחרת?

אביeג7

New member
בהנחה שהבעיה אצלן ולא אצלך

אז הייתי אומרת שדייט שלישי זה קצת מוקדם מידי מכדי לפסול לגמרי <כמובן שאני יוצאת מנקודת הנחה שאתה מעוניין מאוד בבחורה>

היא אמרה לך שהיא נהנת איתך? שכיף לה איתך? אתה אמרת לה?
התנשקתם?
לאן יצאתם? אולי סוג המקומות היו פחות מוצלחים.

<אני למשל לא אוהבת לשבת בבתי קפה.. מרגיש לי כמו ראיון עבודה שכזה>

אביeג7

New member
ועוד שאלה

מה אתה מצפה שיהיה בדייט שלישי שאין בדייט ראשון?
סקס?

תודה שהעלת את זה כי זו נקודה חשובה

אז קודם כל, התשובה היא "לא". יש המון דברים בין כלום לבין סקס. יש להחזיק ידיים, להתנשק, ללכת מחובקים, לשבת קרוב, ליטופים ואני אעיז לומר אפילו מיזמוזים.

כן, אני מאוד מעוניין, אחרת זה היה יותר פשוט

בסוף הדייט היא אומרת שהיה נחמד/כיף ואני אמרתי לה
יצאנו לסרט, לפאב פעמיים, לסושי, הכי לא בית קפה שיש

דייט שני נגמר בנשיקה קלה אבל דייט שלישי התחיל בנשיקה על הלחי אבל נגמר שוב בנשיקה והפעם רציתי שהנשיקה תהיה רצינית יותר אבל היא התרחקה ממני. בזמן הסרט גם ניסיתי להתקרב (עד כמה שאפשר בסרט) והיא מיד ביצעה "פליק פלאק לאחור".

מישהו אמר mixed signals? אני בן אדם של מעשים כך שדיבורים פחות מרשימים אותי. אם אומרים משהו מסויים אבל עושים הפוך... אני מסתכל על מה שעושים ולא על מה שאומרים. פה, הכל מבלבל.

בעולם אידאלי, הייתי אומר לה בצורה פשוטה וישירה בדיוק את זה אבל העולם בכלל ועולם הדייטים בפרט הוא הכל חוץ מפשוט.

אביeג7

New member
בהתחשב גם בתשובה שלך

למעלה לגבי הסקס,
אני חושבת שהאינטואיציה שלך דיי נכונה.. לפחות ככה זה נשמע.
נשמע שהיא לא כ"כ בעניין.. אני חושבת שגם אלה שלא ממהרות להכנס למיטה,וכל אלה שלוקח להן זמן לפתח...יש להן טווח גדול בין נשיקה על הלחי לסקס..

אני הייתי יוצאת איתה עוד פעמיים גג,רק כדי להגיד לעצמי שבאמת לא טעיתי.

אם אני מסתכל אחורה על מה שהיה לי בעבר

אז בפירוש אני יכול לומר שכל אלה שהיו צריכות את הזמן כדי להתקרב בעצם לא רצו אבל או ניסו או היה להן נוח/מתאים באותה תקופה להמשיך להיפגש וברגע שהתקופה הזו נגמרה, הן אמרו שזה לא זה.

עם האחרות, אלה שאיתן זה כן הצליח, הייתה קירבה פיזית מהר מאוד, לפעמים אפילו כבר בסוף הדייט הראשון. ולא, אני לא מדבר על סקס.

אז כן, כל הסימנים מראים את מה שכתבת ובסיטואציה אחרת שבה לא הייתי מעוניין, כבר הייתי מסיים את זה אבל במקרה הזה...

shayCn

New member
למה אתה חושב שהיא לא מעוניינת

אם היא לא היתה מעוניינת,היא היתה מסיימת את זה ולא ממשיכה לצאת איתך.
אם היא אמרה שזה לוקח זמן,אז..תאמין לה..בינתיים.תן לה את הזמן ואולי
תן גם לך את הזמן.
סך הכל אתה מעוניין בה,אז תמשיך איתה,אל תחתוך.אתה לא יכול לדעת,
אולי עוד חודש היא כבר ממש תרצה?אולי היא כבר תתקרב הרבה יותר?
היה לי קשר דומה השנה שהבחורה רצתה 'זמן' כל הזמן..ונתתי לה זמן
עד שהיא הפכה להיות מעוניינת ופיתחה רגשות,אבל בינתיים גיליתי שאני לא מעוניין..

צלשלספק

New member
אם היא מתנהגת כמרוחקת,כנראה היא לא בשלה|תפוזו

תראה, זוגיות גם אם בהתחלה של ההתחלה, רצוי להיות מסונכרנים על אותו התדר, אם "לוקח לה זמן", יכול להיות שיש דברים בגו שהם מעבר לשליטתך,
ז"א להקשר של אתה עצמך, זה יכול להיות שככה היא.

א. אתה בטח לא אמור "לממן" את הקשר הזה לפי התפישֹה שלי, לוקח לה זמן (ולא משנה אם
או
) שתשתתף, מה יש?
ב. קח בחשבון שאתה יכול להיפגע ולהתאכזב בעצמך, כ"ידיד המאוהב שמשלם", אבל החשבון פה הוא לא האישיו העיקרי, אלא מה יקרה הלאה,
זה מטריד אותך ובצדק.
ג. מאידך - ללא ספק נראה שהיא מוצאת חן בעינייך ואתה לא רוצה לחסל את הקשר הזה ככה בשלוף.

עצתי היא ישר קו, פתח איתה את הנושא בנימוס, בבגרות ונסה לראות אם אתם משדרים על אותו התדר, ואם אתה רואה שזה לא מסתדר -
אחל לה בנימוס בהצלחה, ותסכם בזה.

ביננו.
אתה קודם אמור להיות החבר שלה, ורק אח"כ (אולי) הסקסולוג שלה לענייני "בינו לבינה" יש אנשי מקצוע שמטפלים בנושאים שכאלו,
אתה לא אמור להיות אחד מהם, ועם כל האמפתיה שיש לך אליה, יש אנשי מקצוע שזוהי מומחיותם.
ואל תעלה את הנושא מולה כי זה יפגע בה.

אם אתם לא מגיעים לעמק השווה מבחינת הקו הליניארי (בעיני) בין המשיכה הרוחנית לפיזית - תחתוך. בנימוס, אבל תחתוך.
יצאתי ללא מעט דייטים בחיי, ונתקלתי במקרים בודדים שכאלו, שאפילו איני יכול לספור אותם על כף יד אחת, תוך דייט שני-שלישי גג, הנושא נסגר.

בהצלחה

תודה

כבר דיברתי איתה על הנושא הזה והתשובה שלה היא לגיטימית, היא צריכה זמן. בתגובות אחרות פה, כתבתי איך אני רואה את ה"צריכה זמן", מניסיון העבר שלי.

אז כן, בראש, אני צריך לחתוך ועכשיו כי ברור שאנחנו לא מסונכרנים אבל היא כן עשתה לי את זה ולכן עולה הספק לגבי להעלות את זה בצורה ישירה יותר. אם אני אחפור עוד קצת, הפחד שלי מלהעלות את הנושא הזה הוא שזה ייגמר וזה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה, מצד שני, זה לא שעכשיו יש לי משהו
... מלבד אולי תיקווה.

צלשלספק

New member
אם לקחת בחשבון שבמקרה הכי גרוע

אחד מכם יתאכזב, סבבה.

זה לא עניין של חיים ומוות חלילה, כולה כמה דייטים.

שוחחת איתה לגבי ההדדיות בקשר? שכן לפי דבריך זה מפריע לך שאתה מממן את ה"לוקח לה זמן", באם שוחחת איתה על הנושא. מה הייתה תגובתה?

למעלה