לומז ובוב סקרמנו

לומז ובוב סקרמנו

מאיפה הם במקור? איך קרמר הכיר אותם? והאם הם אי פעם הופיעו? (לא הופיעו...לא?)

IC4

New member
אהה הוא פשוט מכיר אותם ../images/Emo13.gif

למרות שיהיה נחמד לאסוף פרטים עליהם באיזה שרשור מוקדש להם הפרטים הכי חמודים שאני זוכר כרגע הם שקרמר היה צריך לקנות בזול עשרים מחשבוני וויזארד בפלורידה והוא אמר לג´רי "אל תדאג אני מכיר מישהו" "מי?" "בוב סקאמנטו´ז FATHER
" (שהתברר כי היו ווילארד) לומז למשל הפרט הכי חביב עליו שקרמר פעם ראה את ניומן נוסע ברכב יקר עם דוגמנית (בפרק ההפוך) והשאיר את לומז בשירותים ציבוריים ברחוב עוד פרטים: לומז יהודי, ועורך/אורח/אורך מדי שנה מפגש JEWISH SINGLES (שקרמר לקח על עצמו לעשות פעם אחת ושכר את פרנק שיהיה הטבח , בפרק שצחק על "פלאטון" כשפרנק מסביר לקרמר את זכרונותיו מהמלחמה) בוב סקאמנטו אכל בשר סוס ונדמה לי שהוא גר אצל קרמר או שקרמר גר אצלו למשך שנה בערך בוב סקאמנטו גם אחראי לכובע-העכברשים שבפרק של KENNY ROGERS CHICKENS שמישהו משכיל ממני ובעל זכרון בריא יותר ימשיך. אגב סתם בשביל להזכיר - ניומן בהתחלה גם היה דמות חסרת גוף שרוצה למות וגם פרנק קוסטנזה בעבר שוחק על ידי מישהו שאינו ידידנו הטוב סטילר

נכון....

אני זוכר שהוא דפק על השירותים הציבוריים,(שנראו מאוד מוזר- הם הונחו באמצע כביש...),עצבני,מה הוא רצה מלומז באותו הרגע? ללכת איתו ל...? ואפרופו האבא הראשון והמגעיל של ג´ורג´- בתחילת הסדרה ג´רי אמר משהו זה ששני ההורים של ג´ורג´ קרחים! טוב...מזל ששינו את זה... פרנק ואסטל שולטים!

Carpet Crawler

New member
זה דווקא לא...

פשוט כשהוא הופיע לפני לא היה לו זקן, אבל זה אותו שחקן.

למעלה