אגב
לא לצחוק עלי אבל..מישהו יכול להסביר יל קצת על המושגים שיש בעולם הרכיבה?

חחה מה זה לונג´...? ו...מה סוג הסוס שכאילו בחוות סוסים האנשים שבאים לרכב עליהם? ו... גם מהם סוסי התחרויות שיש? כאילו, אני ידועת על תחרות ריצה כזאת, אחד עם מכשולים כאלה..ומה עוד יש..? ו.. יש למישהו סיפורים מענייינים לספר שקרו להם עם סוס? אני יכולה לדוגמא לספר על חברה שלי שיש לה חברה שגם לה יש חברה (חיחי) שהסוס נשך לה את האוזן והוריד לה חצי אוזן! אמאלה.. ולאח של החברה שלי (זאת ממקודם...) אז סוס דרך לו על הרגל..אאוצ´! ועוד סיפור ממש מצחיק! הוא קצלת ארוך אבל ממש מצחיק

אני אחותי וחבר שלה הלכנו לרכב על סוסים בחווה שפעם לפני איזה שנתיים היינו כל שבת הולכות.. בקיצר לא היינו מלא זמן והתחשק לנו ללכת אז הלכנו, והחבר של אחותי בחיים שלו לא רכב על סוס! עכשיו ירדנו כזה לחוץ ים כמו תמיד ורכבנו ובשלב מסויים חילקו את הקבוצה לאלה שימשיכו בהליכה מהירה כזאת ואלו שידהרו מהר. אני ואחותי פחדנו כי הרבה זמן לא רכבנו על סוס אז הלכנו עם הקבוצה שממשיכה ללכת, והסוס של החבר של אחותי משום מה החליט שהוא נשאר בקבוצה של הדהירה!!! ואז הוא צעק למדריכים שהוא לא אמור להיות פה, אז הם נתנו לסוס מכה, או משהו כזה, כדי שהוא יתקדם לקבוצה שלנו, שהיינו יותר בהמשך.. ואז הסוס שלו נתן את ה-דהירה של החיים!!! שמעתי את המדריכים אומרים שהיה לנו מופע רודאו!!=) החבר של אחותי כמעט עף מהסוס! ממש ראינו אותו מחוץ לסוס!! אין לנו מושג איך הוא הצליח להישאר על הסוססס!!! זאת הפעם הראשונה שהוא היה על סוס והוא נתן את הדהירה של החיים והוא כמעט עף ונפל!! זה היה כ-ז-ה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בסוף האו הגיע אלינו, ועד היום יש לו טראומה!! חחה=) מסכן! טוב אני ממש מצטערת שזה היה כזה ארוך..

אגב בתמונה, איזה חמוד הסוס הקטנצ´יק הזה=)