לוח

אפח´ד?

לילה טוב ומבורך (או שלא)...

מטאור38

New member
אבדה אהבה.

המוצא הישר מתבקש להתקשר ל958595 פרס כספי מובטח. >מטאור חולה על לוחות מודעות<

MooN of 1986

New member
מה כבר יוכלו לומר לי?

יש אצלם רישומים של השיחות היוצאות, לא הנכנסות... <ירח מקווה שהוא יתקשר שוב> (אפילו שלא באמת יש לה מה לומר לו..)

avidadon

New member
רק בשביל לא לצאת ´פארש´

וגם בגלל פרץ של נדיבות לב בלתי מוסבר, חייגתי 054 מהמכשיר שלי, אמרו לי שככל הנראה זו שיחה ממרכזיה טלפונית כלשהיא.

MooN of 1986

New member
איזה חמודדדדדדדדדד

תודה רבה רבה רבה!!! (על אף שזה ידעתי כבר לפני כן, מה שאני צריכה לדעת זה דבר שאי אפשר לברר כ"כ..)

ש חף

New member
מתוקה,

אם זה הוא והוא רצה לדבר איתך- הוא יתקשר שוב... עד שתעני לו. <אבי דדון...מה קוריי?>

avidadon

New member
פששש...

אף פעם לא כינו אותי בו זמנית גם ב- "חמודדדדדדדדד" וגם ב"מתוקה" (שחף, אם לא שמת לב כתבת את התגובה להודעה שלי ולא של מון..) אבל חיפף, אקבל את זה באהבה.. יאאלה, עפתי לעבודה ביי

MooN of 1986

New member
גיליתי של מי המספר הזה..לא של אייל!

מאוכזבת? לא ממש, סתם חשבתי שאולי במקרה הוא זכר... כנראה שהוא שכח מז´ה, או שהוא לא חשב שכדאי לו לצלצל... לא יודעת למה אני כותבת את זה, סתם מתוך.... (אין לי מושג מתוך מה)

בן הרב

New member
מאוכזבת?

לא יודעת למה אני כותבת את זה, סתם מתוך.... (אין לי מושג מתוך מה) אולי קורים לזה געגועים סתם.......נקודה למחשבה

MooN of 1986

New member
אממממ....

יכול להיות, על אף שאין לי כ"כ למה להתגעגע... זה לא שאהבנו אחד את השני, סתם יצאנו כי היה לנו כייף ביחד... הוא אמר כל הזמן שהוא אוהב, אבל ברור לי שזה היה מתוך חוסר הבנה של מה שהוא מרגיש... אני לא אמרתי שאני אוהבת, כי לא יכולתי לשקר, בשביל להגיד "אני אוהבת אותך" אני צריכה להרגיש את זה באמת, במלוא הרגש והעוצמה... ואיתו לא ממש הרגשתי את זה(אולי זיקים של התאהבות קטנטנה, לא יותר מיז´ה..) הייתי רוצה שיתקשר-כן
אבל אני לא חושבת שזה יוסיף... לא לי ולא לו... כי לא יהיה לנו על מה לדבר, וסתם יהיה את המתח הדפוק הזה שיש בכל שיחה שלנו... ואם הוא לא מתקשר, כנראה שהוא הבין שמה שאמרתי היה נכון... אז יש שתי אפשרויות: 1) הוא חזר לחברה הקודמת שלו(אמרתי לו שנראה לי שהם לא סגרו את הקשר בצורה מלאה, ואולי הם באמת צריכים לחזור ואני לא זאת שתמנע זאת מהם) 2) הוא הבין שלא באמת אהב אותי, ושהיה מבולבל מסיום קשר, התחיל קשר חדש בצורה דפוקה, וכמו שנסחפנו מהר, ככה הוא גם נגמר מהר.. את האמת? אני מקווה שטוב לו.... מזל שהיומולדת שלי לפני היומולדת שלו, שלפחות אדע איך לפעול...(
)

זהירות,

יש בחדר ההוא אחד סוטה ואנס סדרתי, דער_רוסישער כינויו. ואת, גילת, עשית בשכל שעזבת את החדר מבעוד מועד! טפיחה לך על שכם, ילדה. >יונה מבואס מהעדר חוש הומור בסיסי אצל אי-אלו בני אדם<

לא ציפיתי, כאילו, שתגיבי, כאילו,

בכלל, כאילו. ציפיתי, בזמנו (וזו היתה, כאילו, הטעות שלי) לחוש הומור בסיסי. מהיום אדע, כאילו, שחבל. אחלה יום, כאילו.

למעלה