לוח

גילתי

New member
אוקי, לכל מי שער עכשיו

תתיצבו תוך 2 דקות בצ´ט בחדר יוצאים בשאלה!

MooN of 1986

New member
שאלה לי אליכם...

כשיש לי בומן שיחות, שיחה שלא נענתה ממספר:81646175, זה אומר שהתקשרו אלי ממספר צבאי? פשוט לפני חודש בדיוק, אני ואייל לקחנו הפסקה... וכשאמרתי לו שמבחינתי זה נגמר, הוא אמר שהוא בכל זאת יחשוב על זה, ויצור איתי קשר אחרי חודש.... מאז דיברנו כבר פעם אחת, לפני שלושה שבועות, אבל השיחה נגמרה בצורה ממש מוזרה... הגיוני שזה הוא?(הוא פשוט בבסיס) אני יודעת גם שהטלפון במשרד שלו פתוח לשיחות יוצאות לבזק בלבד... אוף, חוסר הידיעה הורגת אותי!!!!!

sharkyM

New member
../images/Emo26.gifלוח../images/Emo36.gif

קאפיטליזם קלאסי יש לך שתי פרות. אתה מוכר אחת וקונה שור. העדר שלך גדל והכלכלה צומחת. אתה פורש לגמלאות וחי מההכנסות. קאפיטליזם אמריקאי יש לך שתי פרות. אתה מוכר אחת ומכריח את השניה לייצר פי ארבע מכמות החלב הרגילה. אתה מופתע כאשר הפרה מתה מאפיסת כוחות. קאפיטליזם צרפתי יש לך שתי פרות. אתה יוצא לשביתה כיוון שאין לך שלוש פרות. קאפיטליזם יפני יש לך שתי פרות. אתה מהנדס אותן מחדש כך שגודלן עשירית מהגודל המקורי והן מייצרות פי 20 מכמות החלב הרגילה. אחר כך אתה ממציא פרה מצויירת, קורה לה פרקימון ומשווק אותה לעולם קאפיטליזם גרמני יש לך שתי פרות. אתה מורה להן לייצר כמות חלב כפולה. כאשר הן לא מבצעות זאת, אתה יורה באחת. השניה מייצרת פי ארבע מכמות החלב הרגילה. קאפיטליזם איטלקי יש לך שתי פרות אך אינך יודע היכן הן. אתה יוצא לארוחת צהריים . קאפיטליזם רוסי יש לך שתי פרות. אתה סופר אותן ומגלה שיש לך ארבע אתה סופר שוב ומגלה שיש לך שמונה פרות. אתה סופר שוב ומגלה שיש לך שש עשרה פרות. אתה מפסיק לספור פרות ופותח עוד בקבוק של וודקה. קאפיטליזם פולני יש לך שתי פרות. שתיהן נגנבו מגרמניה קאפיטליזם שוייצרי יש לך חמשת אלפים פרות, אף אחת לא שלך. אתה גובה מאחרים עבור אחסנתן וצביעתן בסגול. קאפיטליזם הודי יש לך שתי פרות. אתה סוגד להן קאפיטליזם סיני יש לך שתי פרות ושלוש שלוש מאות אנשים שחולבים אותן. אתה מצהיר על תעסוקה מלאה ופריון גבוה . אתה עוצר את העיתונאי שדיווח על המספרים קאפיטליזם אנרון יש לך שתי פרות. אתה מוכר שלוש מהן לחברה הציבורית שבבעלותך תוך שימוש בקו אשראי שנפתח על ידי גיסך בבנק. לאחר מכן אתה מבצע חילוף חוב/השקעה עם חברת בת כך שאתה מקבל את ארבעת הפרות בחזרה, עם החזרי מס על חמש פרות. החלב של שש הפרות מועבר בחשאי לחברת קש באיי קיימן השייכת לבעלי ההון העיקריים של החברה, המוכרים את הזכויות לכל שבע הפרות חזרה לחברה שלך. בדוח השנתי רשום כי בבעלות החברה שמונה פרות, עם אופציה לפרה נוספת. להודעת העיתונות לא מצורף מאזן. הציבור קונה את השור שלך. קאפיטליזם יווני יש לך שתי פרות. זאת מימין דווקא חמודה..... קאפיטליזם בריטי יש לך שתי פרות. שתיהן משוגעות

../images/Emo32.gifראיתם את הבובה של אברבאך ?

או שאני הוזה או שקורה פה משהו מוזר. ראיתי בטלוויזיה את אברבאך עולה לקבל את המדליה, לפני כן ניגשה אליו בחורה והגישה לו זר פרחים ובובה!. בחיי שאני ראיתי את זה. גם אתם ראיתם את זה ?

../images/Emo32.gif אם זה מעניין מישהו -

ב ל ת " מ (בלי תנאי מילואים) הפגנה הפגנה הפגנה אנחנו לא מוכנים יותר לשתוק! עד כאן! ביום שבת ה- 24/8/02 בשעה 19:30 ברחבת מוזיאון תל-אביב בשדרות שאול המלך, תנועת בלת"מ לחיזוק מערך המילואים, תקיים הפגנה מאובטחת ברשיון, בסימן הזדמנות אחרונה לממשלה לשינוי סדר העדיפויות הלאומי תוך תגמול משמעותי של משרתי המילואים, תיקון העיוותים בתשלומי מילואים וביטול חוק טל, כדי לשמר את גרעין המילואים, להרחיב את מעגל המשרתים, ובכך להפחית את הנטל האדיר הקיים כיום על אחוזים בודדים מהאוכלוסייה. תנועת בלת"מ היא תנועה התנדבותית לא פוליטית אותה מובילים קצינים וחיילים במילואים מכל שכבות האוכלוסייה. לאחר מאבק של שנתיים במהלכו נפגשנו בין היתר עם ראש הממשלה, ס. שר הביטחון, שרים, ח"כים ובכירים במערכת הביטחון, השתתפנו בוועדת החוץ והביטחון, העבודה והרווחה, קיימנו הפגנות ובצענו פעילות תקשורתית, הגענו להישגים ביניהם, הסדרת הביטוח (נושא שהוביל פורום המג"דים בשיתופנו), תשלום מהחד-יומי הראשון והשתתפות בהוצאות נסיעה בכלי-רכב פרטי. עם זאת, מהשינויים החשובים הממשלה בחרה להתעלם ויותר מכך, לאחרונה נוכחנו שאין כוונה לשנות את סדר העדיפויות הלאומי, לתגמל את מיעוט המשרתים ובתמורה קבלנו את חוק טל המאפשר לאוכלוסייה שלמה להשתמט משירות על-פי חוק, מכסת ימי המילואים הועלתה ל-43 יום בשנה (37+6 חד-יומי) והצעות חוק פרטיות בנושא מילואים נדונו לכישלון, מאחר שהממשלה העבירה חוק שכל קריאה בכנסת בהקשר של הצעה פרטית, תחויב בחתימה של 50 ח"כים (כידוע לכולנו, משימה כמעט בלתי אפשרית). הגענו למצב בלתי נסבל בו מעטים משרתים במילואים, מסכנים את חייהם, נפצעים, עוזבים משפחה וילדים, נפגעים כלכלית, נפגעים בעבודה ובלימודים, בעוד הרוב >המכריע של אזרחי המדינה ממשיך את חייו כרגיל. חברים, אין לנו זמן אחר, לכל אחד מאתנו חייב להיות ברור שאף אחד לא יעשה את העבודה בשבילנו (בייחוד שאנו אחוזים בודדים מהאוכלוסייה המשרתים במילואים). המשימה הכי קשה היא להוציא אנשים מהבית ולהגיע להפגנה. לכל אחד מאתנו יש דברים חשובים יותר לעשות, להיות עם המשפחה, לדאוג לבעיות היום-יום ועוד 1001 דברים. במידה שלא יגיעו מספיק אנשים להפגנה, אנו יורים לעצמנו ברגל ונוכל לומר שלום למאבק לזמן ממושך. לכן, כל אחד ואחת חייבים לעשות את המקסימום כדי לבוא להפגנה, לבד או עם המשפחה ולהביא עמו כמה שיותר אנשים, בכדי לצעוק יחד שהמצב הזה לא יכול להימשך!!! אנו נבהיר לממשלה שהמדינה חשובה לנו ואנו רואים את מערך המילואים קטן והולך עד כדי סיכון לביטחון המדינה. לכן, בלב כבד, בכדי להציל ולחזק את מערך המילואים ולהחזיר את השפיות וההיגיון, במידה שדרישותינו, אותן נציג בהפגנה בפעם האחרונה, לא יתקבלו, אנו נחריף את צעדנו. הצעד הבא יהיה: החל מ- 1/1/03 לא נחתום על צווים חריגים, כלומר לא נשרת מעבר למותר על-פי החוק ולא נגיע למילואים אם לא תינתן ההתראה הקבועה בחוק. זו הדרך היחידה להעיר את המדינה שנרדמה ואינה מודעת לנזק שגורמת לכולנו. אם גם זה לא יעזור, הצעדים הבאים יהיו חריפים יותר!!! אנא, בלי תירוצים לעצמכם, פשוט תגיעו להפגנה שתתקיים כשעתיים בלבד, מ-19:30 עד 21:30. נא העבירו מייל זה לכמה שיותר מכותבים. בכדי שנוכל להיערך בהתאם, כל מי שמגיע להפגנה מתבקש לאשר הגעתו בכתובת הבאה: [email protected] רבים ביקשו לדעת פרטים נוספים אודותינו. בימים אלה אנו מקימים אתר חדש לתנועה. בקרוב נפרסם את כתובתו, כך שתוכלו לבקר בו ולמצוא מידע רב עלינו. בכל שאלה ניתן תמיד לפנות אלינו: רועי רון 522651-058, יאיר עזרי 694434-053, צחי גורן 576506-054, דותן יצחקי 676655-051. מאחר שאנו תנועה על-בסיס התנדבותי אנו זקוקים לעזרה בפרסום וארגון ההפגנה. דרושים מתנדבים בתחומים הבאים: 1. עזרה כלכלית בפרסום ההפגנה במדיות השונות, ועזרה כלכלית בארגון ההפגנה (נא לפנות לרועי 522651-058). 2. פרסום ההפגנה בשלטי בד שייתלו ברחבי המדינה (צמתים, גשרים וכדומה), (נא לפנות לרועי 522651-058). 3. מערכת הגברה (נא לפנות לרועי 522651-058). 4. הכנת כרזות (נא לפנות לצחי 576506-054). >5. אנשי ארגון במהלך ההפגנה (נא לפנות לצחי 576506-054). 6. ארגון כובעים עם כיתוב (נא לפנות לדותן 676655-051). 7. עזרה בהדפסת עלונים (נא לפנות לדותן 676655-051). 8. אנשים שיגיעו ביום ההפגנה כבר ב-18:00 כדי לסייע בארגון (נא לפנות לצחי 576506-054). 9. עזרה בכל תחום אחר שתמצאו לנכון (נא לפנות לרועי 522651-058). בברכה, רועי רון, יו"ר בלת"מ, 522651-058 >ספל חמאה מצטטת<

גילתי

New member
בעעע על הצ´ט החדש------->

בואו לצ´אט הישן של נענע חדר 1234 ביי

avidadon

New member
זה מה זה פשוט @,

התקשרי למוקד התמיכה הטלפוני של חברת הפלאפון שלך, ותקבלי מענה אדיב ומיידי (אני מקווה..)

מטאור38

New member
נגיד שכן...אז מה אתה מקנא?

אפשר לסדר לך אחת..רגע תגיד כמה אתה קופץ? >מטאור במאנצ´יס והוא מנסה לאכול מישהו. סלחו לו ורדו עליו, בשמי ובשם אבותי<

בצדק

מה לי ולפוליטיקה? פשוט אני יודעת שהנשוא מעניין כמה מחברי הפורום, אז החלטתי להיות נחמדה... >ספל חמאה עם עלה ירוק<

כל הכבוד על היוזמה

מותר גם לי לבוא ולהביע הזדהות ולתמוך במאבק הנ"ל או שאני עדיין מרותק לסיפור ההוא עם ה 3 שמזיינים אותי מכל הכיוונים ?

בן הרב

New member
תודה על התגובה

אבל היא לא מספקת נראה לי שמי שהוא צריך לתת לו איזה שהוא טילטול טוב

מטאור38

New member
מדברים על הבובה, והבובה היגיעה!

"העובדה שהבאנג לא נהפך לבגט בסוף.היא הוכחה ניצחת שאיחן אלוהים"(צינגלה קנט)

למעלה