אוקיי...
קודם כל לא אהבתי את השם אבל הלוגו הרבה יותר יפה!! (הורוד-צהוב היה שילוב מגעיל) באופן כללי אני בעד מעבר לשדר בימי חול ובסופישבוע שידורים חוזרים אבל... הישרדות לא מתאים לי בכלל באמצע שבוע!! יום שישי אף פעם לא היה לי זמן לראות אז זה טוב.. אבל יום שבת אני רואה את כל התוכניות ראליטי של הצהריים ברצף וזה ממש נחמד אז חבל:\ יום ראשון
חילופי נשים, והופ ופיית שלפעמים אני רואה.. ואין לי מושג מה זה "פלישה" יום שני
מלכות הנקיון ראיתי כמה פעמים שהיה ממש משעמם... אני לא אוהבת החיים הפשוטים, ולא רואה סמולוויל כי אין זמן אולי עכשיו יהיה.. יום שלישי
חוץ מיורדים בגדול שזה בכלל לא עונה חדשה אני לא מכירה כלום.. אבל נראה מה זה אומר.. יום רביעי
הישרדות!! ונמלטים.. רציתי לראות את זה גם סופר נני נחמד אבל בטח לא יהיה זמן לראות יום חמישי
או.סי עונה שלישית!! מגרש ביתי אני לא אוהבת.. השאר אני לא מכירה ג'יי לנו
לא מתה עליו.. אבל בטח אם יהיה נורא משעמם... בכלליות יש הרבה סדרות שאני לא מכירה אז צריך לראות בשביל להחליט אבל חסר לי הרבה דברים.. המירוץ למיליון, 8 כללים פשוטים, פשע מן העבר העונה השלישית?! ועוד כמה ריאליטי.. 18 שעות שמתוכם 4 שעות שידורים ו14 שעות שידורים חוזרים שלהם
ובטח שישישבת עוד שידורים חזורים.. קיצר המווון שידורים חוזרים שמצד אחד אין סיכוי להפסיד אף פרק ומצד שני זה הולך לשגע תמוח תודה רבה אסף על המידע