לוח yes Stars

WOWOWOWOWOW../images/Emo87.gif../images/Emo190.gif

איזה לוחחחחחחח טובבבבבבבבבבבבב שאלה אחרת- מתי העונה הרביעית של אוורווד תגיע אלינו- אם בכלל?

Omer d25

New member
יס לפחות יסיימו

את השידורים החוזרים של מגרש ביתי כי נשארו להם איזה שני פרקים והם לגמרי שכחו מזה....

בוודאי../images/Emo87.gif../images/Emo190.gif

שישי הזה יש פרק. והבא גם כן. וזהו סיימנו.

Omer d25

New member
ודרך אגב

מישהו יודע אם reunion תשודר ביס?! או תשודר בכלל?!

זה יהיה בHOT למרבה הצער../images/Emo87.gif../images/Emo190.gif

talrv

New member
עדיף לא להתחיל,

בגלל שהיא כל כך נגמרת באמצע... והערוץ החדש - WOW!!!! סוף סוף יש לי מה לראות בשלישי בערב! (ובשני, וברביעי, ובחמישי..) טל.

snier1991

New member
שני וחמישי הם מהפחות האהובים עליי

שלישי ורביעי לוהטים

vand

New member
דווקא ממש להפך...

לדעתי שני וחמישי הם הכי טובים בעיקר בגלל העונות החדשות של סמולוויל, או-סי ומגרש ביתי

snier1991

New member
כן אבל בשלישי ורביעי יש את

נמלטים הישרדות גריי סקראברס(למה לא הכניסו אותו ליס פלוס) וגבירתי הנשיא זה לא עדיף מעונה ירודה(oc)ועונה אחרונה ומאכזבת של אחרת וסמולוויל

Aviad1987

New member
שני, שלישי, רביעי וחמישי..

עם דגש על השלישי והחמישי וביום שני בגלל סמולוויל, אם כי אין לי התנגדות ל"על טבעי" (ראיתי כמה פרקים ונהנתי. לא גאוני אבל כיפי). בעצם דגש גם על יום רביעי - נמלטים והישרדות
פעמיים כי טוב כמו שאומרים. ואני לא מאמין שאני אומר את זה אבל - איזה כיף שהופ ופיית' חוזרות

קובי221

New member
../images/Emo6.gif, בקיצור אתה מול המרקע במשך

כל שעות השידור
כיף לך שאתה יכול...

adi121

New member
אוקיי...

קודם כל לא אהבתי את השם אבל הלוגו הרבה יותר יפה!! (הורוד-צהוב היה שילוב מגעיל) באופן כללי אני בעד מעבר לשדר בימי חול ובסופישבוע שידורים חוזרים אבל... הישרדות לא מתאים לי בכלל באמצע שבוע!! יום שישי אף פעם לא היה לי זמן לראות אז זה טוב.. אבל יום שבת אני רואה את כל התוכניות ראליטי של הצהריים ברצף וזה ממש נחמד אז חבל:\ יום ראשון
חילופי נשים, והופ ופיית שלפעמים אני רואה.. ואין לי מושג מה זה "פלישה" יום שני
מלכות הנקיון ראיתי כמה פעמים שהיה ממש משעמם... אני לא אוהבת החיים הפשוטים, ולא רואה סמולוויל כי אין זמן אולי עכשיו יהיה.. יום שלישי
חוץ מיורדים בגדול שזה בכלל לא עונה חדשה אני לא מכירה כלום.. אבל נראה מה זה אומר.. יום רביעי
הישרדות!! ונמלטים.. רציתי לראות את זה גם סופר נני נחמד אבל בטח לא יהיה זמן לראות יום חמישי
או.סי עונה שלישית!! מגרש ביתי אני לא אוהבת.. השאר אני לא מכירה ג'יי לנו
לא מתה עליו.. אבל בטח אם יהיה נורא משעמם... בכלליות יש הרבה סדרות שאני לא מכירה אז צריך לראות בשביל להחליט אבל חסר לי הרבה דברים.. המירוץ למיליון, 8 כללים פשוטים, פשע מן העבר העונה השלישית?! ועוד כמה ריאליטי.. 18 שעות שמתוכם 4 שעות שידורים ו14 שעות שידורים חוזרים שלהם
ובטח שישישבת עוד שידורים חזורים.. קיצר המווון שידורים חוזרים שמצד אחד אין סיכוי להפסיד אף פרק ומצד שני זה הולך לשגע תמוח תודה רבה אסף על המידע

Aviad1987

New member
הסדרות שציינת

ועוד רבות יעלו בעתיד והשידורים החוזרים יעזרו להשתלט על השידורים יחד עם יס פלוס :)

M i l k y W a y

New member
יום שלישי-../images/Emo91.gif

תראי את האנטומיה של גריי, סידרה ממש ממש חמודה, זה פשוט כמו פליסיטי באי.אר עם שנינות של האו.סי וחוצמזה הערוץ הזה מדהים עם התכנים אבל זה מבאס כי עכשיו אני אהיה תקועה לטלויזיה?!?! לפחות שזה היה בסופ"ש אז איכשהו היה יותר הגיוני.. ואני מקווה שיס לא חושבים על להוריד את ערוץ 3 (30) מהלוח,עם העברה של ג'י לנו לערוץ החדש..

קובי221

New member
סורי על האיחור-

הייתי בטיול שנתי, והיה כיף
אז ככה: לא אהבתי את שם הערוץ והלוגו חמוד, אבל אין כמו השם הנוכחי + הלוגו. הימים שאני מתכוון להשים עליהם דגש ולראות: ראשון- בגלל הופ ופיית' שני- בגלל סמולוויל רביעי- בגלל הישרדות חמישי- בגלל מגרש ביתי ואם יהיה לי זמן אני אראה סדרות חדשות, נשמע יפה. רק חבל שזה בשידורים במשך ימי השבוע כי יש לי פול מבחנים ואני אפסיד הרבה פרקים
ותודה
על המידע.

למעלה