לוח yes Stars

assafTV

New member
לוח yes Stars

ב-5/3/06 יעלה yes Stars שיחליף את yes Weekend וישדר במשך כל השבוע, 18 שעות ביממה. הנה לוח הערוץ: ראשון 20:15 חילופי נשים (עונות חדשות) 21:00 הופ ופיית' (עונה שלישית) 21:30 [יפורסם] 22:20 פלישה (Invasion) שני 20:30 מלכות הנקיון - יצאת נקי 21:00 החיים הפשוטים (עונה שלישית) 21:30 סמולוויל (עונה חמישית) 22:20 על טבעי (Supernatural) שלישי 20:15 יורדים בגדול - מהדורה משפחתית 21:00 סקרבס (עונה רביעית; עם סיומה תשודר הסדרה מההתחלה ברצועה יומית) 21:30 האנטומיה של גריי 22:20 גבירתי הנשיא (Commander in Chief) רביעי 20:15 סופרנני - הגרסה הבריטית (עונה שנייה) 21:00 טירוף בבית (The War at Home) 21:30 הישרדות 12: אי הגלות 22:20 נמלטים (Prison Break) חמישי 20:30 בעל על ארבע (סדרת ריאליטי בריטית) 21:00 איך פגשתי את אמא (How I met Your Mother) 21:30 האו-סי (עונה שלישית) 22:20 מגרש ביתי (עונה שלישית) כמו כן מדי לילה ב-23:10 טונייט שואו עם ג'יי לנו.

Aviad1987

New member
וואו.

שני
שלישי
רביעי
חמישי
מעניין אותי מה הסדרה שתגיע ליום ראשון והאם היא תצליח להציל אותו (למרות שאישית אהבתי את הפיילוט של "פלישה" שמעתי שאין טעם לפתח ציפיות איתה).

assafTV

New member
העונה תסתיים עד מרץ

וכשתגיע העונה השנייה יימצא לה שיבוץ הולם בפריים טיים

וואו, מעולה!

איזה כיף שזה כל השבוע.. ככה לא הכל עמוס ביחד. רק חבל שהם לא משדרים בשעות הצהריים שידורים חוזרים של עונות קודמות.

Aviad1987

New member
מוחות קרימנלים, פשע מן העבר, מספרים

והמפענחת יחזרו. אין לכם מה לדאוג

vand

New member
ללא ספק מעולה אבל

איך 18 שעות כשכל יום יש 5 סדרות?

MRAQU

New member
מה עם..

קוראים לי ארל / My name is earl אמרו שיהיה אותה גם. וסדרות סוסות באות חצי משם אני כבר רואה.

Ulong

New member
לוח סבבה

שלישי-חמישי
ראשון-שני לא מי יודע מה מבחינתי בגלל שאני לא רואה את רוב הסדרות ששמה אבל סבבה כי אי אפשר לשבת כל השבוע מול הטלוויזיה. חבל שמשדרים את סקרבס מהעונה ה-4 ישר ואת הסבב של כל העונות עושים בסוף! חשבתי שקודם יתחילו את עונה 1 וכך יתקדמו עד 4 ורק אז ישדרו אותה.

למעלה