לוח
צ צב אתלטי New member 22/10/06 #4 ולי יש הגשה בהמחשה../images/Emo54.gif וחברה שלי מתאשפזת באותו יום ויום אח"כ מבחן במתמטיקה ויום אחרי האוס בארה"ב חוזרת מהפגרה סוף סוף ויום אח"כ כבר נובמבר!
ולי יש הגשה בהמחשה../images/Emo54.gif וחברה שלי מתאשפזת באותו יום ויום אח"כ מבחן במתמטיקה ויום אחרי האוס בארה"ב חוזרת מהפגרה סוף סוף ויום אח"כ כבר נובמבר!
O o0Invisible0o New member 22/10/06 #7 עתודה במה?../images/Emo98.gif או שלא עתודה וא תפשוט לא מתגייסת? בהצלחה בכל מקרה!!
צ צב אתלטי New member 22/10/06 #9 אבל שנת הלימודים התחילה היום!../images/Emo54.gif תודה לאל, חשבתי שאני הולכת להתחרפן מאח שלי..אחח אני כבר מחכה שהוא יסגור מלא שבתות כשהוא סופסוף יתגייס. ושיסתפר ויפסיק להכחיש שהוא מקריח.
אבל שנת הלימודים התחילה היום!../images/Emo54.gif תודה לאל, חשבתי שאני הולכת להתחרפן מאח שלי..אחח אני כבר מחכה שהוא יסגור מלא שבתות כשהוא סופסוף יתגייס. ושיסתפר ויפסיק להכחיש שהוא מקריח.
א אנשים אפורים New member 22/10/06 #6 אממ*שאלה*../images/Emo55.gif חייבת להיות כוס או שהעיקר שיהיה לה שפם חלב?$$: כי יש לי תיכנונים אחרים. נימ.
אממ*שאלה*../images/Emo55.gif חייבת להיות כוס או שהעיקר שיהיה לה שפם חלב?$$: כי יש לי תיכנונים אחרים. נימ.
T think shon New member 23/10/06 #11 ../images/Emo90.gif../images/Emo188.gifבנות... תחרות גאווה,נו. שתי הבנות שהשתתפו ממש השיקעו. אבל זה רק שתי בנות!! מי שרוצה להשתתף שתרשרשר לפה איזה משהו. אם יהיו מעל ל10 בנות אני אעשה שירשור החייה. באמת שחבל לי לסגור את התחרות. נו,בנות,בבקשה.
../images/Emo90.gif../images/Emo188.gifבנות... תחרות גאווה,נו. שתי הבנות שהשתתפו ממש השיקעו. אבל זה רק שתי בנות!! מי שרוצה להשתתף שתרשרשר לפה איזה משהו. אם יהיו מעל ל10 בנות אני אעשה שירשור החייה. באמת שחבל לי לסגור את התחרות. נו,בנות,בבקשה.