לוח
M mirymoo New member 13/10/06 #2 מי הכינה לתחרות אגדות? והיזהרו! מצאתי את מוחץת האנשים שלי!!!!מוהאהאהאהאההאהא!!!!!!!!!!!!!!
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 13/10/06 #3 הגשה לgot milk ב-29 לחודש../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif נא לזכור . מישהי התחילה להכין?
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 13/10/06 #5 ../images/Emo41.gifדולי לצביעה../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif מאחר שקארין עזבה את פורום ואת הפינה( ) אני מחפשת מחליפה, מישהי מתנדבת? תחשבו טוב טוב לפני שאתן משרשרות כי זו אחריות:].
../images/Emo41.gifדולי לצביעה../images/Emo41.gif../images/Emo96.gif מאחר שקארין עזבה את פורום ואת הפינה( ) אני מחפשת מחליפה, מישהי מתנדבת? תחשבו טוב טוב לפני שאתן משרשרות כי זו אחריות:].
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 15/10/06 #22 עוד לא בחרתי..../images/Emo96.gif אניט צריכה לדבר עם סאפיר, ניראה לי מי שתהיה איתי אחראית על הפינה צריכה להיות לפחות שנה בפורום... כשספיר תחזור אז אני אבחר:].
עוד לא בחרתי..../images/Emo96.gif אניט צריכה לדבר עם סאפיר, ניראה לי מי שתהיה איתי אחראית על הפינה צריכה להיות לפחות שנה בפורום... כשספיר תחזור אז אני אבחר:].
ש שושה היפיופה New member 15/10/06 #30 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיש לי רעיון! P: שכל אחת תכין דוגמא לדולי לצביעה^^ ואז תבחרי ככה, או שאנחנו נבחר? הקווי מתאר שיעשו ואתם הכי הרבה בנות? P: סתם הצעה..
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיש לי רעיון! P: שכל אחת תכין דוגמא לדולי לצביעה^^ ואז תבחרי ככה, או שאנחנו נבחר? הקווי מתאר שיעשו ואתם הכי הרבה בנות? P: סתם הצעה..
L lady black XD New member 15/10/06 #32 אשמח לעשות עם באלך>< נו,הייתי בזה ושנה שעברה היה לי לחץ בלימודים והשנה לא...><