זה היה המפגש שהיית? שהבאת אוריאו'ז?
ז זברה נוחרת New member 5/9/06 #13 ../images/Emo97.gifמי עשתה לתחרות אני? למסיימות לאלה שלא התחילו ו לאלה שהתחילו אבל לא סיימו
נ נׁעה New member 5/9/06 #15 ../images/Emo35.gif למרות שאני גם לא בטוחה שאני אסיים, אז לא כ"כ כדאי לקחת אותי בחשבון
ה המפלוץ קריימר New member 7/9/06 #21 ../images/Emo35.gif הצללתי בייס ויש לי קווי מתאר לשיער, ככה שאני בהתחלה.
T tamaguchi girl New member 8/9/06 #31 ../images/Emo89.gifספיר קיבלת ממני מסר? שלחתי לך מסר ביום שלישי, אבל יש לי הרגשה שלא קיבלת אותו..
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 8/9/06 #32 ../images/Emo41.gif ניסיתי להכין שלטים לתוצאות של תחרות דולי שחורה..לא יוצר=\\ יש מישהיא שמוכנה לעזור לי?? אני באמת מצטערת על העיקוב=[[[
../images/Emo41.gif ניסיתי להכין שלטים לתוצאות של תחרות דולי שחורה..לא יוצר=\\ יש מישהיא שמוכנה לעזור לי?? אני באמת מצטערת על העיקוב=[[[
ב באמבוק New member 8/9/06 #33 אני מוכנה לעזור ../images/Emo13.gif שלחי לי מסר / מסן. [email protected]
O o0Invisible0o New member 8/9/06 #34 אאאאננננניייייי!!!../images/Emo13.gif אני אוהבת גרפיקה.^^ ומתחשק לי.