לוח רק הסינים יודעים לעשות כזה
A avidadon New member 12/1/03 #3 גם לך בוקר טוב! לך לאינטרנט קפה ותראה! אי אפשר לראות את זה בפלאפון..
ש שולציה New member 12/1/03 #6 אולי מצאו לך את אהבת חייך??!!../images/Emo23.gif אבל מה קורה בימי האביב הפורחים... ימי הקיץ השרביים..... ומימי הסתיו העגמומיים....
אולי מצאו לך את אהבת חייך??!!../images/Emo23.gif אבל מה קורה בימי האביב הפורחים... ימי הקיץ השרביים..... ומימי הסתיו העגמומיים....
A avidadon New member 12/1/03 #7 ומה זה צריך להיות ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif
י יוני ויינגרטן New member 12/1/03 #9 חחחחחח מטומטם היה אומר: תבדוק מה הגדרת בכרטיס האישי... חחחחחחחחחחחחח
A avidadon New member 12/1/03 #10 ../images/Emo6.gifיוני את עוד תשלם על זה ביוקר מה זה אמור להיות ? הא?
ש שולציה New member 12/1/03 #11 חמוד, תודה על הארה ../images/Emo122.gif אני מבינה שגם לך הציעו רק מחשבים ומזגנים בדילים שווים...
י יוני ויינגרטן New member 12/1/03 #14 הציעו לי אהבה חדשה, כיסא נוח למחשב, וDVD, ומחשבים. איזה אפליה לא הציעו לי מזגנים....
ד דער משכיל New member 12/1/03 #31 אבידדון אולי יש לך כבר "אהבה" ? ספר הכל עכשיו , תתודה , אתן לך תשובה
י יוני ויינגרטן New member 12/1/03 #12 זה רק אני ? שמתעצבן מהניקים החדשים שצצים להם? הם כותבים כמה מילים כמעט ללא כל תוכן. בד"כ הכרטיס אישי ריק לחלוטין. ורובם מחב"תים מסכנים. אין לי גישה קבועה לאינטרנט, וכשאני חוזר לפורום אחרי כמה ימים אני כבר לא מצליח להכיר את הניקים.... מה קרה פה?
זה רק אני ? שמתעצבן מהניקים החדשים שצצים להם? הם כותבים כמה מילים כמעט ללא כל תוכן. בד"כ הכרטיס אישי ריק לחלוטין. ורובם מחב"תים מסכנים. אין לי גישה קבועה לאינטרנט, וכשאני חוזר לפורום אחרי כמה ימים אני כבר לא מצליח להכיר את הניקים.... מה קרה פה?
A avidadon New member 12/1/03 #13 לא רק אתה, גם לי קשה לעקוב אחרי מה שקורה פה. אבל זהו אופיו של פורום, אנשים באים, הולכים, כל אחד כותב מתי שבא לו ואף אחד לא חייב לאף אחד אחר דין וחשבון.
לא רק אתה, גם לי קשה לעקוב אחרי מה שקורה פה. אבל זהו אופיו של פורום, אנשים באים, הולכים, כל אחד כותב מתי שבא לו ואף אחד לא חייב לאף אחד אחר דין וחשבון.