לוח

avidadon

New member
זה עוד יקרה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שרשור ימות המשיח בפורום יוצאים בשאלה....

אחר

New member
../images/Emo6.gif

אבי, אתה תותח! בא למישהו להסביר לי איך הופכים דף או קטע בפורום לקובץ?

avidadon

New member
יש כפתור במקלדת

שנמצא בגוש הכפתורים שמעל החצים כתוב עליו "Print Screen", כאשר אתה לוחץ עליו הוא קולט את מה שיש על המסך באותו הרגע. אחר כך אתה נכנס ל"צייר" ולוחץ על Paste ושומר את התמונה והרי לך קובץ.

אבזץ

New member
avidadon אתה ענק!

אפי´ אידיוט והדיוט שכמותי הצליח להבין זאת, אחת ולתמיד. תאמת רציתי להתעצבן, כי דווקא נמאס לי מהקבצים המצורפים, אי אפשר להתחשב קצת בסקרנים!? אני למשל מחכה כבר שעה לפתיחת איזה קובץ מחורבן, והוא עוד יתברר לבסוף כציור של ברווז. די, מספיק להתעלל בנו! לא לכולם אינטרנט מהיר. <שרוליק נושא את דגל המאבק של השכבות החלשות>

לידול

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אח שלי היקר מורינו אבידדון

המתחיל במצווה אומרים לו גמור ! תן עוד לינקים לאתרים מוזרים , רוצה עוד , תזכה למצוות ,

למעלה