אה, עכשיו הבנתי
B behind the masc New member 10/8/06 #17 ../images/Emo210.gifמעייןכוסיוטOMMO יש לך מסר, תקראי, אם אפשר..זא אני באה!!DDD::
B behind the masc New member 10/8/06 #20 ../images/Emo210.gifראשון לציון....היר איי קאמ! אני באה, והכל בזכות מעיין, המושלם מושלם שלי3> תודה רבהרבה העאהעאהעהא יהיה כל כך כייייף^0^
../images/Emo210.gifראשון לציון....היר איי קאמ! אני באה, והכל בזכות מעיין, המושלם מושלם שלי3> תודה רבהרבה העאהעאהעהא יהיה כל כך כייייף^0^
ק קניידעלך ששומע MP3 New member 10/8/06 #21 ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifרק עוד 11 וחצי שעות!!!!1
ז זברה נוחרת New member 10/8/06 #23 ../images/Emo97.gifמי שלא באה לחרפון לילי הפסידה היה מהזה צחוקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD צ'אט בנות טיפוסי- שעווה ברזילאית, בנימ, חצ'קונים, חזיות, איפור, ובעיקר... ציצימ (קטן ומעוגל XD) ממ.. כנ
../images/Emo97.gifמי שלא באה לחרפון לילי הפסידה היה מהזה צחוקים XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD צ'אט בנות טיפוסי- שעווה ברזילאית, בנימ, חצ'קונים, חזיות, איפור, ובעיקר... ציצימ (קטן ומעוגל XD) ממ.. כנ
M M o o M o o New member 10/8/06 #24 ../images/Emo6.gifשחכת זימימ מכונפים.../images/Emo60.gif בעצם, רק אני דיברתי על זה. -,-
ב באמבוק New member 10/8/06 #34 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועהו הנה מומו משה סגידית. שם מלא P: