לוח שנה של הפורום

לדעתך התמונות של המפורסמים

מההסטוריה,הם הדבר המיוחד. שמע,אולי אתה צודק... אפשר להעלות גם את זה כרעיון,אנחנו רק מעלים רעיונות,אנחנו לא המממנים,הפעם שלא כמו בתחרות הלוגו של החולצות (שעושה רושם שאתה די מזלזל בו וחבל מאוד),מישהו יוציא כסף כדי לממן את לוח השנה שיפנה אל הציבור וידבר על האנשים עם האפילפסיה. *הלוגו של החולצות הצליח? מה דעתך? ואם לא,מדוע לדעתך הוא לא הצליח? גם אתה וגם אני רוצים שיצליח,בוא ננסה לא לחזור על טעויות העבר.

אני לא מזלזל בשום רעיון

אני לא ראיתי רכישה מסיבית של חולצות עם לוגו למרות שהרעיון לצאת עם משהוא חדש ולשתף בו אחרים היה מבורך-אז פשוט למדתי משהוא ,ואני מקווה שכך גם את/ם הייתי מאוד רוצה בהצלחת הרעיון תוך כדי לימוד מטעויות העבר. אם יש ממנים נהדר אזי גם הם צריכים "להשתכנע שיש משהוא בגו" כדי למכור צריכי ערוצים שיווק והפצה שאין אותם כרגע צריך שיהיה מוצר שיש בו סגולות שאין בלוחות אחרים על מנת שיהיה מספיק פוטנציאלי למשוך איליו קונים-כרגע עדיין לא השתכנעתי שהוא מאוד מושך. כי אין בו שום יחוד מאשר עמותות אחרות. אם נשתמש בערוצי השיווק של החרות הספונסריות ע"י מבצעים או כתרומה למען מטרה טובה -לכן הדבר מותנה בהסכמתם הבלעדית בתיקווה שכן לדעתי כולם יהנו מהמטרה החברות וגם חולי האפילפסיה רעיון נהדר ללא פירסום ונגישות גבהה +גימיק הופך את העניין ללא רלוונטי.

אייטולה../images/Emo24.gif

אתה לא ראית רכישה של חולצות מאותה סיבה שאני לא ראיתי רכישה של חולצות,כולנו ידענו שלא תהיה רכישה של חולצות ובכל זאת זרמנו עם הלוגו. נושא כאוב... בעניין לוח השנה,אני מבינה שאין לך רעיון חלופי ושבאופן כללי הלוח נראה לך מיותר ולא אטרקטיבי,סבבה. הספונסר הדמיוני באמת יחליט איזה ציורים או תמונות יהיו על גבי לוח השנה ודעת הפורום תושמע,אולי היא תשפיע על החלטתו של הספונסר,אני לא יודעת,אני מקווה שכן. אנחנו עדין לא יודעים אם הלוחות ימכרו או ימסרו לאנשים,אנחנו לא המממנים אין לנו נתונים. כל רעיון לקידום המודעות לאפילפסיה הוא מבורך בעיני ואם לא הצלחנו לשכנע אותך שזה חשוב-זבש"ך.

העניין שזה יצליח זה כל הפואנטה

יש בהחלט צורך לקדם את המודעות לאפילפסיה בציבור העניין במהות הפירסום ואטרקטיביות שבו מגישה שיווקית מילבד הרעיון במודעות שהוא חשוב לא פחות

חגי ש

New member
בואו נעצור לנשום - אנחנו בשלב ה...

ראשוני של העלאת רעיונות. שום דבר עוד לא נקבע והדיון פתוח לשינויים מקצה לקצה. זה ברור שבשוק רווי צריך מקוריות. אז עכשיו יש את הבמה לעבד את הרעיון ולהעלות הצעות מקוריות. סוף שבוע מצוין,

ruthty

New member
אני מסכימה עם הרעיון שלך

הרעיון שלך נראה לי יותר איכותי וחינוכי הלא אנו רוצים להעביר מסר לא

ענתי80

New member
רעיון ללוח השנה של הפורום

במקום ציורים ניתן אולי לצלם חולי/ות אפילפסיה שעושים מה שכל בן-אדם אחר עושה - לדוגמא; ספורטאים, חיילים וכד'.

ענתי80

New member
לזה התכוונתי

את האמת שלא חשבתי על מפורסמים, אלא על אנשים מהפורום שמוכנים להצטלם, או חולי אפילפסיה אחרים שאנשים מהפורום מכירים. יש פה חיילים, וספורט יכול להיות כל דבר - חדר-כושר, שחייה, כדורגל/סל וכד'.

חייםלוי

Member
מנהל
חלק מהאנשים בפורום כבר הצטלמו

ואפשר לראות תמונות בגלריות. היו גם שהתראיינו בזמנו לעיתון לאישה עם תמונות ובשמם המלא.

אני עם אייטולה וענתי

לוח שנה עם ציורים שלנו ושל הילדים שלנו ירגש רק אותנו וזו האופציה הראשונה שכל העמותות בולטות בהן. הן לא יעזרו לנו לגרום ללוח השנה להיתלות ולא להיזרק לפח בשניה הראשונה שיתלו עליו. ואם רוצים ליצור גם הד תקשורתי - צריך לייצר לוח שנה שיציג את האג'נדה של הפורום. ואם הבנתי אותה נכון - העיקרון הוא שעם אפילפסיה אפשר לחיות כרגיל ולעשות הכל. אז כן, תמונות של אנשים מפורסמים שהם אייקונים יעשו את זה. אנשים יופתעו: מה, הוא היה אפילפטי? וגם הוא? וגם הוא? זה יפתח את המוח לקלוט אינפורמציה חדשה על אפילפסיה. אותו דבר, אם הם יראו תמונות של אנשים בריאים, שמחים, פעילים, עם המשפחות שלהם, מטפסים בטיולים וכו'. המסר הטקסטואלי שהייתי מעבירה עם זה הוא משני סוגים: שבירת מיתוסים בצורה קצרה וברורה לצד התמונות, ומאחור - פרטים על אפילפסיה וטיפול. כשתיקבע פגישה אשמח מאוד לבוא.

יש לי שאלה בהקשר

כשאתם רואים פרסומות בטלויזיה על כל מיני עמותות ואתם רואים את כל האנשים האמיתים כמו למשל פתחון לב שנותנים לפני פסח אוכל לנזקקים האם זה עושה לכם את זה האם הייתם רוצים באמת לעמוד בצד השני של המתרס מבחינת הפירסום של אפילפסיה שיראו אתכם בתור חולים , נראה לי שלא , אז איך אתם רוצים לשים תמונות של מפורסמים הם צודקים שהם לא רוצים אני מבין אותם אבל צריך לחשוב על משהו יותר פרקטי

tropical888

New member
אני לא חושבת שכדאי

לשים תמונות של אנשי הפורום - שהם האפילפטים. זה יצא לוח שנה של "רחמו עלי".... יותר נראה לי מה שחגי אמר, לשים ציורים מיוחדים ולאו דווקא הקשורים לאפילפסיה ולאו דווקא של אפילפסים ומשפט מתאים לכל חודש כך גם הלוח שנה יעבור בין האנשים בלי הטובה של לקנות כדי לתרום.

זה לא "רחמו עלי" אם אנשים עושים

את זה מעמדה של כוח, מהבריאות של החיים שלהם. זה מעורר הערצה והשראה במי שרואה את זה. בעיני, זה משדר כוח. לראות אפילפסיה בניגוד לאיך שהיא נתפסת. בקשר לאנשים מפורסמים - לא התכוונתי לסלבריטיז במובן של היום אלא למפורסמים מאז ומעולם (כל רשימות החיזוק האלה שמסתובבות באינטרנט). זה גם מפתיע ומשדר כוח. העמדה שלי היא מקצועית - אני עיתונאית, אני יודעת איך דברים נתפסים בצורה תקשורתית, ואני חושבת שאנחנו צריכים לשדר כוח, להפתיע, לפתוח את העיניים, ולא להצטרף לערימת לוחות השנה שאף אחד לא מסתכל עליהם - עוד עמותה או גוף בלי אמירה ייחודית, שמפתיעה ותופסת בבטן.

למעלה