לוח שנה של הפורום

חייםלוי

Member
מנהל
לוח שנה של הפורום

גלית מהמרכז בבאר שבע מציעה שניפגש עם יוסי מאי"ל בחול המועד באזור תל אביב כדי לגבש רעיונות. אשמח אם תעלו רעיונות או תגיעו למפגש. אין לי עדיין מועד מדוייק.

עוד פעם אזור מרכז צריך לעשות סקר

כדי לוודא כמה צפוניים יש כמה דרומיים וכמה מהמרכז ואז להעביר את הפעילויות בהתאם מה דעתכם ?

חייםלוי

Member
מנהל
פשוט מאוד. גלית מגיעה מבאר שבע

ויוסי מירושלים. אני לא יכול לבקש מהם שיסעו צפונה. אילו זה היה מפגש פורום היה על מה לדבר, אבל זה אינו מפגש פורום כי אם ]גישה עם מי שמגיעים במיוחד אלינו.

חייםלוי

Member
מנהל
אמרתי שזו אינו מפגש פורום כי פגישה

עם אנשים מחוץ לפורום לצורך קידום מטרה משותפת.

מאוד חשוב שהמסרים מהפורום שלנו

יועברו בפגישה הזאת. אם אנחנו יודעים מראש שסביר מאוד להניח שיהיו ציורים -שנים עשר ציורים לא כולל כריכה של לוח שנה,יעזור מאוד אם תכתבו את דעתכם בנוגע לסגנון הציורים,לנושאם של הציורים לאופי הציורים. כשהיתה לנו תחרות בפורום,היו שציירו אנשים שנופלים וכאלה שעוזרים להם,תרצו שיהיו כאלה ציורים על לוח השנה?,איזה ציורים לא תרצו לראות על לוח השנה? זכרו שלוח השנה מייצג אותנו, את הפורום(את האנשים שיש להם אפילפסיה בארץ) ומה שתכתבו יועלה בפגישה זו על-ידי ועל ידי חיים ומי שיגיע ישפיע ודעתכם מאוד חשובה. אני אישית מאוד בעד ציורים אופטימיים ובעד המסר שאפשר לחיות עם אפילפסיה,ואתם?

חגי ש

New member
שלום מהחבר הסמוי - רעיון ללוח השנה

שלום וברכה, אני חבר קורא-ואינו-נקרא. פעם בשנה יש לי מה להגיד :), אז הנה: מה דעתכם על ציורים רגילים - פשוט של אנשים עם אפילפסיה. כך יראו שגם לאנשים עם אפילפסיה יש כישורים וכשרונות. אפשר להוסיף בכל חודש משפט (מתחת לציור או באיזה מיקום שייבחר) של עובדות על אפילפסיה - גם כאלה שמשכילות, וגם כאלה שמנפצות את החשש בציבור הרחב. במילים אחרות: לצייר עם אפילפסיה, ולא "על אפילפסיה". כך זה יהפוך את לוח השנה ליותר אוניברסלי, ובכל זאת ייצג את האנשים שיש להם אפי' בארץ ויסייע (בעזרת המשפטים) כאמצעי הסברה להעברת המסר שכל-כך חשוב לכולנו. יום מוצלח,

ruthty

New member
אני מסכימה עם חגי

דרך אגב שלחתי תמונות למייל של חיים ובקשתי תגובה אולם לא היתה אני מאחלת לכם הצלחה בפגישה

גם אני מסכימה עם חגי../images/Emo13.gif

ברוך הבא
ישנם משפטים שאנשים מאוד יופתעו לקרוא ולכן אולי כדאי שדווקא אותם נקבץ... מה אנשים לא יודעים על אנשים עם אפילפסיה? לדעתי המון דברים. אם הייתי יודעת לצייר הייתי מעלה לפורום ציורים שלי,לצערי אני לא יודעת לצייר. נשמח אם אנשים יתחילו להעלות ציורים וגם ילדים שיש להם אפילפסיה כדי שנוכל להראות אותם לגלית ויוסי.

../images/Emo140.gifגם את הכשרון שלך החבאת../images/Emo13.gif

תודה ,אתה מצייר מאוד יפה. אהבתי בעיקר את הנעלים הצבאיות
ואם יש עוד אז תן גם לנו להציץ,אתה מסכים שנראה את התמונות לגלית ויוסי? שוב המון תודה, דינה.

ruthty

New member
אני מצטערת אבל לא אהבתי

את הציורים הם נוקשים מדי צריך משהוא יותר עדין i am sory

לדינה - רעיון קצת שונה

אפשר לעשות לוח שנה עם דיוקאניות של אישים מפורסמים ידועים עם אפילפסיה שעיצבו את האנושות כולל משפטים חשובים שלהם בתמונתם,והסבר על מחלת האפילפסיה למה זה תמונות שקל להשיג,מוסר השכל במישפטים,קצת שונה מתמונות שיש לעמותות שונות לוח שנה שכולם ירצו "מחלה עם קצת היסטוריה מכובדת"

חגי ש

New member
אייטולה - את מדברת על...

יוליוס קיסר, נפוליאון, לואיס קרול וכל שאר מיני מפורסמים שנאמר שיש להם אפילפסיה? אני לא יודע מה דעתם של אחרים בנושא, אבל כשאני ראיתי פוסטרים של Topamax עם "פרצופים מפורסמים של אפילפסיה" תחת הכותרת "פעם היה צריך הרבה מאוד כדי להצליח - היום יש טופמקס" (או משהו בסגנון), זה לא "עבד עלי". הכוונה שלי היא מבחינה של 'שיווק' האפילפסיה בציבור הרחב כמחלה שהיום אפשר להתמודד איתה ולהיות מוכשר, להצליח, לעבוד, ולנהל בעצם אורח חיים בריא. גם הריחוק מבחינת הזמן משפיע עלי בנושא. אז לאלכסנדר הגדול היתה אפילפסיה - זה היה לפני עידן ועידנים - ואנשים צריכים להבין על 'כאן ועכשיו'. שבמאה ה21 את, אתם ואני מסתובבים בעולם עם כישורים כמו כל אחד אחר. אני חושב שציורים (אולי אמנות ויזואלית בכלל?) של אנשים 'כאן ועכשיו' היא צעד הסברתי משמעותי ואפקטיבי יותר.

חגי ש שלום לך

אני במקרה גבר אני מכבד את דעותייך ניתן לשלב אנשים בנוסף בני זמנינו בעניי הזמן הוא לא קריטי כמו שנאמר "בקהלת" שמש תמשיך לזרוח והחיים ימשיכו כתמול שלשום אפילפסיה הייתה בכל מהלך הדורות ותימשך כניראה לעוד רעיון הציורים עצמו יפה אבל אין בהם מסר חינוכי בעל משמעות מעמיקה חשוב לדעתי לעביר גם מסרים מילולים עם תמונות שיענינו את כלל הציבור ולא רק את חולי האפילפסיה עצמם-אלה את הציבור האחר

אייטולה../images/Emo24.gif

זמן הוא דבר מאוד קריטי כאשר מדובר בסטיגמה,זו דעתי האישית. אם היתה מודעות לאפילפסיה הרבה מאוד אנשים היו מתקבלים למקומות עבודה,מתקבלים למוסדות להשכלה גבוהה ולא נופלים לשוליים. ציורים הם דבר מאוד יפה להביט בו,ואפשר דרך ציור להעביר מסר מילולי חזק יותר מאשר במילים.. אם אני לא טועה אתה עסקת ברישום עד לא מזמן,אני יודעת שאתה מכיר אומנות. אף אחד כאן לא כתב שלוח השנה צריך לעניין רק את האנשים שיש להם אפילפסיה,אדרבא,הלוח מיועד לכלל האוכלוסיה ויהיה בו מידע רב שיגרום לכל אחד לרצות להחזיק אחד כזה בביתו,לפחות זו המטרה ולשם כך ניפגש עם מי שצריך. לדעתי חגי צודק בתגובתו אליך.

מעניין איזה מידע שיגרום לאנשים בו?

ציורים יש להרבה עמותות-אני לא רואה פה שום יחוד למישהוא שיעדיף לרכוש את לוח השנה אני אישית מכיר את לוח השנה של הלו"ט ואחרים ויש בו המון דברים חיונים יכול להיות שיש לכם משהוא מיוחד כאן אולי מוטב לומר אותו פה לפני שאתם רצים קדימה כידאי לחשוב על משהוא קצת יוצא דופן למען ששרכישתו של הלוח תהיה גדולה-"זוכרת את הלוגו והחולצות" האם הוא הצליח???????????????????????????? רצוני הוא רצונכם בהצלחת המשימה אבל חשוב שנצליח

למעלה