לוח שנה עברי לועזי

לוח שנה עברי לועזי

איני מצליחה להפוך תאריך עברי ללועזי. מישהו יכול לעזור? אייר התרפ"ח. בלוחות שמצאתי אפשר רק מלועזי לעברי.

אייר- התרפ"ח בלעז מצוי באפריל-מאי 1928

בינתיים לא מצאתי כמוך אפשרות הופכית באינרטרנט, אבל החישוב עצמו הוא די פשוט מבחינה אינטואטיבית ומכאן אפשר להסתדר לא רע גם אם הכלי הזה. קחי כאחד מציוני הדרך את האות השלישית כזו המציינת מאה, כאשר החילוף האחרון התבצע בשנת הת"ש היא 1940 וזו שקדמה לה ב1840 שנת הת"ר וכך הלאה... מקווה שעזרתי.

דגגדול

New member
א אייר התרפ"ח = 21 אפריל 1928

נעזרתי בלוח של רוטר, הכנסתי את השנה הלועזית בערך ואח"כ התאמתי לפי התאריך העברי שיצא.

יוסי ר1

Active member
קל-לוח - תוכנה חינמית להמרת תאריכים

להלן קישור לתוכנה חינמית להמרת תאריכים מתאריך עברי ללועזי ולהיפך. אפשר למצא שם מידע שימושי על חגים ומועדים, מועדי זריחה ושקיעה, זמני קריאת שמע, מנחה קטנה וגדולה, ושאר מידע שימושי המצוי בלוחות שנה שבעברית. מה שמצא חן בעיני, מלבד המידע הרב והאמין המופיע בתוכנה, הוא המנשר שבעל התוכנה הוסיף בדף הבית: "תוכנית זו ניתן לחלק חופשי ובתנאי שלא ידרש תשלום עבורה התוכנה הינה, או ליתר דיוק, אני לא דורש תשלום עבור הרשמה. כל אשר אני מבקש הוא כי אם אתה מוצא את התוכנה שימושית ורוצה להמשיך להשתמש בה אנא שלח לי סכום הוגן כראות עיינכם."

יוסי ר1

Active member
כן, אני.

מה זה תורם? שלחתי פעם אחת סכום, ונראה לי שמילאתי חובתי בכך. מאד נוגע ללב התמימות , לא במובן של טפשות אלא במובן של מתן צ'אנס לאמון ההדדי בין בני אדם. נהנית? שלם מתוך תחושת החובה שלך, לא כי אני יכול להתלונן במשטרה אם תסרב.

יוסי ר1

Active member
כתוב שם בפירוש:

שלחתי צ'יק לפי הכתובת ישראל הרש, הורדים 11 גינות שומרון, 44853 הלוח ברשותי כבר מספר שנים - לא בגרסת הרשת, ואני עושה בו שימוש מעת לעת. אז למה לא להודות למי שפיתח?

סליחה, אי הבנה

רפאל אמר שזה שכיח. ואז אמרת "כן, אני". מכאן הבנתי שאתה תורם (או משלם... ווטאבר) לאתר כלשהו. לא דווקא לאתר הזה.

יוסי ר1

Active member
זה תשלום עבור מוצר.

זה שבעל המוצר לא עומד על התשלום מסיבותיו, אינו אומר שמי שהבין שמתבקש כסף פטור מלשלם. נכון, בעל המוצר לא ינקוט סנקציה, אבל בכל זאת הגון לשלם. לאילו אתרים חשבת שאני תורם?!

למעלה