לוח מודעות

tali_le

New member
חוצפנית!!!

אין לי מה לומר חוץ מזה שאני מזועזעת מהחוצפה שיש לך לפתוח בכלל את הפה ולהגיד שאני משקרת.... אנחנו היינו שם! אני אישית הייתי שם, את חושבת שאני הוזה או מדמיינת??? אם את לא ראית אותנו זו הבעיה האישית שלך... טלי שלא אוהבת אנשים שפותחים פה גדול ומדברים שטויות שאין להם שמץ של מושג עליהם!!

גלי ....מוזר

מוזר שאז כשהתקשרתי אליך ואמרתי לך שאנחנו מארגנים הסעה (שלא יצאה לפועל מחוסר רצון של סניפי האזור) לירושליים להפגין עם הנכים את אמרת שאת לא יכולה לבוא ....ובשיחה אמרתי לך שסניף ירושליים שם כל הזמן ואנחנו הולכים לעזור לו , לפני שאת ממש בחוצפה מגעילה מבקרת תתקשרי לאירגון הנכים ותשאלי אותם בדיוק כמה עזרנו ....תאמיני לי הם יזכרו אותנו ! בנושא כביש חוצה ישראל שוב אני מציעה לך להתקשר ולשאול כי אני הייתי שם כמה פעמיים ואחרים אף יותר ,הייתה לנו בעיה של ביטוח ולכן לחפור את עצמינו ולעמוד מול הדחפורים אסור היה לנו כנוער אך עברה הודעה בנושא ופרטים וביקשנו לבוא לא כנוער . עזבי שפעילי הסניף (שלצערינו נסגר) של טירה מין הסתם היו שם ! רוב הסניפים מתרימים כל הזמן ...דבר שהתחיל ביוזמה פרטית ונלקח על הנוער להעביר כ 400 סלי חג מלאים למשפחות ועוד רבים אחרים ...האמתי שרוב הפעולות והפעיליות שלנו שהם לא הפגנות היו בנושאים שהם לא כיבוש. את בכלל לא מעורבת בנוער כיצד את יכולה לבקר אותו בנוגע לנוכחותך שם שלא מהנוער ואי הבחנתך בנו ...חבל אבל הגיוני היו הרבה אנשים באירועים שציינת ! למרות זאת התקשורת כן ראתה אותנו בשני האירועים שציינת! את מוזמנת לבוא לפעולות (שכבר מתחילות בסניפך) לבוא להפגנות (לא של כיבוש)לארגן התרמות בהרצליה, דוכנים בכל נושא ...זה שהסניף שלך לא עושה את זה , זה לא אומר שזה לא נעשה על ידי סניפים אחרים ....את גם יכולה לנסות יותר להגיע למזות וסמינרים . אפילו תהני בסמינרים כי עוד לא היה כזה על הכיבוש לפחות לא בתקופה שלי(היה ירושליים אבל זה תת נושא שנגע בעוד נושאים ). אנחנו לא מטאטים רק כועסים על ביקורת לא נכונה . ואנחנו לא מפחדים מהאמת אם היית מגיעה לאירועים של הנוער היית רואה כמה ביקורת יש על כל פעילות ופעילות ואף על הרצון לגוון יותר אך הם ביקורות מבוססות שבאות מבפנים מאנשים יוזמים, מארגנים ומשתתפים בתודה עמרי (את גם יכולה להודות שלא צדקת)

עמרי..

עמרי - לגבי הנכים אין לי מושג על איזו הפגנה אתה מדבר אבל לאורך שביתת הנכים הגעתי הרבה פעמים לשם..לגבי כביש חוצה ישראל לא אמרתי שתעמדו מול הדחפורים לא ביקשתי את זה ממך..אבל יש כ"כ הרבה הפגנות נגד הכיבוש וזה חשוב מאוד חשוב ואני נגד הכיבוש ואני שמאלנית בדיוק כמוכם אבל לי לפחות יש הרגשה שאנחנו לא עושים מספיק..תהרגו אותי וזהו..חבל לי שאתם לא מסוגלים לקבל ביקורת

lionalx

New member
גלי,..

למה שלא תארגני התרמת אוכל למשפחות נזקקות בסניף שלך? [יותר פרטים על ההתרמה בהודעה של אלון..]

את מוזמנת

את הטלפון של איתי את יודעת אם לא תשאלי באיי סי אני מוכן לעזור ... ורשימה של הסניף שלך (שעומד לחזור) אני מוכן להעביר לך . מהפכה בסניף הרצליה עמרי

רק הבהרה קטנה,

למרות ש"חינוך אחר" אכן נבנה מאנשינוער בתחילת דרכו אין בינו לבין נוער מרצ כל קשר כיום. תודה, מטה חינוך אחר

Deathatred

New member
לפני שמקימים אוהל

[צטט]אנו מאמינים שמבצע חומת מגן אינו יכול להביא רגיעה.[/צטט] אבל הוא הביא. כמות פיגועי ההתאבדות שנעשו במשך המבצע קטנה בהרבה מזאת שנעשתה בשבוע-שבועיים לפניו. [צטט]ככל שנעמיק את שליטתנו בפלשתינאים[/צטט] המבצע לא נועד לשלוט בפלשטינים אלא לרסק את תשתית הטרור. חוץ מזה, אנחנו לא שולטים בפלשטינים, ערפאת שולט בהם. [צטט]ככל שחייהם יהיו תלויים בשלנו - כך תגדל השנאה ויתווספו הפיגועים.[/צטט] הפלשטינים לא יכולים לחיות בלעדנו. ללא ישראל לפלשטינים לא יהיו מים, חשמל, תשתיות, אוכל, מזון, כסף, טכנולוגיה והם פשוט יאכלו את עצמם ויביאו את עצמם למצב שכל מי שיכול יברח מהשטחים או לארץ ערבית אחרת או לאירופה או לארה"ב. מי שלא יגווע מרעב או ימות מצמא. [צטט]המלחמה ששרון מוביל היא אינה מלחמת אין ברירה[/צטט] זו מלחמת אין ברירה. הטרור הגיע כבר לרמה בלתי נסבלת ונהפך לאיום קיומי. חובה להכות בטרור עכשיו לפני שיפתח יכולות הרס חזקות יותר ומתוחכמות יותר. אנחנו החזית במערכה העולמית נגד הטרור ועלינו מוטלת המשימה לעצור את טרור המתאבדים לפני שיתפשט לכל העולם. [צטט] זוהי מלחמה למען ההתנחלויות, זוהי מלחמת שנאה! [/צטט] טעות! במתווה מיטשל שרון הסכים להקפיא את הבניה בהתנחלויות. לשטחים הוא נכנס בגלל טבח ליל הסדר. אם ערפאת לא היה שולח את המחבל לפגע שם - צה"ל כנראה לא היה מבצע את מבצע "חומת מגן" (אלא אם כן ערפאת היה מבצע פיגוע המוני גדול אחר). [צטט]שבכוח אי אפשר לפתור בעיות![/צטט] זה עבד מצוין נגד היפנים. הכריעו אותם במלחמה ובכוח ולא במשא ומתן והדברות. [צטט]אנו קוראים לממשלת ישראל להפסיק את שפיכות הדמים, להפסיק את כיבוש הערים הפלשתינאיות[/צטט] אולי תקראו לפלשטינים להפסיק את הטרור? נשפך שם דם כי צה"ל הורג מחבלים. [צטט]לחזור להידברות[/צטט] עם מי? עם ערפאת השקרן שלא מוכן להתפשר על פחות מהשמדת ישראל? [צטט]ולבחון את היוזמה הסעודית[/צטט] ולכן שרון רוצה לכנס ועידת שלום אזורית. בלי ערפאת. [צטט]והחשוב מכל, לזכור בתור קו מנחה שהרג ואלימות אף פעם לא הובילו ולא יובילו לשקט.[/צטט] כוח ואלימות השתיקו את היפנים (כדיוע הם נוצחו במלחמה ומאז לא תקפו יותר את ארה"ב). יש מצבים שהכרעה יכולה ליפול רק בשדה הקרב. ואחד מהם הוא המצב שקמים עלינו לכלותינו. [צטט] הממשלה לא תוכל עוד להעלים ממנו עין.[/צטט] היא תוכל. חשוב לה יותר להגן על אזרחיה מאשר על אזרחי (ומחבלי) פלשטין. *הערה: אין שום טעם ושום סיבה מוצדקת לצנזר הודעה זו. היא לא עוברת על אף כלל!!! אם בכל זאת אתם מחליטים למחוק, תאמרו למה לפחות.*

ונמרוד...

אם לא תמצא מי שיאמץ את הכלב אל תמסור לשום מקלט תגיע לאחת האגודות SOS או צער בעלי חיים לגבי SOS אני יכולה לעזור לך תיצור איתי קשר במסרים אבלב שום אופן לא למקלט

tarzal

New member
תסלחי לי,

את באה בטענות אל ה"חטא" שלנו בכך שאנו לא *מגיבים* למשהו שממילא לא קשור לתנועה ומעניין אותנו כבודדים (וזה אינו המקום להכנס לדיון על ההשלכות של אי אכילת בשר להיותי יותר או פחות הומניסט), ועוד מאשימה את התנועה בהאשמה החלולה שהיתה פועלת אם מניעיה היו חופפים? את מקשיבה למה שאת אומרת? אולי את זוכרת היכן משתמשים בסחיטות רגשיות, ועוד מסוג מלכת הדרמה שבהן את מפגינה וירטואוזיות. בתור אחת ששמה את הזייפן (את יכולה להרגע, אני לא מתכוון לקולו, חס ושלום) הגדול ביותר כאמן האהוב עליה בראש חוצות וטוענת שאנו מתחזים ליפי נפש, הייתי ממליץ לך לבדוק עצמך בציציות. ולא, גם כאן תמצאי עצמך מדברת אל קיר שכמותי, ולא סתם קיר, אלא קיר שלא נגע בבשר 5 שנים, לא לובש מוצרי עור, וכד´. נ.ב. ההפגנה הזו נשמעת לי כמו הקרקס שנעשה נגד כביש חוצה ישראל. ולכל אלה שאכן באו להפגין, התאכבזבו קשות. לא, בטח שהפעם זה שונה, יש שם חברי כנסת מהקואליציה! בבל"ת.

תסלח לי

וואי גיבור גדול..לרדת על אביב גפן..באמת כל הכבוד..וכמי שלא נגע בבשר 5 שנים אתה צריך להגיע לעצרת הזו..אבל זה קרקס..עזוב לא בשביל אנשים כמוך לא לרמה שלך..בקרקס של חוצה ישראל השתתפת? ל-א הרי לנוער הייתה הפגנה אחת בנושא וזהו ...ואגב אוליב אמת הגיע הזמן להעשיר את האידו´ של התנועה הנחמדה שלנו חוץ מהנושא המדיני אהממ סוציאליזם..? איכות סביבה...? נשמע לך מוכר...בכל מקרה יפה נפש שכמוך..תמשיך לדבר מול המסך כל הכבוד כמה כיף שיש אנשים שמוכנים לפעול.. גלי שכבר נמאס לה שהכל סובב סביב הנושא המדיני ובשר זה רצח!!

Black dog

New member
גלי....גלי

א. אני לא מבין למה ומה צריך להגיב להודעה שלך על הפעילות המבורכת . הרי אין שם פתיחת דיון כלשהו אלא רק פרטים כך שאין מה להמשיך בדברים רק אם ההודעה יורדת יותר מדיי ואז רק להקפיץ אותה . ב. רוב כותבי הפורום (שמתוך הנוער ) פעילים רבות בכל הנושאים ולא רק בנושא המדיני. את בקושי מעורבת בתנועה ובטח לא מכירה מספיק חברים בה כדי לבקר את רוחב דאגותם . בנוסף לכך רוב הפעילים הכותבים בפורום באים להפגנות\צמתים\דוכנים\פעיליות חיצוניות בתדירות של מינימום אחת לשבוע ולרוב יותר, וזאת בכל הנושאים (נכון, יש דגש על המצב...סליחה יש אנשים שמתים) גם זכיות בעלי חיים ! רק במז"ח האחרונה הוחלט על פעילות בנוגע לפיטום אווזים . ג. ההפגנות שמודעים לך עליהם באמת כמעט בכולם בנושא במדיני ושל ק´ השלום+ שלום עכשיו. וזאת בגלל שאנחנו פשוט לא יכולים להודיע לכולם כל יום על ההפגנות , בדרך כלל הפגנות תוך אזוריות (במקרה של אזור שרון-אמורות להיות) ביוזמת ואירגון הסניף עצמו ! ככה שאם כל כך חשוב לך (ובצדק)הפגנה בנושא זכיות בעלי חיים בהרצליה ואף צמתים או דוכנים כל מה שאת צריכה לעשות זה להרים טלפון לש"ש או יו"ר וסיו"ר אזור ולהתחיל לארגן! תאמיני לי לא רק שתעני בחיוב אלא גם בשמחה ועזרה . ד. אני חושב שאת חייבת לכמה אנשים התנצלות , אותם אנשים שקורעים את התחת שלהם בכל נושא ולא מתעוררים רק לאירועים מיוחדים . בתודה Black dog

tarzal

New member
סליחה?

אנסה לענות לעניין על אף חוסר הענייניות. תואיל בטובה להסביר לי הגברת מדוע לנוער מרצ צריכה להיות עמדה בנושא בע"ח? ועוד במצב בו יש בתנועה חילוקי דעת אינספור בנושא? וכן, בקרקס של חוצה ישראל כן השתתפתי, כמו חברים רבים בנוער. אל תפלטי דברים בלי בסיס. וכן, היו פעילויות אחרות בנושא איכות הסביבה, ואם זכור לך במעורפל שמנענו הקמת תחמ"ש על חופי חיפה, אז הנה, חידדתי את זיכרונך. ובאשר לשאר ההשתחלויות האישייות והקיבוציות שלך, אינני צריך להוסיף, את עושה לטובתי מאמץ הסברתי שלא ייחלתי לדומה לו, לעשות מעצמך בדיחה.

yyzz

New member
אסור לתנועה לקחת בזה חלק!!!!

אם, נגיד, נחליט שאנחנו נגד אכילת בשר זה ימית עלינו קלון! אני ועוד רבים שנכנסים לסניף המקדונלד´ס הקרוב לביתם נעזוב את התנועה! אם נחליט שאנחנו לא מתנגדים לאכילת בשר כל הצמחונים/טבעונים ירגישו אאוט ויעזבו (וגם הם רבים...) ואפילו בנושא הניסויים בבע"ח יש חילוקי דיעות!!! מסקנה: אסור לנו לקחת בזה חלק! שכל אחד יעשה את מה שליבו אומר לו ולא יאשים את התנועה בחוסר עירנות הנושא! אישית ניפגעתי מאיך שאת מדברת על התנועה כאילו כולם צמחונים טבעונים! live and let live!!! נ.ב. בשר זה טעים!!!

Black dog

New member
יש ויש

אתה צודק בהרבה דברים אבל יש דברים שאיבדו צלם אנוש כמו פיטום אווזים שבדבר זה התנועה כן יכולה להגיעה להחלטה או לפחות לעלות במז"ח. זכויות בעלי חיים זה נושא רחב שיש דברים שאפשר להגיע בו איחוד אנטרסים . שלך Black dog

אני בהחלט מסכימה.

פיטום אווזים זה אחת מתעשיות הבשר האכזריות ביותר שקיימות, והיא אסורה במדינות רבות. אני לא רואה שום סיבה שלתנועה לא תהיה עמדה בנושא. וזה לא מונע ממך יובל להכנס לסניף המקדונלדס הקרוב לביתך, למרות שנגד מקדונלדס יש לי טענות רבות, וקשות הרבה מעבר לנושא הבשר. גם בנושא הניסויים בבע"ח איני רואה סיבה שהתנועה תקבל החלטה. אני חושבת שיש קונצנזוס די נרחב בתנועה לגבי התנגדות לניסויים קוסמטיים, וכן הסכמה גם בקרב אלה שכן תומכים בניסויים לצרכים רפואיים, בעובדה שצריך למזער את הכאב שמסבים לחיה למינימום ההכרחי. זה בלי קשר לדעותי האישיות בנושא. גם במידה ותעבור החלטה כזאת היא לא תמעע ממך להמשיך ולהשתמש בקולגייט, הד אנד שולדרס, או להמשיך ולאכול את הפרינגלס שלך. החלטה כזאת כן תאפשר לנו לפעול בנושא כתנועה. גלי, ההודעה שלך הכילה מידע שלדעתי הוא מאוד חשוב, ובהחלט צריך להפיץ אותו, אך לא היה בו כל פתח לדיון, ולכן אני ואנשים אחרים לא הגבנו עליה. אני מתכוונת להיות באירוע הזה. אמנם זה בהחלט הולך להיות קרקס, אך לקרס הזה אם יגיעו אליו מספיק אנשים יכולה להיות השפעה כלשהי. מישהו יודע מה תוצאות הבג"ץ היום לגבי פיטום האווזים?

yyzz

New member
אני נגד פיטום אווזים

אבל גם נגד קביעת עמדה רשמית בנושא אכילת בשר (וגם תנאי הגידול בדרך לאכילה לא כולל אווזים - שזה מקרה מיוחד) ונגד קביעת עמדה בכל הקשור לניסויים בבע"ח ברפואה (ולא קוסמטיקה! הקץ לפנינה רוזנבלום!!! (אין צורך למחוק את ההודעה, לא התכוונתי לאישה ולא הסתתי לרצוח אותה אלא התכוונתי למפעל שעושה ניסויים בבע"ח))

בנוגע לאכילת בשר,

אני מסכימה עם זה שזה נושא בעייתי ושקשה לקבל עליו עמדה כגוף שבונ אנשים מתיחסים אליו בצורה שונה. אך גם אתה הסכמת איתי שאפשר לקבוע עמדה לגבי פיטום אווזים, וניסוים קוסמטיים. אני לא מבינה מדוע אי אפשר גם לקבל החלטה שאנחנו תומכים במזעור הסבל שנגרם לבעלי חיים בתעשית הבשר, ובניסוים רפואיים. זו החלטה מאוד מתונה.

למעלה