לוח מודעות

guypele

New member
"פותחים" צומת שלום עכשיו בראש"לצ

כל יום שישי קבוע בצומת גן הורדים, כנראה בשעה 13:00, נרים שלטים למען יציאה מהשטחים ונחלק פליירים. לפרטים אייל 051401675.

קנבל

New member
שמאלנים יקרים!

זה באמת נורא נחמד שהקמתם כאן קהילה של נורמלים (=שמאלנים) אבל בכל זאת... אנחנו צרכים תתמיכה שלכם בפורמים אחרים בטפוז שהם שורצי פאשיסטים ימנים... אז בבקשה... צאו מהקהילה ותתעוררו! לא כולם כמונו!

אנשים ד-ח-ו-ף תכנסו!!!!!

ביום ראשון יש יום ברחבת מוזאון ת"א עצרת הזדהות עם בעליי חיים במעמבדות בין השעות 18:00 ל 21:00 יהו חברי כנסת כמו יוסי שריד צחי הנגבי ושות´ אומנים כמו ברי סחרוף שוטי הנבואה וגאיה.. אנשים נורא נורא נורא חשוב שתגיעו אני מכירה את רובכם ואני יודעת שאתם מתנגדים לקטע של ניסויים בבעלי חיים אז צאו מהבית ובואו לעצרת תהיה מלא אבטחה! בעלי החיים האלו זקוקים לנו תזכרו את זה! דווקא עכשיו שכולם עסוקים בנושא המדיני בטחוני א-ס-ו-ר לנו לדחוק את הנושא הזה לצד..תגיעו אנשים! תבואו חשוב מאוד מאוד!!!!! אם יש לכם ואכפת לכם ממה שקורה במעבדות מאחורי דלתות סגורות בבקשה תגיעו..!!! גלי נ.ב אני מקווה שאני אראה אנשים מהנוער מקווה מאוד שאתם לא דמגוגים שרק חזקים בפורום ובפעולות

../images/Emo117.gif *חשוב* כלב למסירה *חשוב* ../images/Emo117.gif

חברי נוער מרצ אוהבי החיות - שלום, בתור פעיל לשעבר בנוער מרצ (נמרוד ברנע, סניף ת"א, חבר מזכירות קבוצ"ץ), אני מעריך מאוד את המצפון והערכים של הנוער ולכן פניתי אליכם - כלב למסירה, כלב חמוד וחביב בן 2 וקצת, נקי מקצריות, מחוסן ובריא - חשוב מאוד שימצא לו בית בהקדם האפשרי, או שהוא ימסר למקלט שם עושים דברים לא נחמדים כשנגמר המקום. מצורפות תמונות למטה של הכלב, שמו אומלט :) אפשר לקבל עוד פרטים או דרך אי-מייל או ב05837487 אם אתם מכירים מישהו שיכול לאמץ אותו, או דרך כלשהי לעזור - אנא צרו קשר גם כן. בתודה מראש, נמרוד

למי שמעונין....

ולא ראה את ההודעה הקודמת. יובל מסניף ב"ש העלה עצומה הקוראת ליציה של צה"ל מהשטחים, וחזרה לגבולות 67. באתר הבא: http://snow.prohosting.com/67/

Neta558

New member
אוהל מחאה

במהלך השבוע הקרוב, החל מיום ראשון ה- 21.4 בבוקר ועד יום שישי ה- 27.4 בצהרים, יקיימו הש"שים של נוער מרצ אוהל מחאה מול משרד הביטחון ברחוב קפלן בתל אביב (שער דוד של הקריה). כשממשלת ישראל שוברת את כל הכלים ומוליכה אותנו למלחמה מיותרת, אל לנו להסתפק בצמתים ובהפגנות - אנו חייבים להחריף את מחאתנו! אנו מאמינים שמבצע חומת מגן אינו יכול להביא רגיעה. ככל שנעמיק את שליטתנו בפלשתינאים, ככל שחייהם יהיו תלויים בשלנו - כך תגדל השנאה ויתווספו הפיגועים. המלחמה ששרון מוביל היא אינה מלחמת אין ברירה, זוהי מלחמה למען ההתנחלויות, זוהי מלחמת שנאה! מדינת ישראל כבר הובלה למלחמה כזו, בלבנון, ואז, כמו עכשיו, הוביל את המהלך אריאל שרון שלא השכיל ללמוד שבכוח אי אפשר לפתור בעיות! אנו קוראים לממשלת ישראל להפסיק את שפיכות הדמים, להפסיק את כיבוש הערים הפלשתינאיות, לחזור להידברות ולבחון את היוזמה הסעודית. והחשוב מכל, לזכור בתור קו מנחה שהרג ואלימות אף פעם לא הובילו ולא יובילו לשקט. כל אחת ואחד מכם מוזמנ\ת להצטרף אלינו במהלך השבוע, בתקווה שיחד ניצור קול מחאה גדול אשר הממשלה לא תוכל עוד להעלים ממנו עין. לפרטים נוספים, נטע [email protected]

tarzal

New member
אני היחיד שרואה פה משהו מצחיק?

"הזדהות עם בעלי חיים במעבדות"? יוסי שריד *ו*צחי הנגבי?

eyalb

New member
תיקון קל הצומת היא של :

קואליצית השלום הכוללת בתוכה את : שלום עכשיו, מרץ , פורום המשפחות השקולות... וכנאמר לעיל כל מי שרוצה להצטרף שיפנה אלי או לפלא´ או בכל דרך אחרת לפי הפרטים האישיים שלי (מסר בתפוז למשל...

הייתה לי הרגשה שלא תתיחסו לזה..

אחרי זה אל תשאלו למה המפלגה של נראת ככה כי לנוער שלה לא אכפת כלום חוץ ממשמרות המחאה של שלום עכשיו..אז הכל אצלכם דיבורים נכון..להראות יפי נפש? "בטח גם אני מצחוני/טבעוני" "גם אני נגד ניסויים בבעלי חיים" אכזבתם אותי בגדול..אם התוכן היה פעולת שטח להפסקת הכיבוש בטח הייתה הענות גדולה נכון? "כל הכבוד" גלי

ולפני שמקימים את האוהל..

מין הסתם עדיף לגבש תפישת עולם ולא לצעוק די לכיבוש צר לי להגיד לך נטע אבל אי אפשר כרגע לצערי , לחזור לשולחן המשא ומתן שרון לא פרטנר וגם ערפאת לא..לפני שאנחנו מחליטים על עוד פעולות (הפתעה! בנושא המדיני) עדיף לגבש..אידיולוגיה מגובשת שתהיה יותר מסתם דמגוגיה...ואגב למה לא עשינו את כל זה שהנכים שבתו? בסלילת כביש חוצה ישראל? אהה זה לא מספיק חשוב..סליחה...באמת..הרי די לכיבוש כן ..כן..מעניין מה יהיה שהכיבוש יסתיים ... בברכת נוער מרצ זה לא רק די לכיבוש גלי

גלי, תראי,

אנחנו לא צועקים רק די לכיבוש. תקראי את הפלירים בנושא. חוץ מזה הנוער פעל גם בתקופת שביתת הנכים, במיוחד סניף ירושלים, ובנושא כביש חוצה ישראל. מלבד זאת, אם את רוצה להרים פעילות בכל נושא שהיא לא הנושא המדיני, את יכולה ומוזמנת לעשות את זה. אני בטוחה שיהיו לא מעט אנשים, ואני ביניהם שישמחו לעשות את זה.

Neta558

New member
נוער מרצ זה אכן לא רק די לכיבוש

חבל לי שדוקא את, שכל כך מחוברת לנושאים השונים, גם אלה שאינם קשורים לנושא המדיני, לא בהכרח מודעת למגוון הפעילויות שהיו בנושא. נוער מרצ כן יצא להפגין עם הנכים. סניף רחובות העמיד משך שבועות צמתים בנושא, וכמוהו גם סניף אשקלון. סניף ירושלים הצטרף לנכים בערבי שבת בשביתתם. חוצה ישראל? עוד נושא שהתנועה פעלה בו רבות, במגוון אירועים, במגוון מקומות... אני בטוחה שפעילים שונים בפורום ישמחו לספר לך על אירוים שנכחו בהם. (אזור שרון, מישהו? :) אלה רק כמה דוגמאות בנושאים שאת העלת, וכמובן שהיו וישנן פעילויות נוספות. ומה איתך? אם ישנם נושאים נוספים שחשובים לך, קחי יוזמה, חישבי על פעילות והתחילי להריץ אותה!

ליהי נטע תקשיבו...

אני פעילה בנוער דיי הרבה זמן וצר לי להגיד לכן הייתי מספר פעמים עם הנכים לא ראיתי אנשים מהנוער הייתי מאוד פעילה בנושא של כביש חוצה ישראל ושוב לא ראיתי אנשים מהנוער..קל להגיד שאנחנו עושים אבל את האמת לאף אחד לא אכפת כלום חוץ מהכיבוש ואגב גם לגבי זה אין משהו מגובש..לא מדובר על זה שאני אזום דברים כי בשניה נושאים שהזכרתן אני דווקא מאוד פעילה מדובר על סדר עדיפויות מדובר על נושאים אחרים חוץ מהכיבוש כי בסוף יהיה שלום בסוף יסתיים הכיבוש ומה אז? מה תהיה התכלית שלנו? תנועה רעועה בלי אידיולוגיה כלכלית? חבל שכך.. גלי

lok

New member
ארצה, ילדה!

גלי אין לי שמץ קלוש של מושג מי את וזה אומר הרבה, זה אומר שלא היית באף פעילות נוער גדולה בשנה וחצי האחרונות וזה אומר שלא הגעת לאף נסיון להרים משהו אבל אם זאת, אני עובר על ההודעות כאן ואת משתלחת בכל אחד שלא תואם את דעתך במאה אחוזים, מתעצבנת ומעליבה ופוגעת. (שזה אגב רמז לטלי ואלון, אם מישהו מעליב ומשמיץ והוא לא ימני, גם אותו מותר למחוק) כשתתחילי לעשות עם עצמך משהו, כשנראה אותך מפגינה, כשתבואי, תזמי, תפגיני ותהיי באמת חלק - רק אז אולי תהייה לך הזכות לבוא בטענות אל אנשים אחרים... הדיונים האלה מיותרים וחסרי משמעות ואגב עוד המלצה, עדיף לשים בלוח מודעות רק את ההודעות נטו ואת הדיונים על מוצלח לא מוצלח לשים בהודעה נפרדת, זה ייצור יותר נגישות ללוח מודעות...

ארצה ילד!

אין לי מושג מי אתה אבל אני גלי מסניף הרצליה נעים מאוד...מאיפה לך שלא היה ניסיון להרים פעולה? אתה ממש חוצפן ואתה עוד מדבר עליי? הייתי בהרבה הפגנות גם נגד הכיבוש וגם בנושאים אחרים כמו כביש חוצה ישראל אתה היית שם? אם כן אתה בטח אמור להכיר אותי...הדיונים האלו הם לא חסרי משמעות הם חשובים כי אחרי שהכיבוש יסתיים נשאר תנועה ללא אידיולוגיה מגובשת וחבל..

tali_le

New member
גלי...

קצת דיוק לא יזיק בכלל סניף י-ם עשה הרבה פעילויות עם הנכים ומאוד עזר להם בציוד ובנוכחות במאהל סניפים אשקלון ורחובות עשו פעילויות בנושא הנכים אזור שרון ועוד סניפים מרחבי הארץ עשו פעילויות רבות בנושא כביש חוצה ישראל (היינו באוהל המחאה 3 פעמים ואפיו שתלנו שם עצים, העמדנו צמתים והיינו חלק ממערך הפעולה שלהם באזור...) מרבית הסניפים השתלבו בהתרמות אלה ואחרות במהלך השנה, כל סניף והעדפותיו הוא וחלק מהסניפים אףך יזמו התרמות (ב"ש אימפריה!!) נוער מרצ מתעסק בנושא החינוך ומאיתנו צמחה עמותת "חינוך אחר" שהתפרסמה בעיתונות המקומית באזורים שונים בארץ בזמן האחרון... נוער מרצ עושה פעילויות מבורכות ומארגן קייטנות לילדי מצוקה בערים שונות כדי לצמצם את הפער בינהם ובין החברה האמידה יותר צר לי להגיד לך שזה שלא שמת לב או לא היית מספיק מעורבת כדי לראות את כל הדברים האלה - לא אומר שהם לא קיימים... איש חכם אמר פעם - סייג לחוכמה-שתיקה! אז אני מציעה לשאול לפני שתוקפים, שזה מה שאת עושה באופן עקבי בכל הודעה בפורום הזה... טלי שלא אוהבת שמשמיצים את הסניפים/אזורים שלה! (ב"ש אימפריה) (סניף ת"א המגניב) (קצת גנבתי את זה לניב, אבל לא נורא) (אזור שרון מוסיף המון)

טלי..

כפי שאמרתי גם בעיניין כביש חוצה ישראל וגם בעיניין שביתת הנכים הייתי פעילה ומשום פה לא ראיתי אנשים מהנוער במקום לחפש תרוצים ולטאט הכל מתחת לשטיח אולי נגיד את האמת? גלי שלא אוהבת שאנשים מפחדים מהאמת

למעלה