לוח מודעות

adic1

New member
פסח + קטיף שסק! היכונו!

אז בהמשך למסורת ארוכת הימים שלנו, נחגוג באזור המרכז ארוחת לא סדר, בערב פסח.
הארוחה תהיה טבעונית (כמובן), ומתאימה לאוכלי קטניות ודגנים (וגם ירקות, פירות. אגודים שקדים..
מה יש לטבעונים לאכול?)
אפשר להתכוונן על אזור 19:30.

המקדימים יופנו לקטיף שסק בקרבת מקום בהנחיית איקי.

פרטים נוספים במסר.

vegetalien

New member
הו, תודה!

כבר עמדתי לשאול האם יהיה כינוס של חברי הפורום לצורך מפלט מהביצה הקשה והמצחינה עם זרוע התרנגולת הנטויה בהכנעה.

מאחר שרפות ידי לא יכולתי להציע לארגן בעצמי משהו מעין זה, ואני מאושר לדעת שבאת לנו לעזר.

אם יש צורך, אשמח לעזור בכל דבר שאוכל לסייע בעזרת שתי ידי הימניות (איטר אנוכי).

Talpa europaea

New member
ברור שאני שם!

אפילו קיבלתי תפקיד רשמי של מתאמת בישולים (כל הכח הזה עוד יעלה לי לראש!!)
אז המהלך הראשון במסגרת המעמד הוא להבהיר שהאי-סדר הזה, כמיטב המסורת יחגג עם כל מיני דברים שתפחו או עם פוטנציאל לתפוח, בקיצור- חמץ. אז הכל הולך (כשברור שהכל טבעוני,או בשפה שלנו, אוכל
).

אני מציעה שכל מי שבא/ה תגיד מה היא מביאה (אני עוד לא סגורה על זה...אז לבינתיים אני פשוט אתן דוגמא רעה לגבי קביעת סטנדרט ולא לעמוד בו)

ההמשך יבוא

מגניב

אמנם לא נראה לי שאגיע כי אני חושבת לעשות את ליל הסדר במרכז ליוגה (ליל סדר צמחוני לכיוון הטבעוני) אבל כל הכבוד על היוזמה.

אגב, קטיף פירות למיניהם מתחבר לי דווקא יותר לשבועות מאשר לפסח (ביכורים וזה..) אבל בכל אופן יוזמה נחמדה

adic1

New member
אה, את זה תגידי לשסק... נראה ששבועות רחוק לו

Talpa europaea

New member
לגמרי, בקושי יסחוב עד פסח

אצל השכנים ממול כמעט כל השסקים על העץ הבשילו ונקטפו ביסודיות צ'יק צ'ק...חסך לי את כל האי נוחות סביב הדילמה האם להסיג גבול ולקטוף כמות נכבדת מהם בעצמי

האלזה

New member
אמורה להיות אי נעימות בהסלקת שסק מהשכנים?

לא סיפרו לי על זה

ladybug6

New member
זה לא פייר

אני לא יכולה להשתחרר מהמחויבות המשפחתית, אבל הובטח לי שסק

ובכלל, איזה באסה שלא אוכל לבוא... במקום לבלות ערב טבעוני וכיפי אני אצטרך להדוף צלחות עמוסות חיות מתות ודאחקות על טבעונות

ואם כבר אני מקטרת אז שמתי לב שלכל אחד יש את רפרטואר הדאחקות שלו ומראש כבר אפשר לצפות מי יספר איזה בדיחות.. יש את ההוא שתמיד מקטר שאני אוכלת לאוכל שלו את האוכל, את ההוא שתמיד מציע לי מהסלטים ומספר לי שזה גזרי חופש, ההוא שמזכיר לי לא לגמור לכולם את הסטייקים, את ההוא שמוצץ את העצמות בתאווה מוגזמת כדי לעשות לי טוב בנשמה, ואת החביב מכולם: זה שתוקע לי גוש של חיה מתה לפני ושואל "רוצה???"
מעניין שכולם גברים

הנשים מסתפקות בנעיצת מבטים שיפוטיים
--end whine--

Talpa europaea

New member
די נו, באסה

כבר כמה פעמים קראתי תא ההודעה שלך וכל פעם צחקתי בכאב של הזדהות, באמת, יצא לך אחד המירמורים הטיבעונירסליים (טבעוני-אוניברסלי) הטובים

Anathema Device

New member
עוד שניים כנראה מתפקדים

בהתחשב במגבלות תחבורה (לא ממונעים. גרים בחיפה, אבל אמא שלי בכפ"ס).
לא סגורים על מה להביא - גבינת אגוזים? משהו קנוי?

Talpa europaea

New member
השמועה מספרת

שגבינת אגוזים לגמרי לגמרי תספק את המארחת ואורחים/ות (לפחות במדגם בין האורחות שאני עשיתי
)

למעלה