לוח מודעות

s h o o s h a

New member
לוח מודעות

הופך להיו כאן יותר לוח מפורום. והרי בשביל הודעות, גם באישור [ה]מנהלת הפורום, בדיוק לשם כך, יש לוחות אליהן ניתן לצרף הודעות מהסוג הזה וגם מהסוג ההוא ובעצם מכל סוג שהוא. ומי שירצה, יחפש בלוח. בדיוק כשם שמי שמחפש דירה יחפש אותה בלוח דירות ולא במדור אוכל. מודה שאני קצת לא מבינה את השיקולים פה ...

שושה מסכימה אתך בימים האחרונים הפך הפורום

,ללוח ודעות" לפעיליות של פו"פ... אני מקווה שהמנהלת שלנו תטפל בעניין....

s h o o s h a

New member
אז הבה נתקן את המעוות

אם למנהלת הנוכחית יש מה להוסיף ו/או לתקן מפרי מוחה והבנתה, כדי לתת לפורום ציביון עדכני, זהו הזמן והמקום. ונתחיל בהודעת מנהלת שהיא הראי לפורום. [בלי לפגוע חלילה בדברים המקסימים שהביאה גאיה, אבל, מה יש למנהלת שלנו להגיד????] גם 'לקשט' את הפורום בקצת הודעות נבחרות [טאגליינס] , יכול להיות מרענן, להביא מאמרים שקשורים בנושא הפורום ולפתח את קטגוריית מאמרי הפורום, לנסות ולהביא אליו אורחים שיענו לשאלות בוערות ובכלל. יש, יש הרבה מה לעשות כדי להצדיק תואר מנהל/ת פורום. אז קדימה גיברת מנהלת- לעבודה ולמלאכה והרי היא לפניכם הודעתה של מנהלת הפורום המקורית שפתחה את הפורום ותמצתה את מהותו.
הגענו לגיל הביניים, כבר לא צעירים אבל עדיין לא עם רגל באדמה ובכל זאת נורא רוצים להיות בזוגיות. רובנו עברנו לא מעט בחיינו לרובנו ילדים שעזבו את הבית ולחלקנו גם נכדים...... אבל "הלבד" הוא אותו לבד... בדלת אמותינו. אנחנו גרושים/ות, אלמנים/ות, או רווקים/ות אבל עדיין כמהים לאהבה וקשר מתמשך. קשה בגילנו לפצוח בפרק ב' קשה כקריעת ים סוף. המקום מיועד לכל מי שעדיין חושב שלא נסתם הגולל על רגשותיו, בסייג אחד : אין פה מקום לאנשים נשואים המחפשים "חפוז" או ממלא מקום לבן/ת הזוג שבבית. כמו כן, לא פה המקום לאהבות שאינן, בין גבר לאישה - ואישה לאיש. המקום מיועד לאנשים שאין להם קשר, חוקי או רגשי, אחר..... כל מי שפנוי כפי שרשום לעיל.... מוזמן להכנס ולנסות את מזלו בקאזינו של החיים. בפורום שלנו. ובקשה קטנה אחרונה - אין להשאיר על דפי הפורום מספרי טלפון - אלא במסרים בלבד)
בהצלחה לכולנו!!! מאת: magy 31/10/05 גיברת מנהלת- הפשילי שרווליך והתחילי לעשות למען הפורום הזה שאת קוראת לו ביתך.

היי שושה .."פרה..פרה" [באיטלקית?]

אולי נעזור למהלת קצת? יש לנו כל כך הרבה רעינות [במחשבה שנייה למה לא לקחתי על עצמי את הניהול?] טוב אז לא לקחתי...אבל מוכנה לעזור...

s h o o s h a

New member
על שום מה היא כועסת?

ההודעות שלי היו עם מסרים כל כך חיוביים ועם הערות בונות... ובתמורה קיבלתי איום בחסימה תמהתני

בוקר טוב

שיקול דעת מופעל על ההודעות המועלות לפורום,אבל דו השיח המתפתח לו אני לא יכולה להיות אחראית יש הודעות הנמחקות ,אני אבן מפעילה שיקול דעת . הודעות לוח ,שאם לא תגיבו הן תרדנה מהר ,וכך צריך לנהוג בהודעות אבל שמתפתח פולמוס שקשור לעניין ההודעה אז זה נמשך ככה אז בבקשה למודעות כאילו לקרוא ולתת להם לרדת לתחתית הדף ולהתמקד ברשומות מענינות לאחרונה אני מודה שאני לא נהנת לבוא לפה , הרמיזות והעיקיצות , פשוט סרקאזם לא לטעמי הפורום הוא לא רק שלי מה שנביא אליו יהיה בו , תלוי בכולנו העניין ולגבי מחיקה יש חוקים מאד ברורים מה מותר למחוק ומה לא אז בבקשה התמקדו בהודעות היותר מענינות, וועזבו את ההודעות הללו

s h o o s h a

New member
גיברת מנהלת נכבדה

אני ממש לא מבינה את המשפט המאיים הזה שלך "אם את שושה תמשיכי לכתוב בצורה הזו , אני אבקש לחסום אותך " בסך הכל העליתי הצעות ייעול וזאת משום שהפורום במקום להיות פורום מתחיל לשמש כלוח מודעות. ולוח מודעות יש בפורום וייעודו, כשמו כן הוא, לתליית מודעות. "למה חזרת?" כי ביום שלישי בא לי. הפורום הוא במה פתוחה לכל כותב והמנהלים לא בוחרים את הכותבים בהם, הכותבים לא מחוייבים לכתוב על פי דעת המנהל ולא מחוייבים לקלוע לטעמו או לספק אותו. [את טעמו] אם את מרגישה נפגעת ממני, אל תתייחסי אלי. אבל אם .... טוב נו, אני לא מהמאיימים. מקווה שהבנת את הרמז ותקחי לתשומת לבך את ההערות הבונות.

שושה לדברים אישים יש מסרים

לשם כך נועדו מערכת המסרים קבלת מסר אישי , תעני במסר אישי , לא בהודעה בפורום מה שעשית הוא מנוגד לחוקי התפוז

הלו בנות...מה קורה?

בו'נא...שכחנו מה היה לפני מספר חודשים? שהתנהלנו ללא מנהל/הת..והפורום אמנם לא היה על סף סגירה רחמנא ליצלן...אז נסיכוש ברוב טובה לקחה על עצמה את הניהול ...כי אף אחד לא הציג את מועמודותו...מה אני בעצם רוצה לומר??בואו נפסיק עם זה הא?כן אמרה לא אמרה..

s h o o s h a

New member
הכל אפשר. אם רק יודעים, כאמור

להפריד בין עיקר לתפל ולא לנסות לחנך כאן כותבים [שרובם אנשים מבוגרים ועם מידה לא מבוטלת של חוכמה!] ולא לשלח איומים על ימין ןעל שמאל ולא להחשיב עצמך למורם מעם בגלל הכחול שעוטף את כינוייך. אגב, לא חוקי לצטט מישהו שלא בידיעתו ו/או בניגוד להסכמתו. במקרה של כותב שמצטט מתוך דברים שנאמרו לו ונוגעים לו ורק לו, הרי שאין בכך כל פסול ו/או עבירה על החוק. יש טעם לפגם בניסיון להסתיר פאן אחד בדמותך ולהשאירה רק למסגרת החשוכה של המסרים ואחרת- נופת צופים, צפיחית של דבש, למען יראו ויחשבוני. מטבעי אינני אשת ריב ומדון ואני מוצאת הרבה פסול בניסיונות לגרור אותי למקומות שאינני מורגלת ואינני רוצה להיות בהם. עזבתי את הפורום ואני מגיחה בניסיונות לבדוק אם אפשר לחזור. אני מוצאת פה אנשים חביבים, אבל .... אז מינוני הביקורים שלי יהיה נמוך [התעודדי מינהלת] אבל מאידך, כשיהיה לי מה להגיד, אני אגיד. והצעה ידידותית אליך, מינהלת: השתדלתי לאיים פחות!

אני מעדיפה איתך שלא לנהל דו שיח

לא מוכנה להשקיע בך אפילו לא מחשבה אחת , אני פה למען האחרים שכותבים פה

חושבת שהסברתי בעבר

דברים פרטים לשלוח מסרים לא על גבי הפורום ויש מי שבחרת מסרים פרטיים לצטט על גבי הפורום

למעלה