לוח מודעות

אבזץ

New member
הצילו!!!

כבר 48 שעות שאין לי מחשב. אנא, מר עייף היקר תגמור כבר ת'עבודה. שיהיה חג ואהבה לכולנו. אמן.

almog4

New member
לוח כללי

מצאתי קובץ midi (מוסיקה) יפה, שהזכיר לי נשכחות ואחרי שגמרתי להתלהב - אני מצרף את הקובץ להנאת הגולשים.
ולהבדיל אלף אלפי הבדלות - מצאתי את הקישור לסרטון (5 דקות) של גרייניק ואלתרמן "שליחות שכונתית", הפרודיה על שליחות קטלנית.
דני

חוץ מזיונים וכאלה - שום דבר

ומה שלומך ככה סתם? נראה שיש לך מצב רוח מרומם, אפשר הסברים בבקשה...

טוב, חבר'ה גויים ולייצים,

את שאבעסקוידיש פר' עקב אני עושה אין דעם טומאה'נעם שטאָט תל אביב אצל הרבנים החשובים כמוהר"ר אחר וכמוהר"ר חמייריי (סדר הפֵּרוט הוא לא עקרוני כאן). מי שבראשְּלו - שיּרים אלַי טלפון. ביי, כפארות, ושב"ש עלא ראסכּום. יונה

גם אני. די כבר עם היידיש בפורום הזה

נמאס לי מהפורום שכולם מדברים פה יידיש. אני פורש מהפורום. נמאס לי מהיידיש כאן.

גם אתה עם היידיש

אני בטוח שאמרת משהו רע כי מיד לאחר מכן הוספת "אז תחשוב שאמרתי: אני אוהב אותך, אח שלי". ברור לי, אם כן, שאתה עובד עלי ובעצם קיללת אותי. המילה "תוכעס" מוכרת לי. אולי תתרגם אותה לעברית? אני חושב שגם בשם שלך יש את ה"ציצקעס" האלה. אני מכיר את המילה הזאת מסבא שלי שהיה מכנה כך את עוזרת-הבית.

באידיש אומרים:

א משוגענער גאנעב, בטאָעס געגאנבעט א סייפער, און חאָלעמט אז דער שייפעט וועט אים ניט אסערען. לכל המאותגרים: רוב המילים במשפט הזה הן בכלל בעברית, אלא שיש דוברי ידיש שעדיין לא יודעים זאת. הנה התרגום: משוגע הגנב, בטעות גנב ספר, והוא חולם שהשופט לא יאסור אותו. >> ובקשר לשמי, לא הרי הציצים שלי כהרי הציצים של העוזרת של הסבא שלך<<

צל"ש לאתאיסט !

סוף סוף מישהו מתרגם את השפה הגלותית הזאת ! גמני חשבתי שרק אני לא מבין כאן יידיש ! די! אם לא תפסיקו אם היידיש נפתח פורום לדוברי עברית וזהו ! בגדול קענסטו מיר קושן אין טאחעס

למעלה