לוח מודעות ו

אני קצת משנה נוסע כי אני לא ממש יכולה לעזור

אבל רציתי לשאול אותך איך ג'וקי קלאב כאילו איך החווה שלכם מתהלת? כי שמעתי שייש לכם מלא סוסחים 60 או משו כזה...

dixie chick

New member
סוסים זה בנשמה היקרה, שמעת במקרה על פורום

רוכבים צעירים? (763)- אני ממליצה עליו בחום, לדעתי תמצאי שם הרבה רוכבים בני גילך ומקום לשיחות שאינן מאפיינות בדרך כלל פורום זה (בעלות אופי חברתי יותר)

1NOOSHIK

New member
תראי

אני רוכבת שם שלוש שנים וזה לא שאני מבינה גדולה חח אבל לדעתי הסוסים שם ברמה מצוינת ויש סוסים שהם גם מתאימים למתחילים והרבה סוסים שמתאימים למתקדמים המנז'ים ממש מעולים וזאת סביבה יפה ונוחה וגם יש שם אנשים ממש נחמדים הכרתי שם הרבה אנשים וחברים וכיף לי לבוא לשם ובגלל זה אני כל כך אוהבת סוסים.. בקיצור לדעתי זאת אחת החוות הטובות [וזה לא שלא הייתי בהרבה חוות]

תםטםOHIO

New member
לוח מודעות ו ../images/Emo32.gif

לכאן משרשרים הודעות (מציבים תגובה להודעה זו) בנושאים של קח/תן, מכירה/קניה, מחפשים/מוצאים, משדכים ומפטפטים. תודה!

1NOOSHIK

New member
טוב אז כמו שכבר ציינתי חח

שאני מחפשת סוס פרטי שאפשר לטפל בו אם אתם מכירים מישהו שיש לו סוס פרטי, בבקשה תדברו איתו.. אני כבר מחפשת את זה המון זמן..

רציתי לומר ../images/Emo51.gif

לכל מי שנתן לי עוד טיפה ביטחון עם הסוסה שלנו ולהגיד שזה עזר . ביום שישי האחרון הלכתי אליה (לבד !) וטיפלתי בה , הברשתי ניקיתי ושטפתי לבד (טוב, 95% זה גם טוב לא? כי הזנב היה קצת מחוץ לתחום חח ) בקצב הזה, אני מאמינה שהפחד שלי ילך ויעלם ואני חזרתי מאושרת !!! היא היתה פשוט מקסימה ורגועה שזה עשה לי את היום . השאלה הבאה שלי היא : הגעתי למסקנה שלנקות סוס זה לא פשוט וזה שובר את הגב, מישהו מכיר מסז'יטית טובה?

אורנה771

New member
צהרים טובים מחפשת מס' טלפון של חווה במוצא

ובבית זית (מחפשת חוג רכיבה לבן שלי באזור) תודה

אני לא חושבת שמותר לפרסם../images/Emo107.gif

מספרי טלפון על גבי הפורום, אבל החווה הראשונה שבה רכבתי הייתה במוצא עלית. שולחת לך מסר עם הפרטים.

barrf

New member
לכול אוהבי החיות דחוף...(כלבלבים)

זרקו אצל חברה שלי בחצר 2 גורי פינצ'רים...בני חודש!.... הזכר שחור הנקבה חומה... הם מתוקים ברמות ושובבים!!!.....ממש שובי לב!....הם פיצים ולא יגדלו כמעט!.... אני לא יכולה לאמץ אותם כי יש לי 7 כלבים בחצר ועוד אחד בתוך הבית...חברה שלי לא יכולה לגדל אותם כי היא מתתגייסת ולא רוצה להשאיר נתל על ההורים וגם ההורים שלה מסכימים אותם רק בחוץ...אז בנתיים הם בסדר בחוץ אבל עוד מעט יתחיל החורף..והם חייבים בית חם....ואוהב! הם כלבים שצריכם בית חם אוהב ומסור שיוכל לתת להם תנאים מעולים....בתוך הבית בלבד!!!!! לכל המעוניין! אפשרות להגיע כמעט לכול הארץ!....

למעלה