אני רוכבת שם שלוש שנים וזה לא שאני מבינה גדולה חח אבל לדעתי הסוסים שם ברמה מצוינת ויש סוסים שהם גם מתאימים למתחילים והרבה סוסים שמתאימים למתקדמים המנז'ים ממש מעולים וזאת סביבה יפה ונוחה וגם יש שם אנשים ממש נחמדים הכרתי שם הרבה אנשים וחברים וכיף לי לבוא לשם ובגלל זה אני כל כך אוהבת סוסים.. בקיצור לדעתי זאת אחת החוות הטובות [וזה לא שלא הייתי בהרבה חוות]
לכל מי שנתן לי עוד טיפה ביטחון עם הסוסה שלנו ולהגיד שזה עזר . ביום שישי האחרון הלכתי אליה (לבד !) וטיפלתי בה , הברשתי ניקיתי ושטפתי לבד (טוב, 95% זה גם טוב לא? כי הזנב היה קצת מחוץ לתחום חח ) בקצב הזה, אני מאמינה שהפחד שלי ילך ויעלם ואני חזרתי מאושרת !!! היא היתה פשוט מקסימה ורגועה שזה עשה לי את היום . השאלה הבאה שלי היא : הגעתי למסקנה שלנקות סוס זה לא פשוט וזה שובר את הגב, מישהו מכיר מסז'יטית טובה?
זרקו אצל חברה שלי בחצר 2 גורי פינצ'רים...בני חודש!.... הזכר שחור הנקבה חומה... הם מתוקים ברמות ושובבים!!!.....ממש שובי לב!....הם פיצים ולא יגדלו כמעט!.... אני לא יכולה לאמץ אותם כי יש לי 7 כלבים בחצר ועוד אחד בתוך הבית...חברה שלי לא יכולה לגדל אותם כי היא מתתגייסת ולא רוצה להשאיר נתל על ההורים וגם ההורים שלה מסכימים אותם רק בחוץ...אז בנתיים הם בסדר בחוץ אבל עוד מעט יתחיל החורף..והם חייבים בית חם....ואוהב! הם כלבים שצריכם בית חם אוהב ומסור שיוכל לתת להם תנאים מעולים....בתוך הבית בלבד!!!!! לכל המעוניין! אפשרות להגיע כמעט לכול הארץ!....