לוח מודעות ו

quarter

New member
סיום תקופה

אני מחפש לבילבו בית חדש. סוס מדהים, בריא בגופו ובנפשו. אצלי שלוש שנים ( מגיל שנתיים וחצי , היום הוא בן חמש וחצי) גוף של קווטר , גדול מלא ורחב. ( אבא קווטר טוהר , אמא – לא ידוע ). אופי שקט, לא מסכן את הרוכב , בטיחות מריבית בזמן הרכיבה . לא מושך קדימה בטיול קבוצתי,ולא מפחד מכלום . רוכב ללא מתג ( אקמור בלבד) . הוא חכם, לומר מהר, ובעל פוטנציאל אדיר להמשיך וללמוד. מתאים מאוד לרכיבה טיפולית, רכיבת שטח וריינינג . לא בנוי לקפיצות ואינגליש. עברנו ביחד הרבה , ואני חייב לדעת שהוא עובר לבית טוב. הוא נמצא ברעננה פרטים נוספים במסרים

1NOOSHIK

New member
טיפול בסוס.

היי :] קוראים לי ירדן אימבר, בת 13 מהרצליה.. אני רוכבת על סוסים שלוש שנים, בסגנון דראסז'. ואני חשבתי על לקנות סוס, אבל יש לי בעיה להגיע לחווה שאני רוכבת בה כל יום [ששם אני יחזיק את הסוס] אז דיברתי על זה עם ההורים.. והם אמרו לי שבתור שלב ראשון (עד שאני יגדל עוד ויהיה לי רשיון.. או משהו כזה חח) אני יכולה לפרסם הודעה.. ולכתוב שם שאני רוצה לטפל בסוס פרטי שמישהו לא יכול לטפל בו כל יום.. להגיע בערך פעמיים שלוש בשבוע ולטפל בו וגם להוציא אותו לרכיבה.. אני לא ברמה יותר מידי גבוהה.. קפיצות לא יותר מידי גבוהות, וכל הרכיבה האומנותית עצמה. אם יש מישהו שקרוב להרצליה, שאני יכולה להגיע לשם בימי שישי שבת ועוד איזה יום בשבוע שאני יקח אוטובוס או מונית [כי ההורים לא בבית כל היום.] ולטפל ולרכב בסוס שלו, בבקשה שידבר איתי.. אימייל: [email protected]

XxTherionxX

New member
שלום לכולם... ../images/Emo13.gif

לכל מי שלא ידע... (פשוט הבנתי שהפירסום יצא מאוד מאוחר) בשבת הקרובה בחווה הטיפולית בתל מונד יתקיים האג'יפשן איבנט... (למי שלא יודע על מה מדובר ~ תחרות הסוס הערבי המצרי) מי בא ?

keren007

New member
שלום- מקווה שזה המקום לשאול

אני מחפשת טיולים של רכיבה על סוסים לזוגות באיזור המרכז.. מכירים?

acha4

New member
רכיבת ווסטרן

מכירים חוות ווסטרן טובה באיזור קדימה ? תודה

בקיצור, מחפשת חצי פנסיון :]]

בהצלחה =] תתענייני בחווה שאת רוכבת בה אם אולי תוכלי לעשות חצי פנסיון על אחד מסוסי הבית ספר אם את רוצה.. ותשאלי אם יש מישהו שמחפש :]

XxTherionxX

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ועד כמה שידוע לי... התצוגה הגדולה של הסוס הערבי תהייה בתאריכים 19-20 לאוקטובר... (כנראה בנצר סירני ~ לא בטוח)

1NOOSHIK

New member
זה לא בדיוק חצי פנסיון

תראי, נגיד אם יש מישהו שמסיבות אישיות שלו הוא לא יכול לטפל בסוס כמו שצריך (מבחינת הזמן) אז אני רוצה לבוא ולעזור לו.. אני יחפש דרך להגיע באמצע השבוע.. תמיד יש אוטובוסים ואם זה קרוב אני יכולה ללכת ברגל. בימי שישי ושבת אני יכולה להגיע תמיד. ועד סוף השנה ביום ראשון בסביבות שתיים וחצי. זה לא חצי פנסיון שאני מחויבת ללכת דיי הרבה פעמים בשבוע, שאין לי דרך כזאת כי החווה ברשפון וזה דיי רחוק מהבית שלי. [לדוגמא מישהו בצבא או עובד]

KRUEGER

New member
את יכולה לברר בחווה שלך

אם יש סוסים מסויימים שצריכים הרבה עבודה, ושלבעלים אין מספיק זמן לעבוד איתו ופשוט לאמץ אותו
זה בערך מה שאני עושה... וזה מאוד משתלם ^ ^

1NOOSHIK

New member
כן אני יודעת

אבל גם שמתי כאן את ההודעה לכל מקרה שיבוא חח. את מטפלת בסוס פרטי שנמצא בחווה? איזה חווה? ^^"

KRUEGER

New member
לא בדיוק מטפלת...

יותר מאמצת
זה סוס שהגיע אלינו שנה שעברה והבעלים שלו רוכב רק בשישי ושבת, אז אני באתי באמצע שבוע כדי לעבוד איתו במיוחד.. ובדרך גם מפנקים

1NOOSHIK

New member
WTF

זה במקרה בחוות ג'וקי קלאב על סוסה שקוראים לה דיקסי? ^^" חחח כי יש לנו סוסה כזאת שהבעלים רוכב רק בשבת ושישי או אחד מהם לא יודעת חח.. [ואני לא בטוח יכולה לטפל בה, אני עוד צריכה לדבר עם הבעלים, אלא אם כן זאת את שמטפלת בה ^^"]

למעלה