בנות, מי שרוצה להשתתף בדולרית השבוע [שיישאלו אותה שאלות] שתשלח לי מסר..
P P oo k a New member 30/7/05 #88 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבנות, מי שרוצה להשתתף בדולרית השבוע [שיישאלו אותה שאלות] שתשלח לי מסר..
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifבנות, מי שרוצה להשתתף בדולרית השבוע [שיישאלו אותה שאלות] שתשלח לי מסר..
P P oo k a New member 30/7/05 #92 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני אעשה את זה לפי הסדר שהמסרים נשלחו לי..
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 30/7/05 #89 תחרות שחור לבן!../images/Emo96.gif יש לי כבר את התוצאות!:0. אבל אל הכנתי עדיין פרסים. בעוד יום או יומיים התוצאות יתפרסמו:0.
תחרות שחור לבן!../images/Emo96.gif יש לי כבר את התוצאות!:0. אבל אל הכנתי עדיין פרסים. בעוד יום או יומיים התוצאות יתפרסמו:0.
ג גינגימניה New member 31/7/05 #106 קיבלתי איזשהו פרס?../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif אם לא, אני פורשת מעניין התחרויות..
A ApharseMon New member 31/7/05 #107 ../images/Emo28.gifהודעה חשובה, בקשר למסע הקיץ!=] יש לי חלוקה. עוד התחייבות אחת, כי מישהי נשארה בלי זוג. בבקשה תתנדבו, זה כדי שנוכל להתחיל עם המשימה הראשונה. ^_^
../images/Emo28.gifהודעה חשובה, בקשר למסע הקיץ!=] יש לי חלוקה. עוד התחייבות אחת, כי מישהי נשארה בלי זוג. בבקשה תתנדבו, זה כדי שנוכל להתחיל עם המשימה הראשונה. ^_^