לוח הפורום

black buttercup

New member
הודעה חשובה לכולם!!../images/Emo54.gif

אני מחפשת נואשות חנות רצינית אמיתית שמוכרת ציוד עזר לכישוף כמו מטות וקדרות ודברים כאלו שאי אפשר להשיג סתם בחנות של מיסטיקה... אם מישהו מכיר חנות כזאת בבקשה תגידו לי...כבר נמאס לי לחפש ונמאס לי שכל המוכרים מסתכלים עלי כמו מצורעת כי שאלתי אם יש להם דברים כאלו.... תודה!!

קורסו

New member
ושוב בעינייני סיאנס

סיאנס הלכה למעשה... מישהו יכול לפרט איך? ד"א, חשבתי על משהו... כשמשתמשים בכוס, זו כליאת רוח? ואם כן...מה הפלא שהיא תתרגז? אולי עדיף להשתמש באמצעים יותר "פתוחים"....כמו טבעת? תודה קורסו.

Pagra Baleben

New member
גם אני מחפשת../images/Emo185.gif

כבר המון זמן חנות כזו
ד"א, תמונה מדהימה

Unblessed

New member
עדיף לך לחפש בפאגניזם בישראל...

בטח ארי אל יתן לך תשובה של איזה חצי שעה...

L e s t a t

New member
אני וארדן מכירים אחת כזאת ../images/Emo8.gif

לצערי, החנות הזו ממוקמת בארה"ב, אבל אפשר להזמין ממנה דברים, הם שולחים גם לארצות אחרות.

hsotrt

New member
וואי תודה!! ../images/Emo6.gif

יש שם חותם שללמה יפייפה עם עיטורים גוטייאים... יאמי...

חנות מעולההה ../images/Emo8.gif

ד"א לא מזמן הייתי בהופעה בסוזן דלל(ת"א) ואחרי ההופעה הלכנו לבית קפה שם וראיתי שהמלצר שם עונד פנטאגרם כזה יפה.. מכסף ובאמצע יש אבן יפההה כזאת.. נראה לי בצבע כחול.. בקיצור זה היה מזהה יפה!! מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ פנטאגרמים כי עד היום לא מצאתי חנות כזאת!

nickey

New member
את הפנטגראם שלי

קניתי בערב הופעות של להקות מטאל ישראליות, שם תמיד יש דוכנים שמוכרים דיסקים, תכשיטים וסיכות, כאלה שטויות... ב27 לחודש יש הופעה של כמה להקות חביבות, לא יודעת איפה הן מופיעות אבל אם תרצי אוכל לברר בשבילך פרטים נוספים... אבל רק אם את רוצה

Unblessed

New member
...

את רוב הציוד (גם קדרות) אפשר למצוא בכל מיני מקומות. אל תשאלי מוכרים מה יש ומה אין, עדיף לך לחפש לבד כי לפעמים המוכרים לא ממש מבינים מה את רוצה או שאת עלולה למצוא בחנות משהו אחר שאת כן רוצה. אם לא הייתי מפחדת להיכנס לחדר שלי עכשיו הייתי מביאה לך רשימה של חנויות נחמדות בארץ. אני מניחה שאחרי שהחדר שלי יהיה מסודר אני אוכל להוציא לך את הדבר הזה:) ירדן

למעלה