לוח הודעות

vegan

New member
משמרת מחאה מחר בי-ם נגד כבד אווז../images/Emo41.gif

אנו ממשיכים במשמרות הפיטום של אנונימוס מול המסעדות שעדיין מגישות כבד אווז ומקיימים סדרת משמרות מחאה מול מסעדות כאלה בירושלים. המשמרת הבאה תתקיים מחר, יום שישי (8/11). נפגשים בשעה 11:00 בכיכר החתולות בירושלים ומשם מתפזרים מול המסעדות המגישות כבד אווז באיזור. במקום יפעל גם דוכן הסברה. למידע נוסף על משמרת זו ועל המשמרות הבאות, נא לפנות לאמנון (זה לא אני, זה אמנון אחר) 054-436037.

גל, צור קשר דחוף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גל (GalMoD) אנא צור קשר דחוף (עוד הערב) עם מטה המאבק נגד בר-אילן: 5278499-03 תודה!

מורן א

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo34.gifספרות גאה - פורום חדש

ספרות גאה - פורום חדש פורום חדש בשם ספרות גאה יוצא לדרך. הפורום יעסוק בספרות הגאה על קשת גווניה וישמש כבמה פתוחה לסיפורים, שירים, קטעי פרוזה והגיגים בנושא הגאווה. נשמח לראותכם בין באי הפורום. מורן

Gal-Mo0D

New member
מכיוון שאני חושש שאינכם עובדים

ביום שישי ובטח שלא במוצ"ש... אני אתקשר ביום ראשון בערב, מצטער!

adipo

New member
לכל מעכלי ארוחת יום שישי-

אני ותולי מחכות לכם בצ´אט!

אימוץ בעמותה

תחש - סאן-ברנרד - ווימרנר - פינצ´ר - גורי פינצ´ר - רועה גרמני מעורב - לברדור מעורב - טרייר שעשועים - גורי חתולים

kasa

New member
באדי מחפש בית חם ואוהב !

באדי הוא כלב לברדור מעורב, כבן 8 חודשים, אשר נמצא נטוש, וסבל התעללות. באדי הוא כלב מדהים, מקסים, ומלא נאמנות ושמחת חיים. היום באדי חי עם 5 כלבים נוספים והוא מחפש משפחה חדשה, שתעניק לו חום ואהבה, והוא, כמובן - ייתן המון בתמורה !! לפרטים נוספים: 067-889940

../images/Emo26.gif חדש בגלובוס ../images/Emo103.gif../images/Emo88.gif

בן כליפי, נציג חברת "גלובוס יונייטד" ומנהל מותגי יוניברסל בישראל, מתארח היום בפורום DVD בשעה 18:00. בן יענה על שאלות לגבי סרטי החברה, תאריכי הפצה, עטיפות, תוספות ושוק הדי.וי.די בכלל. בין הסרטים שמוציאה חברת "גלובוס יונייטד" לשוק הדי.וי.די בימים אלה ניתן למנות את "ספיידרמן", "גברים בשחור", "עידן הקרח" ו-E.T אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם! *********************************************** בקרוב
אירוחים נוספים בתפוז: 17/11- יעל דיאמנט בפורום שורשים משפחתיים. 20/11- עו"ד יוסי משולם בפורום זכויות בעלי חיים. 21/11- הרכב PSYCRAFT בפורום טראנס 24/11- שרון אלכסנדר ותהל רן בפורום אמנויות הבמה.

למעלה