לוח הודעות

danay2000

New member
עזרה ווטרינרית !

דחוף! החתול שלי סובל מפצע בצוואר למעלה, וכל פעם שהפצע נרפא (הוא נקי, בלי זיהום), הוא פוצע עצמו מחדש, מתגרד ובוכה, הווטרינר לא הצליח לפתור את הבעיה (אזור בעייתי מבחינת חבישה), המשחה האנטיביוטית עזרה, אבל שוב, נרפא-והוא פצע עצמו מחדש, משחת משושת עזרה, אבל גרמה לו לכאבים עזים שהפכו אותו לתוקפן נורא (הוא היה החתול הכי פחות תוקפן בעולם הזה...) בבקשה תעזרו לי, הוא סובל נורא, אתמול שוב פתח את הפצע וכבר יומיים מסתובב בחצר, בוכה, ומשתולל ואפילו לא נכנס הביתה לאכול!!!

feline9

New member
משחת קלנדולה בבתי טבע או בבית

מרקחת הגליל. משחה טבעית אנטיספטית ולא כואבת.

sUpEr YoNiT

New member
תפזורת חיות ../images/Emo9.gif לכל מי שרוצה

הכנתי תפזורת חיות חמודה :) לכל המעוניינים - הקישור למטה!

K A R I N

New member
../images/Emo32.gif חשוב חשוב חשוב

למסירה, חתולה בעלת אופי מקסים שבגיל כמה ימים נזרקה חיה לפח האשפה, ע"י אדם חסר רחמים. החתולה הוצלה גודלה על ידי עד שהגיעה לגיל שבו כבר לא נשקפת סכנה לחייה, וניתן כבר למסור אותה, אל תתנו לג´יפה הקטנה לחזור לרחוב, אנשים טובי לב ובעלי יכולת לאמצה, אנא פנו אליי בדחיפות... קארין

../images/Emo32.gif פורום חדש בנק מול לקוח

הושק פורום חדש העוסק ביחסי בנק מול לקוח (643). הפורום הוא פורום מומחים וניתן בו מענה לשאלות כלליות בבנקאות ובנושאים עסקיים וכן מענה לבעיות משפטיות הקשורות לבנקים. כולכם מוזמנים בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

m_shy

New member
קארין! יקירה!../images/Emo24.gif התגעגענו../images/Emo70.gif

ברוכה השבה!

magy

New member
../images/Emo32.gifכדי לא לגנוב כותרת חדשה

ואחרי קבלת רשות משאנטי, מבקשת להזכיר את דבר קיומו של פורום נוסטלגיה בפרדס של תפוז....... מי שרוצה להִזַכר ולהַזכִּיר, ...אירועים ישנים , נוסטלגיה של המדינה... סיפור אישי........אשמח לארח ב- 233. ותודה למנהלים שאפשרו לי הכנסת הודעה זו.... מגי נוסטלגיה

למעלה