לוח הודעות ו

snot nose

New member
חתולים מחפשים בית

ארבעה חתולים מקסימים מחפשים בית דחוף. בבקשה להתקשר לנועה 056-408349 בבקשה לא למחוק את ההודעה. חייבים למצוא להם בית..

fcfighter

New member
גור (כלב) יפהפה למסירה

לברדור מעורב (80% לברדור
) בן כחודשיים, ממש מדליק. 050-359586, גיא. אני מאשדוד.

S H I L G I

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo82.gifמפגש פורום בחיפה../images/Emo124.gif

מי פה מחיפה? אם יש פה מישהו מחיפה, חוץ ממני ומנטע התרנגולת (נטע ונטע
), שישרשר לפה.. אם יש מישהו שגר קרוב לחיפה (בסביבת חיפה), וחושב שהוא יוכל להגיע אם יהיה מפגש בחיפה, שישרשר גם.. ועכשיו שאלה לנטע התרנגולת, את רוצה לארגן איתי מפגש? (את היחידה שאני מכירה אותה מהפורום יותר..) רעיונות המפגש:
תכנון פעילויות בחיפה וסביבתה
פגישה של חברי הפורום והכרתם
פיקניק טבעוני צמחוני
ואולי עוד... אני חושבת שכדאי לעשות את המפגש בחנוכה... או סתם באיזשהי שבת בדצמבר.. מה דעתכם??? נטע

בטח שאני רוצה!

נבחר יום, שעה ומקום ויאללה! אבל מה עם האילתיים? והבאר שבעים? (התלאביבים זה לא נורא, שעה ברכבת וזהו). טוב, אולי. נחשוב עוד קצת ואז נחליט. האמת שחשבתי על זה אבל לא ממש הכנתי את כל הפרטים אז לא הודעתי עדיין.

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

lilithmm

New member
לכל מי שרוצה לאמץ \ למסור בע"ח

כנסו לאתר pets, יש שם הצגה אוטומטית של תמונות (ללא לחיצה על הלינק לתמונה. התמונה מוצגת באופן מיידי) ופרסמו גם שם. בהצלחה

הלוח שלי בבית הספר

אזרתי אומץ, ביקשתי מהמורה לתקשורת את המצלמה הדיגיטלית, ועכשיו יש לי שלוש תמונות בשביל הגלריה של הלוחות.

מס´ 3

כנראה שההודעה הראשית מלפני שלושה ימים. אז זה נשאר למטה למטה למטה למטה למטה למטה למטה

shanty.G

New member
דווקא מככב ../images/Emo140.gif

בעמוד הראשי ובלוחות הקיר בגלריה
. הלוח נראה מושקע ומלא בתכנים, כל הכבוד נטע !
ולכל מי שהלוחות בגלריה "עושים לו את זה", קליק אחד על התמונה - יביא אותו להסברים ופירוט בנושא. מומלץ לנסות
!

vegan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif כל הכבוד ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בהחלט לא הודעת
- אין הודעה יותר רלבנטית לפורום מזו. אז אולי ההודעה תרד מהר לדף השני, אבל תשאר ובצדק בלוחות הפורום. תודה לנטע ולכל האחרים שהכינו לוחות קיר - זו עבודה חשובה מאד ויכולה להשפיע הרבה מעבר לתגובות המיידיות. לפעמים לוקח לאדם אפילו כמה שנים לצבור, לעכל ולהבין את המידע ולבסוף הופך להיות לצמחוני, גם בזכותכם, למרות שאולי לעולם לא תדעו זאת. אותו ילד שקרא בלוח הקיר יכול לגדול ולהיות סטודנט שייסרב לערוך ניסויים בחיות, חוקר שלא ייישה ניסויים כאלה, וטרינר שלא יעביר כלבים לניסויים או אולי אפילו חבר כנסת שיחוקק את החוקים הנכונים. דרכי פעולתם של כל אותם אנשים מבוגרים שאחראים לגורלם של בעלי חיים רבים, מושפעת מאד מהחינוך והמידע אליו נחשפו בגיל צעיר. חזקו והמשיכו בעבודה החשובה!

haleth

New member
נהדר, תרנגולת ../images/Emo45.gif

נראה מכובד מאוד, לא כבד מדי, נעים ומסביר פנים. כל הכבוד!

../images/Emo32.gifחדש בתפוז! מכירת והחלפת ספרים

נמאס לכם לשלם מחירים מופקעים בעבור ספרים?
רוצים להפטר ממלאי הספרים הישן?
מחפשים בנרות ספר מסוים כבר שנים? במיוחד בשבילכם נפתח בתפוז פורום חדש - ´החלפת ומכירת ספרים´. זה המקום למכור, להחליף ולמצוא ספרים בכל הנושאים ובכל השפות. נשמח לראותכם בפורום החדש - 623.
למנהל/ת שאישרו את הפרסום.

למעלה