לוח הודעות ו

mmottes

New member
עזרה לחתולים

שלום, לפני כשלושה חודשים מצאתי ארבעה חתולים מורעבים ומסכנים. לקחתי אותם אלי וטיפלתי בהם. אחד מהם הצלחתי למסור ביום אימוץ של SOS אחרי הרבה מאוד מאמצים. אין לי אפשרות להשאיר אותם אצלי, הם ממתינים בחדר קטן כי כבר יש לי שלושה חתולים ואני מטפל בעוד קרוב לשלושים בחצר וברחובות הסמוכים. אני מחפש בדחיפות בתים לשלושתם או כל עזרה באימוץ זמני עד שנמצא להם מאמצים. שלושתם מדהימים, מתפנקים ורק רוצים תשומת לב! אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור! מיקי. 052-308633. 03-6852257.

Lucky Strikeeee

New member
שאלה חשובה! בקשר לגור חתולים דחוף מ

טוב.. מצאתי היום בדרך מביצפר...גור חתולים קטן ואומלל..וכמובן היתי חייבת לקחת אותו..כי כמעט כלב ענק טרף אותו..בקיצור.. אין לי מזרק אין לי בקבוק אין לי דרך להאכיל אותו...:( הוא כל הזמן רק מילל...אני חוששת שעשיתי משהו דפוק בזה שלקחתי אותו.. מה אני אמורה לעשות איתו?! כי בבית הוא לא יכול להישאר..אבל חשבתי עם מישהו בא מחר להפגנה..אז..אולי תרצו לאמץ אותו!? נ.ב גור חתולים קטן מאוד שחור/לבן

סנטה

New member
../images/Emo41.gifפורום עברי לידר יוצא לדרך

שלום וברוכים הבאים לפורום "עברי לידר" , עברי לידר הוא ללא ספק אחד הזמרים היותר טובים שנצפו בארץ בשנים האחרונות וזה בזכות המילים והלחן שהוא כותב ... מהות פורום "עברי לידר" הוא לאגד בתוכו קבוצה של מעריצים או סתם חובבי שירו של עברי , בו נכתוב כל מה שעולה לנו בראש , נקים גלרית תמונות , לוח הופעות , סקרים , נחווה דעה לחיוב ושלילה , אני אכתוב מאמרים שונים , ציטוטים כתבות ונעדכ אחד את השני מן מועדון מעריצים שכזה ... ומי יודע אולי עביר אפילו יבוא להתארח ! פורום עברי לידר יוצא לדרך ברוכים הבאים !

האפי לי

New member
איפה את גרה?

יש כמה אפשרויות.. ללכת לחנות חיות או וטרינר ולקנות מזרק/ בקבוק למצוא אמא מאמצת- בל אז צריך מישהו שיודע איך גורמים לזה לעבוד

haleth

New member
את יכולה גם

להשקות אותו עם פיפטה (טפטפת?). אבל לא בחלב - הכי עדיף מטרנה, פושרת. אם את משתמשת במזרק או בקבוק, שימי לב שהפתח לא גדול מדי (בדרך כלל זה כך) - הגור לא יכול לינוק יותר מדי בבת אחת. וחשוב לחמם אותו - כרית חשמלית על חום נמוך או בקבוק חם עטוף בהרבה בד. ואהבה...

enbalush

New member
עשית טוב שלקחת אותו...

הצלת חיים! לדעתי כדאי שתקחי אותו להפגנה, מנסיון עם גורה שלקחתי, אפילו באוטובוס אפשר למצוא מאמצים, אם תשארי איתו בבית זה לא יעזור. הכי חשוב לפרסם בהרבה פורומים ולהסתובב איתו המון!

enbalush

New member
חתולה בת חודש לאימוץ (בבית/בחצר)

(עכשיו גם אני) דחוף!!!

למעלה