לוח גירים VS. טושים

kiloTop

New member
לוח גירים VS. טושים

כבר הרבה זמן שאני מעוניין להתקין לוח בביתי - לשימוש ללימודים/תרגולים (למתמטיקה ופיזיקה) וחשבתי האם לקנות לוח גירים או טושים, מדובר בהזמנה מיוחדת בגלל שאני מעוניין בגודל מאד ספציפי ואני מתכוון להצמיד את הלוח עם סקוץ' לשם הדבקה והסרה מהירים. אני לא בטוח לגבי ההחלטה שלי אז חשבתי לפרט את ההתלבטות ושתעזרו לי להחליט: - לוח טושים לא מותיר אבק - לוח טושים קל למחיקה ומצריך נקיון יסודי אחת לתקופה ארוכה - על לוח גירים ניתן לשרטט מדויק יותר - ה"feel" של לוח גירים נחמד יותר (כמו להקליד על מקלדת ישנה שמשמיעה נקישות, מכירים את זה?) אודה אם תוסיפו "בעד ונגד" משלכם ובמה אתם מעדיפים להשתמש,

nadav2605

New member
בתור אחד שלמד עם שניהם

אני יכול להגיד לך שהאפשרויות לימוד שאתה יכול לעשות עם לוח לבן בחיים לא מתקרבות לגיר: יש לך טושים בעשרות צבעים שונים שעוזרים מאוד להבנה. קל מאוד למחיקה. מחקרים מראים שגיר מסרטן וגם לא טוב לנשום אותו (את האבק של הגיר) לוח לבן הרבה הרבה פחות מלכלך. לוח לבן עם טוש כהה מרוכז, הוא הרבה יותר קופץ לעין וברור. בכל מקרה, מה שלא תבחר שיהיה לך בהצלחה!

אמִיר

New member
הבעייה של לוח לבן

היא שטושים נגמרים. גם גירים נגמרים, אבל כשגיר נגמר אי אפשר יותר להשתמש בו וזורקים. הטוש, לעומתו, לאט לאט דועך. אני לא זוכר שאיי פעם היה לי קשה לראות לוח עם גיר, לוח עם טושים חצי מהזמן יש את הבעיה הזו. קל למחיקה- גם גיר, לא? דווקא טוש לפעמים משאיר סימן. עשרות צבעים- יש גם גירים צבעוניים. עם סרטן קשה להתווכח.

deathcaster

New member
לא

זה טושים ל בסיס אבקה יבשה עם כוהל נדיף.... כוהל לא מסרטן.... מיליונים של רוסים שיכורים לא טועים
ולפני שהרוסים תוקפים אותי, אני מאותם גנים שלכם ואני אוהב אלכוהול.

moran f

New member
למען האמת

לכמה סוגי סרטן דווקא יש קשר לצריכת אלכוהול.

deathcaster

New member
למען האמת

בכדי שזה יקרה, את צריכה לצרוך אלכוהול שיגיע לכבד... לא כוהל מפוגל של 3% שנמצא בטושים הללו, בשביל שיקרה לך נזק מזה, את צריכה לחיות בתוך טוש

moran f

New member
ומה שאמרת היה

"כוהל לא מסרטן". אה, ואני מניחה שהרוסים משתכרים מהרחת טושים אצלך.

Seidman

New member
אבל זה כבר להיות קטנונית

וחוץ מזה, אם זה כבר לא נדיר שילדים מריחים גז ממזגנים, אז רוסים וטושים לא יכול לקרות? מי קטנוני עכשיו.

deathcaster

New member
כמו תמיד מורן

את יורה לפני שאת שואלת שאלות.... אני מניח שאת אינך רוסיה שאת מעזה להעיר הערות גזעניות סטיגמטיות מגעילות.... אני אשמח לדעת מהי עדתך ? אולי אני גם אעשה כמוך בפורום שאותו את מנהלת , ונראה כמה שניות הודעתי תחזיק מעמד. חבל שסיימת את החופשה שלך, היה ממש כיף בפורום ללא יד הברזל שלך, אלפקה מנהלת מצויינת.

moran f

New member
איזו הערה גזענית בדיוק?

מי שהעלה רוסים היית אתה, אני רק ציינתי שמפתיע אותי שלפי הודעתך הם מריחים טושים על מנת להשתכר ולא שותים אותו כמו בני שאר המדינות. אם על זה מגיעה לי חברות כבוד ב-KKK, הארגון בהחלט השתנה בשנים האחרונות. אבל יפה שאתה מצליח להכניס דברים לא קשורים בכל תגובה שלך אלי. המשך בהתמדתך.

אין פה ויכוח , ברור שטושים

כמות הלכלוך שלוח גירים יוצר אסטרונומית ,פשוט לא משתלם .. טושים אומנם הרבה יותר יקר ,כי הטושים יקרים ,אבל לא נורא ,יהיה טוב

2_be

New member
רק טושים

אבק הגירים מעבר לזה שהוא מטריד/מלכלך וכו הוא גם לא ממש בריא וקיים הסיכון של סרטן.

maverick 42

New member
קח בחשבון

שלא רואים כל כך טוב טושים על לוח לבן ***ממרחק גדול***, והרי אתה מדבר על לעבוד על זה בחדר שלך, ככה שאני מניח שתהיה די קרוב... אז החיסרון של לוח לבן נופל, ואז יש רק יתרונות

למעלה