17 נשמע מעולה ..., יש מה-17 ועד למחן הבא באקונומטריקה 10 ימים... מספיק לא?
S s h i r 8 4 New member 26/2/08 #13 17 נשמע מעולה ..., יש מה-17 ועד למחן הבא באקונומטריקה 10 ימים... מספיק לא?
י יאיר הדרקון האמיתי New member 27/2/08 #21 לצערנו הבנתי שיש פסיכומטרי בתאריכים 16-17 באפריל לכן לא יהיה אפשרי לקיים בחינות.
Y YuviDeus New member 26/2/08 #15 אם זה ככה אני לא ניגש למועד א בכמותיות ובמסחר חובה חובה חובה להזיז את מסחר.
S shaharg3 New member 26/2/08 #17 כבר התחלת? לכמותיות תיגש-צריך בערך יומיים שלושה ללמוד...אל תגיע שוב למצב שתיגש רק למועד אחד,זה טעות לדעתי.בעיקר במסחר שיכול להיות שתצטרך עוד מועד,לא שווה לקחת סיכון.
כבר התחלת? לכמותיות תיגש-צריך בערך יומיים שלושה ללמוד...אל תגיע שוב למצב שתיגש רק למועד אחד,זה טעות לדעתי.בעיקר במסחר שיכול להיות שתצטרך עוד מועד,לא שווה לקחת סיכון.
Y YuviDeus New member 26/2/08 #18 אני צריך יותר מיומיים וחצי למיסים... אז אני לא אגש לכמותיות למסחר אני בטח אגש... ואכשל כי יום וחצי זה לא מספיק
אני צריך יותר מיומיים וחצי למיסים... אז אני לא אגש לכמותיות למסחר אני בטח אגש... ואכשל כי יום וחצי זה לא מספיק
S shaharg3 New member 26/2/08 #20 התכוונת למסחר נירושוורץ צודק,תתחיל ללמוד,נו אז מה אם יש לך את בת שבע על הראש....