לוח אנרגיות

Falcor

New member
אני יודע שיש איזשהוא ענין

שכאשר ימות המשיח מתקרבים .. אז תורת הסוד תהיה נגישה לכולם ..

hagit32

New member
יפה. קראת מה ששלחתי לך, הבנת?

חבל לבוא עם דעות קדומות על הקבלה יש קודם לבדוק יגעת ומצאת-תאמין לא מצאת- אל תאמין אין כפייה ברוחניות יומטוב חגית

hagit32

New member
למיכל ולשואלת שלום

לפי מיטב ידיעתי אין כל סכנה שהיא תדע את הצרופים כל עוד היא בעולם הזה , הגשמי אין לכך סכנה ממילא הדרך לתיקון כ"כ ארוכה, ואם היא תכנס לדרך הקבלה היא כבר תבין לבד שאין לכך משמעות. הקבלה לא עוסקת בצרופי שמות, ברכות, קללות וכיו"ב זה הרבה יותר מורכב חבל שיש אנשים שמתיימרים לאמר דברים בשם הקבלה...מוציאים מה שטוב להם כדי שיהיה פופולארי אני מציעה קצת לקרוא: http://www.kabbalah.info/hebkab/prolog.htm#1 שבוע טוב חגית

hagit32

New member
מוצאים את הדברים מהקשרם....

"הטעות הכללית של כל המתחילים שעדיין לא מבינים את מהות חכמת הקבלה היא בכך שהם מתחילים לפרש את הפעולות רוחניות בעזרת האירועים הגשמיים שהם חווים בעולם הזה. הדבר הזה לחלוטין משבש את יכולת האדם להתייחס בצורה אובייקטיבית כלפי העולם, כלפי עצמו והקרובים שלו. הוא מתחיל לתאר את כל מה שנאמר בתורה כדוגמא לאירועים חיצוניים סביבו, במקום להתרכז בתהליך הרוחני, הפנימי שלו. עולם נקרא העולם הפנימי של האדם. כל מה שנלמד בחכמת הקבלה, מתרכז אך ורק בעולמו הפנימי של האדם. איוב, קרובים שלו ואנשים אחרים - מייצגים את כוחות האדם. כל מה שקורה בספר איוב - זהו תיאור הדרגות הרוחניות של האדם, אדם שכבר נמצא בדרגות רוחניות גבוהות. צדיקים וחוטאים - מייצגים תכונות מנוגדות של האדם, ולא יכול להיות אחד ללא השני, מנוגד לו..." חגית

תוהה...... בחיי תוהה../images/Emo2.gif

האם יש מישהו שבאמת באמת מבין את רזי הקבלה? אשמח מאד להכיר אחד כזה עוד בחיי

ילי היי- חבל שאת לא מכבדת את הבקשה

שלי... תחשבי על מה שאת עושה... וזו תהיה התשובה מדוע ההודעה הקודמת שלך נעלמה.

על כך שביקשתי לא לפרט את נושא...

הע"ב שמות מעל דפי הפורום וגם לא בצרוף הלינק לדבריו של טיראן. תקראי את תחילת השרשור ותביני את שביקשתי. נתתי הסבר מדויק מדוע אני לא מוכנה שהנושא יפורסם. אני חוזרת ואומרת שלא כל הגולשים שנכנסים לפורום מודעות פנימית בשלים לקרוא ולדעת את הפרושים של הצפנים. אני טוענת ואומרת שגם הפרושים שנתנו ע"י המרכז לחקר הקבלה ועל ידי אנשים אחרים שחושבים שהם יודעי דבר ,בחלקם אינם נכונים ועלולים לעשות נזק יותר מתועלת. אני מאמינה שמי שיש לו כוונות זדון בעולם הרוח עשוי לעשות נזק רב משמוש בצפנים. ולאנשים שחושבים שהם בשלים ומתכוננים להפעיל את הצפנים עלולים לחטוף בומרנג הפוך. ולגבי האנשי שמתעקשים בכל זאת להגיע אל הידע שיגיעו לבד. לא דרך הפורום שאותו אני מנהלת. תודה

hagit32

New member
יש מישהו

וקוראים לו מיכאל לייטמן הוא מפורסם בכל העולם

hagit32

New member
יש מישהו וקוראים לו הרב מיכאל לייטמ

את יכולה לקרוא עליו פה: http://www.kabbalah.info/hebkab/itonot/index_pressheb.htm

loquado

New member
../images/Emo151.gif מצחיק

האלן. כמה הבהרות: 1- מה שיצר אותנו מורכב ומתוחכם בהרבה מצירוף אותיות זה או אחר -תתעוררו. 2- ישנם אינספור דרכים להתקשר אל האל, אותיות הם רק אחת מהם. 3- הרעיון שמישהו "גילה" את שמו של האל ובשל כך יכול לתקשר איתו (רק כי יש לו את ה"מספר הנכון" מגוחך. אם אתה לא יכול להכיל ולהיות דבר מסויים -אף דבר בעל ערך לא ישמע אותך. 4- רעיון העוצמה שטמונה בשפה הוא נכון, אך כרגיל אנשים עיוותו אותו לחלוטין ורעיון השם המפורש שבעזרתו ניתן ל"הכריח" את הבורא לבצע פעולות הוא רעיון נאיבי. מי שברא את הכל לא היה נותן פתח ל"איציק מפתח תקווה" להעיף לדינה את הסלים מהמכולת רק כי "איציק רוצה". 5- במאה ה 12 שהתחילה ההתענינות והרעיון של חקירת השם המפורש עסקו בכך מעט מאוד אנשים. רוב מה שיודעים היום אינו מגיע ממחקרם שנותר עלום וסתום. 6- בממלכתו של אלוהים אי דרכי קיצור, אין קיצורי דרך, אין אפשרות להגיע למקום שאינך יכול לעמוד בו, אין אפשרות לדעת "חיים" אם אינם חיים בך, ואין אפשרות להגיע לאנשהו אמיתי עם ידע אינטלקטואלי של שום דבר. מהות אינה ידע. 7- אם אלוהים היה שומע שמישהו מנסה ל"חייג" אליו דרך "שם שהשאיר זמין"...למטרות שאינם עולות בקנה אחד עם מטרותיו הרי שמזמן היה "חותך" את הקווים. -ולראיה , אלפי אנשים במשך מאות שנים הקדישו כמות עצומה של שעות כדי לדעת על השם המפורש ...-למה?! מי חושב שאלוהים צריך את זה ?! זמנכם מוגבל -תתעוררו !

Falcor

New member
מה אתה מתפלא ?!? ../images/Emo6.gif

אם אפשר לשלוח פקס לכותל .. למה אי אפשר להתקשר ישירות לאלוהים ?!? אפילו מכתבים הוא מקבל !
אני לא מתכוון ללגלג על אף אחד .. פשוט הייתי חייב להגיב לדברי loquado.

Castlog

New member
תגובתך מלעיזה ואין זה המקום לעורר

קלות דעת ובדיחותה על חשבון השרשור שלי. אני מבקשת ממך לא לשרשר הודעות ליציות כאלה ליד ההודעות שלי, זה מקרין אנרגיה שלילית. בבקשה נא לכבד.

loquado

New member
התגובה די רצינית ומכובדת

אולי הליצן קצת לא במקום -אם נעלבת -מצטער. :)

נשאלת השאלה: האם אנו בוחרים ...

נכון??? נכון לנו או נכון לסביבה... נכון לנשמתנו? נכון לרוחנו? נכון לגופנו? נכון לנפשנו?

זכיר

New member
אם אפשר להוסיף

ובכלל, אם כל מי שלא מתאים לי יוכל להפסיק להתקיים, זה גם יהיה נורא סבבה. זה פשוט יותר נוח ממש

למעלה