לוח אנרגיות

Castlog

New member
לוח אנרגיות

מעונינת לדעת מה פרוש כל אחד מצירופי שלושת האותיות שמופיעות בלוח הקבליסטי? [אני מקוה שזה הפורום הנכון]

האם את מודעת לכך שלא כל אחד ...

ראשית ברוך בואך.
האם את מודעת לעובדה שלא כל אחד ראשאי או בשל לדעת את פרוש שמות הע"ב שמות השם. אם עשית עבודה רוחנית, ויצאת אל נבכי הנשמה. אם את במצב של כלי נקי או כלים נקיים. אם את במצב שהסרת אגו ביקורת ושיפוט. אם את במצב ששחררת את כל החרדות פחדים לחצים וחששות. אם את שחררת את כל הגלגולים הקודמים שלך מאז ועד עולם. אם את מרגישנ שאת מסוגלת לשאת את אורו של בורא עולם פשוט להתבונן בשם השם המפורש: י- ק- ו- ק בלי להתבלבל. אם את מסוגלת להתחבר ראשית אל מ"ב שמות שהם 42 צפנים שמצויים בתפילת " אנא בכח" ומבינה את משמעותם. אם את מסוגלת ידידתי והתשובה שלך היא כן על כל השאלות ששאלתי את מוכנה ללמוד את אותיות הע"ב שמות. אני לא היתי ממליצה לפרסם את הפרושים כאן באינטרנט כי יתכן שאת מוכנה ויחד עם זאת גולשים סקרניים אחרים אינם מוכנים ואז בום... או שהם יסדקו או ישברו את כילהם ברגע שינסו להפעיל ולו צופן אחד או... שהם ינצלו את הצפנים להפעילפם בכוח השלילה ולחרב עולמות. מה שיקרה הוא שמי שפרסם או מי שניסה להפעיל את הצופן לא נכון יחטוף בומרנג הפוך ישר לפרצוף וזה באמת לא נעים לא ברמה הרוחנית ולא במישור הפיסי. התגובה הראשונית היא נפילה אנרגטית ותחושת דכדוך. חוסר רצון להתרומם מן המיטה, התבודדות והסתגרות. יש בעלי מזל שמתרוממים מהבסה תוך שלושה ימים ויש ששוקעים לדכאון. מתאים לך? ידידתי כדאי לך להכין קודם כל את כליך ליד מאמן או מורה רוחני שיודע מה הוא עושה ורק אחר כך לרוץ לע"ב שמות. ואת יודעת מה? גיליתי שגם המכון לחקר הקבלה מפרש מספר צפנים לא נכון... ואת יודעת מה המשמעות? נזק אטומי אדיר בעולם הרוח לכל מי שמפעיל את הצופן השגוי. משה רבנו ידע את הצפנים על בורים כי הוא היחיד שיכל היה לראות את פני האלוהים. משה בקע בעזרתם את ים סוף. אם את ניגשת לענין מסקרנות בלבד ראי הוזהרת. כמובן לכל אדם יש את זכות הבחירה ואני לא מתכוונת לעמוד בדרך שלך לבחור את הבחירות שלך בהצלחה...

Falcor

New member
אני חושב שהנושא הזה של הקבלה

נהיה כבר פרוץ לגמרי .. וכל אחד יכול ללמוד מה שהוא רוצה .. אפילו אנשים שאינם מוכנים לכך נפשית ומנטלית.. אני בא מרקע דתי .. ויש לי במשפחה כמה חבר'ה שלמדו קבלה במשך שנים רבות אבל זה היה ממש מוצנע ודיברו על זה רק בחדרי חדרים .. אני לא יודע אם צריך ללכת בדרך של הדת הנוקשה שקובעת שאדם צריך למלא את כרסו בש"ס ובפוסקים .. ונכון שייש איזו הגבלה על גיל (למרות שהאר"י הקדוש התחיל עם זה בגיל 27 אם אני לא טועה) .. אבל לקחת את זה לקיצוניות בכיוון השני זה לא בריא .. אני חושב שייש בזה יותר נזק מאשר תועלת. זו רק דעתי האישית ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד.. FALCOR .

Castlog

New member
גבירותי ורבותי כמדומני שהנני מוכנה

ומוזמנת ואפילו יותר מזה, הגיעתי לשלב הטאנטארי השישה עשר. חוצמזה, כבר היה לי את הלוח הזה עם ע"ב השמות ופשוט בגלל שעברנו דירה אינני מוצאת אותו. אולי גם גם יש לכם איור של הלוח הזה? ואולי אאתם גם יודעות מאיפה ע"ב השמות לקוחות - נידמה שזה מאיזה פרק בתנ"ך רק שאיני זוכרת בדיוק איזה? תענו לענין אל תתחילו להתפזר לי. תודה מראש

אני לא יודעת מה זה השלב הטאנטארי

השישה עשר. לדעתי האישית בלבד אין בכלל רמות בעולם הרוח. השאלות שלי היו מאד עניניות ומאד ממוקדות. לא ענית לי בכן אלא נתת לי מושג לא יודעת מאיזה עולם? יוגה סנקריסטי בודהיסטי? לא מבינה ברצינות. יחד אם זאת את מאד נחושה וזכותך לבחור את בחירותיך. אני לא מעונינת שהשמות יופיעו על צג המחשב בפורום שלי לכן אני מצרפת לך לינק ואת כבר תעשי את הפעולות שלך השמות לקוחים מספר שמות פרק י``ד פסוקים י``ט, כ`, כ``א. http://ima-adama.co.il/healling_methods/Reiki/Harry_reiki4_Reiki&Judaism.htm המאמר של אוריאל מעוז יתן לך קצת כוון לדעתי את יכולה להכנס לכל מיני אתרים של קבלה ולדעתי את תמצאי אותם. בכל אופן אם השגת את הפרושים אנא שלחי לי את הפרושים לתא המסרים שלי או תצרפי להודעתך את הלינק של האתר שמפרש אותם. תודה מקרב לב

rama69

New member
מיכל שבוע טוב

קיים ירחון משגע בשם המדריך החודשי המסטיקן האישי שלך בשני הירחונים האחרונים פרסם מישהו {עימו הסליחה ששכחתי את שמו}, את הפרוש, את מוזמנת למצא את הירחונים בסטימצקי במידה ולא תמצאי חזרי אליי במסרים, אור ואהבה, אתי לגעת באור המודעות

Castlog

New member
תודה לכם - ומיכלי כנסיבבקשה לפה

אני קצת נדהמתי לראות את תגובתך הראשונה. אני באה אליך בשאלה ואת עונה במכפלת שאלות? עם כל הכבוד לך זה לא ממש לענין. אם לוח ע"ב השמות אינו לרוחך, אז יכלת לציין זאת במשפט אחד קצר ועינייני כגון: לפי דעתי, למורת רוחי, לאור ניסיוני לא כדאי ל.... וגו'" חוצמזה הרשי לי להיות נועזת מעט, וחלילה אין שום כוונה אישית אליך, אך מי את בכלל שתגידי מה טוב לנשמה שלי ומה לא. מה את מנסה לכפות עלי את פולחן אומנתך עלי ? אני מאמינה שהיתה לך כוונה טובה בתגובתך, אך להפוך את המיסטיקה היהודית לנחלת המבינים בלבד נראה מוזר עוד יותר ואפילו מרחיק אותי מיליון שנות אור מהיהדות. שאני נמצאים בעידן האינפורציה הפתוחה, ואינני ילדה שטרם עברה את גיל הבת המצווה, אז אני חושבת שאנו יכולים לספוג הכל גם אם זה לא ממש נראה לך. או שלא הבנתי כלל? בכל מקרה שבוע טוב שיהיה לנו

שלום לך CSTLONG ../images/Emo24.gif

נכון יקירתי. וזה הוא מהות הפורום. כשצד אחד בא בשאלה הוא יקבל ממני ים של שאלות. מדוע? על מנת לכוון אותו לבדוק עם עצמו כל מיני דברים. הפורום הזה מכוון אנשים להתחיל את המסע אל נבכי הנשמה. האם חשבת לרגע מה כל כך משך אותך להכנס דוקא לפורום מודעות פנימי? יכולת באותה מידה לבחור להכנס לפורום קבלה או לכל פורום אחר שמתמחה ביהדות. הפורום שלי אינו מתמחה ביהדות. או בדת... רציתי גם לומר לך דבר אחד. אני לא מכירה אותך. את לא מכירה אותי. ויתרה מכך מסך המחשב מאד מפריד ביננו ויוצר קיר מסך חוצץ. את כתבת את בקשתך על פי עולם הפרושים שלך. ניסית להעביר לי את מחשבותיך סקרנותך ורצונך ויתכן שלא השתמשת במילים הנכונות ומה שקרה בפועל הוא שהמשפטים לא יצאו בדיוק כפי שרצית. אני מהצד שלי קוראת את הדברים ומפרשת אותם על פי עולמי. תלוי כמובן במצב הרוח שלי שבו אני נמצאת. האם יתכן שקראתי את דבריך ולא ירדתי לסןף דעתך. הרי לך זה ברור מה אמרת. לי לא. באמת שקראתי כמה וכמה פעמים את שרשמת והרגשתי שאת תוקפת אותי... שוב מי אמר שזה נכון? ואולי אני סתם מרגישה מאוימת? על פי עולם הפרושים שלי. אני לא באתי לכפות עליך דבר, את פרשת את דברי... אני לא מחפשת לעשות מהאמונה שלי פולחן, כי אף אחד כאן לא יודע בכלל מה היא האמונה שלי. אני לא מדברת בשם המיסטיקה היהודית את החלטת שזה מה שאני אומרת... אולי כדאי לך לבדוק מדוע את כל כך כעוסה על האמונה היהודית. אולי את כעוסה על הדתיים או הרבנים או כל מי שנראה בעינייך כמיצג את הדת היהודית ואני במקרה היתי בדרך ובחרת בי להיות שק האיגרוף ברגע מסוים או בזמן נתון? ואם את כל כך כועסת על הדת מדוע את רוצה לדעת את הצפנים שבאו מתוך האמונה היהודית דוקא. ובכלל מאד מוזר לי כל הקטע? ספקתי לך את שרצית ובמקום לאמר לי תודה על המאמץ שהשקעתי לחפש עבורך את הלינק את תוקפת אותי אישית. גם אני לא אוהבת את אנשי הדת שמנסים לשמש בכוח מתווכים ביני ובין האלוהים. אני מסוגלת לעשות זאת בעצמי בעקבות ובזכות תהליכים שעברתי עם עצמי במשך שבע שנים אחרונות ובמשך כל ימי חיי. אני לא מאמינה שיש בכלל גיל בעולם הרוח ומכאן שבכלל לא התכוונתי להתיחס אליך כילדה. אני דברתי אליך בגובה העיניים ושוב את פרשת כאן סוג של עליונות. ויש לי טיפ עבורך: בואי לרגע תתיחסי אל שכתבת כאילו כתבת את הדברים אל עצמך כאילו מי שהוא אחר כתב את ההודעה שאת כתבת אליך, ותראי שבעצם כל מה שהפנית אלי, את הפנית אל עצמך... אני הייתי המראה המשקפת שלך בדרך. לא מצא חן לך מה שרשמתי כי... גילית לפתע שאת כועסת על עצמך בלבד. אני הייתי הטריגר. תהיי בריאה יקירתי, יש לך עוד הרבה עבודה לעשות. בהצלחה לך בהמשך המסע אל נבכי הנשמה שלך

DAPHNAP2

New member
חיזוק לדרכך

גם אני קראתי את המתקפה ואני חושבת שלחברתינו יש עוד דרך ארוכה אני מאחלת לה המשך עבודה פוריה ומוארת היית חזקה האלות שהעלת היו מוצדקות !!!

Castlog

New member
תראו - לדעתי אתם מבזבזות אנרגיה

יקרה מפז וזמן שכן אינכם ממוקדות ולדעתי זה סתם מרחיב את הבילבול. אני רק שאלתי איפה אני יכולה למצוא את לוח האנרגיות ע"ב שמות וזהו. וקיבלתי קישור שמיכל נתנה ובו היתה תשובה. זה נורא נחמד שאתם מאד חברותיות וועוזרות לזולת אך זה טיפה מרתיע אותי. במיוחד שמתעסקים בעיסוקים רוחניים, צריך להיות חד וברור, צלול ומובן.

rama69

New member
עם כל הכבוד לך castlog

אני לא חושבת שניתן לתייק אנשי רוח כפי שעשית, לכל אחד יש את האישיות שלו ודרך ההתפתחות הרוחנית שלו, כל אחד מאיתנו בא ממקום אחד ועולם אחר של ערכים חברתיים, ובנוסף הייתי מציעה לך לקרא שוב את הישרשור שפתחת בשאלה שוב, לקרא את כל ההודעות כולל שלך, השתדלי להיות "רוחנית" ולקרא כאילו מהצד גם את מה שענית כתגובה לתשאלה שלך, אני מאחלת לך דרך צלחה בדרכך הרוחנית

DAPHNAP2

New member
הירהור על רוחניות

רמה אכן דרגות ומושגים שונים יש לרוחניות, אין תשובות חד משמעיות ולצערינו למרות מה שחושבת ידידתנו בהירות ודיוק ברוחני ??? כנראה רבה היא הדרך והמסע שיהיה בהצלחה

Castlog

New member
ראמאה69 ודפנפאף2 ראו נו ../images/Emo121.gif

אני קראתי שוב מתחילת השרשור, והסתחרר ראשי מכל התגובות. שכחתי מה רצית. לסיעור מוחות זה מצוין. ואם כבר אתם פה, אז אולי תנו דעת על זה: טלפטיה וקינסקולוגיה (מקוה שכתבתי את זה נכון - הכווונה להזזת חפצים ללא מגע ישיר של חיכוך אלא בעזרת המוח). מה דעתכם על הטלפטיה והקינסקולוגיה??????? שיהיה לנו שבוע מואר

ברוך בואך דפנה../images/Emo9.gif

מתנצלת החיבוק והפרח לא עולים לי במילון הסימנים, אז הסתפקתי בחיוך. בכל אופן קבלי ממני חיבוק חם...

DAPHNAP2

New member
../images/Emo42.gifתודה

מיכל תודה מקרב לב על תשומת הלב וקבלת הפנים המאירה, אני נוהגת לקרוא בפורום את הכתוב ולא תמיד מצליחה לענות. קבלי יישר כח על הדרך ועל המשכה. ימים מלאי אור ואהבת אמת. . .

נויהאחת

New member
גברת קסטלוג הנכבדת

מיכל לא אמרה לך איך לחיות ובמה להאמין. היא בסך הכל אמרה שהיא לא מוכנה שהמידע הזה יהיה פרוץ לכל אדם שעובר כאן. בפורום הזה יש נהלי דיבור המכבדים כל אדם, אנא תנסי להתנהג בכבוד לאנשים שמנסים לסייע לך

Castlog

New member
../images/Emo24.gif גב' נויהאחת אני מבקשת

חברים וחברות יקרות מאד שלי אנא אל תוציאו דברים מקשרן, מאד מכבדת כל אדם באשר הוא. אינני מתכוונת להכנס כאן לדיון בנושא אם כדאי או לא שמידע זה יהיה נגיש, זה כבר הודעה חדשה. בכל מקרה תהיה בריאה ואני מקוה לראות אותך בשנית פה. שולחת לך:

מסרים של הנפש

שלום Castlog אחד הדברים שלמדתי היה להאזין למסרים. היה לך הלוח והא נעלם זמנית במעבר בין הבתים. יכול להיות שכאשר את נחושה לקבל מידע על דבר שנעלם את מפספסת משהו גדול יותר. מדוע גדול יותר? שכן אפשר והוא נעלם כי זמנית יש לך דבר מה ללמוד או תקופה של ייתיצבות והתבססות כדי שלאחר מכן תמצאי את הלוח בזמן המתאים לך פנימית גופנית מנטלית ורגשית. אחד הדברים שהופכים הרבה נשים לאיכויות מצליחות בתחום ההתעמקות בנסתר שבתורת ישראל הוא היכולת לחוש ולחוות זמנים שיש בהם צורך לשים הכל בצד ולתת לתת-המודע לעבד את המידע ולייצב אתו לפני שממשיכים הלאה. חשבי רגע, אולי יש אמת בדברי ולא כדאי לך לרוץ אחרי השמות אלא ליצור קשר ישיר ובלתי אמצעי עם הבורא ואולי דבר אחר אפשרי כעת. שבוע טוב

hagit32

New member
אין לך מה לדאוג

שלום לך FALCOR בימינו אלו צריך להפיץ את חכמת הקבלה ואין צורך שילמדו אותה בחדרי חדרים עוד אני מציעה לך לקרוא את הדברים הבאים: http://www.kabbalah.info/hebkab/prolog.htm#8 את הפרק: מי יכול ללמוד קבלה מי יודע...אוליי תשנה את דעתך... שבוע טוב חגית

למעלה