לוחצים להתחתן

שילה1

New member
איש,יצא לי להפגש בכל מיני נסיבות ולא כל כך

משמחות עם בני העדה.מבינה היטב את המנטליות של הוריה,למרות שלא מסכימה איתה. ולכן,אם מנטליות זו לא תואמת את שלך,קח בחשבון שהוריה יקבעו לכם גם בעתיד,ובגדול. ברור לי שהבחורה לא תעזוב את בית הוריה,ולא תצא נגדם,ואתה,מה יהיה עליך? החלטה לא קלה ,ולכן-רצוי שתנסה לשוחח איתה,ואם אתה יכול,עם הוריה. מאחלת לך ולכם רק טוב...

Dream007

New member
לשוחח על מה?

אבא שלה הוא אהבל גמור!!!! ראש בקיר והיא לא סובלת אותו כי הוא חרא של אבא

אני חושבת שכדאי שתמתן קצת את התגובות שלך

ואת הדעות שלך על הוריה. אין לך שום זכות לקרוא לאבא שלה אהבל וחרא של אבא או מה שזה לא יהיה. אתה לא מכיר אותו ואתה מסיק את המסקנה רק ממה שהיא מספרת לך. נכון, הם כובלים אותה, נכון, היא עושה מה שהם רוצים. תן לי לחדש לך משהו - היא תמשיך לעשות את מה שהם רוצים ואת מה שהם אומרים לה, לידיעתך, גם עכשיו וגם אחרי הנישואים. אתה מכיר את הבחורה חצי שנה, לדבריך, מתראה איתה פעם בשבוע, מרשה לעצמך ללכלך על ההורים שלה... כמו שחן אומרת - "נו, מקסים". לא רוצה להתחתן איתה? לא בטוח מה יהיה? תשחרר אותה. מה לעשות שזה מה שמקובל אצלם במשפחה, פרימיטיבי ככל שיהיה, לא עניינך. אולי הם דואגים שכשתזרוק אותה היא לא תוכל למצוא שידוך טוב בגללך? אולי הם רואים מהצד שלהם משהו שאתה לא רואה? ואתה יודע מה, אם תגרום לה לעזוב את הבית וללכת נגד ההורים שלה ובסוף תזרוק אותה (כי אתה לא מכיר אותה מספיק טוב ולא מוכן להתחייב) היא תישאר קירחת מכאן ומכאן כי, כנראה, היא תלויה בהם עדיין מכל בחינה שהיא ולא מוכנה עדיין ללכת נגדם, אל תגרום לה לעשות טעות שאחר כך היא תצטער עליה. אני מכירה את העדה ואת המנהגים שלה. אני אהיה בוטה ואגיד שלשכב עם בחורה לפני הנישואים בעדה לא מקובל עד היום ולא רק במשפחה שלה, כמו גם לקיים "נישואים אזרחיים" - לגור ביחד. וזאת הסיבה שדורשים ממך להתחתן איתה (אבל אתה בטוח יודע זאת בעצמך). ולגבי ההורים שלך - קל להם להיות ליברליים בעדה הזאת - יש להם בן.

אם היא תלך איתך למרות אי הסכמתם...

הם פרימיטיביים עד כדי כך להגביל אותה? לסגור אותה בבית? או שזה מתבטא בהרצאות שהם עושים לה? מה מה יקרה אם תמשיכו לצאת?

אני לא יכולה להגיד מה הייתי עושה אם הייתי

במקומך... אבל רוב הסיכויים שהייתי בורחת מהקשר הזה כמו מאש... הדבר האחרון שאני צריכה זה משפחה שתלטנית שתגיד לי מה לעשות ואיך לחיות... אתה בקשר עם הילדה הזו... אתה תחת מרותה של המשפחה השתלטנית...

Dream007

New member
יש בזה משהו

אבל הבחורה ממש לא סובלת את ההורים שלה מה את חושבת שהיא בכלל תסתכל על ההורים שלה אחרי שהיא תתחתן? אחרי כל מה שהם עשו לה?

chenby

New member
השורה התחתונה היא

שהיא בת 21 אתה בן 26 ושניכם כנראה לא תסיימו את הדרך נשואים אחד לשנייה. כל כך הרבה אכילות ראש - כולה רצית לצאת עם הבחורה.. שחרר יאללה. ואם אתה רוצה להתקדם לחתונה, אז תכיר מישהי בוגרת יותר. בימינו 21 זה בהחלט לא גיל לחתונה. ברוב המקרים.

אני אמורה לדעת את זה? אתה אמור לדעת...

שאבין... אתם לא מדברים? או שאתה פשוט לא מאמין למילים שלה?

למעלה