לוחמים יקרים,

אני חייב להיתנסות בדיקור סיני...

או בכל רפוא מהסוג הזה...... (מימון) (בעיות מימון) את נשמעת אחלה בת אדם לדבר איתה....... אולי ניפגש פעם...(למה לא?) את נשמעת יותר "איפר הקטיבית" ממני. את מתעמנת ב תרגילי מדיטציה לסוגיהם באופן קבוע?

wisdom16

New member
היפר אקטיביות?

אני הכי רגועה בעולם... גם יושנת המון
תודה רבה על המחמאות, יכול להיות שאתה צודק
תרגילי מדיטציה מהספרים לא ממש אבל ממציאה לי דברים משלי (לוקחת מפה ומשם ועושה לי סלט..
)

יכול להיות.....

הםםםם. אני חושב שזה השינה.. +תרגילים כבועים. (הרעיון הוא קבוע. מה שאני לא עושה.) בעצם בכלל. טוב אולי קצת. הגב. זה נשמע לך נורמלי שיש לי בעיה אם "לעשות".. באופן כללי כמעת כל דבר. אני מנסה לסגל את השיטה של "פשוט לעשות". טוב ניראה לי שאני ילך לישון

wisdom16

New member
גיחי

א:"דוקטור אנחנו מאבדים אותו, מהר! מה עושים?! הלב שלו עצר!" ב:-"תהיה רגוע, יש את החשמלטורית יפעת, שתפתור כל בעיה" א:"אם כך קרא לה לחדר" י: "כולם להתרחק! [משפשפת את כפות הידיים זו בזו ושמה מעל חזו של החולה] בזזזזזז!" א:"it´s alive! alive!"

שובבה.....מה עשית../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo62.gif

לפני רבע שעה בערך נכנסתי לפה לעבור על ההודעות שנוספו במהלך היום... במיוחד ריתקה אותי ההודעה שלך (WISDOM) ו..... ולפני 3 דקות אני נכנס לחדר-אמבטיה ומדליק את האור ו...... ו....בום
טרח
מתפוצצת אחת משלושת הנורות
-->
המוברגות שם ברעש ג-דולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל דבר כזה בחיים לא קרה לי!
(אוקיי היה לי איזה קטע מוזר פעם אבל על-כך בפעם אחרת) אולי אין שום קשר, אבל במוחי הבזיקה (נורה)
וחשבתי שזה שווה דיווח. שלך
קסם אמיתי!!!|

wisdom16

New member
וואי מגניב ביותר../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

קרה לי פעם אחת הסתקרנתי לדעת מה יקרה עם אתיז מים על נורה חמה (הייתי ילדה קטנה...) ואיך שעשיתי את זה הנורה התפוצצה עליי ורק במזל לא נפגעתי
חחח... מעניין איך שלך התפוצצה פתאום...

wisdom16

New member
וואו....מעניין../images/Emo13.gif

הפעלת המון מכשירים חשמליים בבית לאחרונה?

פרטים נוספים: ../images/Emo62.gif

ובכן, מדובר בנורה אחת מתוך שלוש שמוברגות מעל המראה (על מנת להאיר אותה) בזמן האחרון שמתי לב ששתיים מהן כבויות ושרופות, ולמעשה רק הנורה הזאת נשארה דולקת.... (התעצלתי להחליף את האחרות)............... בינתיים הלכתי ואספתי את השברים.... בסיס הנורה נשאר מוברג בתוך בית המנורה בעוד שאר הנורה התפוצצה לה ברעש גדול..... המנורה לא רק שהתפוצצה אלא (כנראה מן ההדף?!) עפה לה קדימה ולא נפלה בדיוק מתחת למקום שבו היתה תלויה אלא כמה ס"מ הצידה משם..... היה לי מקרה אחד כזה, לאחר היום הראשון שבו למדתי ביו-אנרגייה אבל אז היה לי ברור שישנו קשר מובהק בין הדברים... שלך, קסם אמיתי!!!

איזה יופי ../images/Emo141.gif

אני מאושרת בשבילך, תהני תלמדי ותפנימי כל מה שאת יכולה, זה יעבור דרכך כמו זרם עם הילדים, זהו עולם הילדים, העולם היפה התמים והטהור ביותר שאני מכירה. בהצלחה מתוקה

time to fly

New member
אני כלכך שמח בשבילך וגאה בך

מחשמלת שכמותך גם אני התחלתי לעבוד, BTW, במסעדה יהודית בפלורנטין- עובד מטבח כיף לי
אע"פ שקשה לי בהתחלה, המון אחריות ועבודה קשה ולעיתים שחורה אז מאמי, המון המון הצלחה, כיף לי שאת ממשיכה למצוא אנשים יפים כמוך ולהקיף את עצמך בהם. תתחברי, תהני ותעשי רק מה שגורם לך עונג :) שלומי

time to fly

New member
תודה מקסימה ../images/Emo25.gif

התקשרתי אלייך אתמול לאחל לך אישית בהצלחה וגם לספר שראיתי באותו רגע משובטת שלך. לא מוצלחת המשובטת שלך, אך עדייך wel done. באמת, מישהי שלא ידעתי אם זאת את או מישהי אחרת.

wisdom16

New member
זאת בטוח מישהי אחרת..

מה שמעניין זה שאנשים מסוימים מוצאים קווי דימיון ביני לבין אנשים אחרים בעוד שאני לא מוצאת קווי דימיון כאלה ביני לבין אף אחד..
ועכשיו נזכרתי בג´יני בריגס מ"קטע מהסרטים" עם ה"i´m uniq" שלה
רציתי להתקשר אבל הייתי עסוקה כל פעם במשהו אחר, אני אתקשר היום

למעלה