לוחמים יקרים,

wisdom16

New member
לוחמים יקרים,

הריני להודיעכם בהזדמנות חגיגית זו, שהיום, יום שלישי, קיבלתי עבודה מושלמת, שמתאימה לי כמו כפפה ליד. ביום ראשון הלכתי למתנ"ס בתקווה למצוא עבודה בהדרכה. לצערי נאמר לי שאין עבודה למדריכים שלא עברו עדיין צבא בגלל המצב הבטחוני. ביציאה שמע מישהו את השיחה שלי ושל המזכירה הנחמדה של אגף הנוער. הוא ניגש אליי ושאל אותי אם אני מעוניינת להדריך במקום אחר ושאל אותי אם אני יכולה להדריך שעות רבות ולאלתר לילדים דברים. הייתי מאד מודעת להבעה שלי ולכן נשארתי בטוחה בעצמי למרות שניסיון באילתורים של ממש לא היה לי. אף על פי כן אני מאמינה שיש בי את היכולת הזו כי אני מסוגלת לכך (כמו כולם, רק יודעת מודעת ליכולות שלי). נתתי את מספר הטלפון שלי ואת השם. ביום שלאחר מכן התקשרה אליי אישה ושאלה אותי אם אני רוצה להדריך בצהרון שלה ושהיא שמעה המלצות ממש חמות מצד אותו האיש ששמע את השיחה שלי עם המזכירה(הוא אב הבית של המתנ"ס). קבענו פגישה להיום וגיליתי שהיא התגשמות כל חלומותיי כשאהיה גדולה ואף יותר מכך, היא מכילה בתוכה את כל הדברים שהייתי רוצה לעשות מאוחר יותר!
קודם כל היא גם הייתה מד"צית (כמוני), היא מאמינה (כן כן...כמוני) שהקבלה הכי גדולה היא הנתינה, היא מזל קשת (כמוני). היא מסג´יסטית, הילרית, עושה גם רייקי, מורה לאמנות, (היא למדה במדרשה ברמת השרון שאמא שלי תמיד חלמה שאלמד שם), עוסקת גם בקדרות, תפירה וכמובן המון ציור ומנהלת צהרון נפלא שהילדים בו לא רוצים לחזור הביתה בסוף היום. כל המקום מלא בעבודות שהיא והילדים עשו, עבודות מהממות
המקום חימם לי את ה
וגם היא הרגישה שאני האחת וישר סגרה איתי על עבודה של חודש וחצי אצלה. אחר כך המשכנו לדבר על כל מיני נושאים מעניינים כמו רפואה אלטרנטיבית וגם אצלה המנורות עשו בעיות ברגע שהתקרבתי (עמיחי יודע על מה אני מדברת
). יצאתי כל כך מאושרת מהפגישה שלי איתה, אישה נפלאה. מה גם שהמשכורת מאד גבוהה ומשתלמת. ואת כל זה אמרתי לכם כדי שתמשיכו להאמין שמגיע לכם, שתדעו שהיקום איתכם, שיש מי שיעזור לכם אם רק תדעו לקבל כמו לתת ותמשיכו להיות כל כך נפלאים
יפעת

מיקוששש

New member
יפה!

אני גם יודעת שהעבודה הראויה לי - תגיע! ההודעה שלך הציפה אותי באושר. תודה!!

IC4

New member
גם אניייי!!

ספגתי אושר רב ביותר (עד כדי מבהיל) מוויזדום
וגם אני אגב כנראה מתחיל לעבוד שבוע הבא! רק שלי העבודה לא ראויה ראוי לי משהו יותר טוב ממקדונלדס !

מיקוששש

New member
בהצלחה!

ואם אתה באמת לא מרגיש ראוי לעבוד שם, למה אתה לא מחפש עבודה אחרת?

IC4

New member
כפי שאמרו האינדיאנים החכמים הותיקים

קיבלת עבודה במקדונלדס? שתוק, תעבוד, ותגיד תודה שסוף סוף מצאת עבודה. <תודה לאלי המקדונלדס> <ותנחומיי לאלי הפרות...אבל תחשבו על זה בגישה של יותר פרות קדושות. הוקרבו למען שאני ארוויח כסף - שווה את זה
> במה מיקוש will work?

תתחדש

New member
מדהים../images/Emo106.gif

זהו אחד מסיפורי העוצמה היפים והנפלאים ששמעתי בהצלחה יפעת

wisdom16

New member
תודה לכולכם../images/Emo13.gif ועוד משהו...

לפני שהגעתי לצהרון (כשרק דיברתי איתה בטלפון) הייתי בבעיה. באותו יום ראשון מיד אחרי שהגעתי למתנ"ס הלכתי לראיון עבודה בקשר לקיטנות שמפעילה עיריית ראשל"צ. אחרי הראיון הארוך בו נבדקו כל היכולות שלנו כמדריכים וכבני אדם בכלל הרגשתי שאני הולכת לקבל את העבודה. לכן אחרי הראיון התלבטתי האם ללכת לעבוד בראשל"צ כמדריכה עם ילדים בגילאי היסודי או לעבוד בצהרון עם ילדים קטנים יותר. רק כשהגעתי לצהרון הבנתי שמקומי שם
הדילמה נפתרה. אוהבת את כולכם
יפעת

EtiTush

New member
הצלחה

היי אז קודם באמת שיהיה לך בהצלחה אני גם עובדת עם ילדים כגננת בנוסף להיותי מסטיקנית רציתי לקבל יותר פירוט בנושא המנורות יש לי הרגשה שאני יודעת על מה את מדברת ואם אכן כך אספר לך סיפור אז העניקי הרבה אהבה לילדים והשתמשי ברוחניות שבתוכך כדי להינות מהיום יום. טוש.

wisdom16

New member
חשמל ארצי../images/Emo41.gif

מה שקורה לי בשנה וחצי האחרונות פשוט מדהים
מכשירים חשמליים מכל מיני סוגים שלא רגילים לאנרגיות שלי נכבים ו\או מתקלקלים. זה קורה בד"כ למחשבונים, מקלטי רדיו, מנורות ואפילו פעם אחת הרסתי מחשב חדש של חברה שלי רק מלשבת לידו ולעשות כמה פעולות פשוטות ביותר. אני לא עושה טוב למחשבים
מה שקרה עם המחשבון המדעי שלי היה מוזר בהחלט... חודש אחרי שקניתי אותו הוא החל להמציא סימנים ואותיות חדשים, היבהב כל הזמן, טעה בחישובים, התבלבל ולא הגיב ללחצן הריסט. חשבתי שהוא נדפק וחברה שלי ביקשה לראות. המחשבון עבד כל עוד הוא היה אצלה ולא עשה שום בעיות, אז השאלתי לה אותו. אחי הגדול סיים י"ב בדיוק אז המחשבון שלו הועבר אליי, גם הוא במצב מצוין, גם לו קרו פתאום את אותן תקלות...
המנורה במחסן של המעסיקה שלי גם היא עשתה בעיות ברגע שנכנסתי, מכיון שאף פעם לא הייתי בבית הזה בעבר. המכשירים החשמליים שנמצאים ברשותי בד"כ לא מתקלקלים מכיוון שהם רגילים אליי, כמו למשל הפלאפון (גם הוא נדפק פעמיים אבל הוא בסדר רוב הזמן) והמחשב שבהתחלה קירטע אבל אחר כך התאושש והיום הוא פועל מצוין
אין לי בעיות שחשמל יגיב ככה אליי, להיפך, זה מצחיק ומשמח אותי, וגם הוכחה שהאנרגיות שלי עדיין גבוהות

לפעמים...

המחשב שלי קצת מקרטע אז אני נרגע ומנסה "לשלוח" לו או "להפוך את עצמי לעגול" ואז בדרך כלל הוא עובד יותר טוב. ולפעמים אני נלחץ הוא מתרגש (רק לפעמים) אז הוא נעשה...... הקטע של לחשוב עגול לקחתי מאיזה ספר.... זה מעוד עוזר. נסו לחשוב ולרכז את כל האנרגיה שלכם בצורת אליפסה סביב הגוף שלכם. לא לתת לאנרגיות לברוח. אני לא מומחה ואני מרגיש אבדל.... אז מי שמיומן בלהרגיש..... תגובות חברים, תגובות. שלכם בארי.

wisdom16

New member
נשמע מעניין..

תוכל לפרט עוד קצת מה זה בדיוק? חוצמזה שכחתי את המקרה הכי מפחיד שהיה לי עם חשמל, זו היתה התנסות עם החשמל של הגוף שלי. לפני כמה חודשים הלכתי לטיפול בדיקור סיני. לא לדאוג זה לא כואב
המחט חודרת עד שמרגישים זרם חשמלי עובר בה. אחת המחטים ננעצה ברגלי ופתאום המיטה עליה שכבתי עפה הצידה הרחק מהרופא...
הרופא פתח את העיניים ונבהל קצת אבל הביט בי במבט מבין ואמר שאפשר לפתוח איתי תחנת חשמל ושכדאי שאשאר רגועה...

למעלה