לצערי ממש ברגע האחרון
מתברר לי שאני לא יכול להגיע. מאד רציתי אבל.... העבודה, העבודה - כל הרי החומר שאני צריך לקרוא ובמיוחד לכתוב עוד לפני ה- 1.9.04 (וזה ממש קרוב)ועליהם אני יושב כל הלילה ואמשיך היום - אין ספק שבשביל להיות פראייר נעשיתי מנהל. (זאת חוץ מהעובדה שהובטח לצעיר הבנים שהיום נוסעים לאמץ כלב). היפנים אומרים; "המדבר על העתיד מצחיק את השדים" - ואני לר דיברתי ולא כתבתי, רק חשבתי לבוא וכנראה שהשדים צוחקים. אז מלבד כך שלא אוכל לפגוש את חברי הפורום, לא אוכל לצפות באוספים ולשמוע את ההרצאות (שבטוחני שתהיינה מענינות), לא אוכל לקבל כרטיסי ביקור ולא למסור אישית מה שבידי לאחרים - לא תוכלו להינות מקערת ענק של הסלט המפורסם של זוגתי (בין השאר עגבניות, מלפפונים, לבבות דקל, סלרי, בזיליקום, נבטים, רצועות חסה ועוד).אז מה נעשה - אז ככה: 1. לאליעד (eliadmo)וגלעד (ג'יימס דין) אשלח את כרטיסי הביקור בדואר. 2. אמא של יותם - אנא שלחי לי מסר לתאם את מסירת העטים של חברות תרופות שאספתי עבורך. ן 3. מגנטים שברשותי - מחכה למסר ממי שמעוניין בכמות הלא גדולה (והמיותרת לגמרי עבורי) שברשותי - האם זאת צהובה18 או ששאני טועה? 4. מחמ"פים - מקוצר זמן לא הספקתי לחפש את הקופסה הגדולה שהכילה לפחות 200 כאלה משנות ה- 60 של המאה העשרים ואשר אמורה להיות בבית הורי (ואשר לא ראיתיה במו עיני מ- 1977). מאחל לכולם נסיעה טובה, הנאה והעשרה במפגש ובכלל שיהיה לכם כייף. נתן.