לוחות זמנים למחר:

לוחות זמנים למחר:

9:00 התארגנות עם האוספים. 10:00 פתיחה רשמית של המפגש, תצוגת האוספים. 12:30 פתיחת מרתף הרכבות של שמוליק בקיבוץ, למי שמתעניין בדגמי רכבות חשמליות. 13:00 ארוחת צהריים קלה בצל העצים 15:00 - 13:30 מנוחה, בריכה. 15:30 - הרצאות* 17:00 טקס פרידה נרגש, וסגירת הארוע. * בינתיים מתוכננות שלוש הרצאות: מוטי לזר ירצה וידגים על "סכינים - למה ואיך". יורם לוביאניקר יספר ויראה על בולאות ושחמט. ואני אספר ואדגים את הדרכים לשימוש באתר האי-ביי, המקור הגדול בעולם לפריטי אספנות. ייתכן שתהיה הרצאה אחת נוספת, עדיין איני יודע. לא לשכוח בקבוקי שתיה קרה, אוכל, אוספים החלפות והרבה מצב רוח. להתראות מחר, ובינתיים שבת שלום, אריק.

תמיר1991

New member
אני מגיע,

אני אביא תיק גדוש עם כל מה שאמרתי, וקצת שתיה קרה (אני בא מת"א, ככה שקרה היא לא תהיה, אבל נחיה עם זה...). אני מגיע עם יורם, ויורם אמר לי שכנראה גם עם רחל. מחכה בקוצר רוח, תמיר.

® רן

New member
שאלה לגבי האוכל

האם יש חלוקת תפקידים? מה להביא? היות ולא התארגנתי מראש (וכישורי הבישול שלי מוגבלים לטיגון חביתה), מה שאני יכול להביא זה מה שיש לקנות פה במינימרקט 24-שעות. אלא אם כן תסתפקו בלאכול מטבעות, בולים, כרטיסי ביקור או את elcool ואימו, כי זה מה שבינתיים תכננתי להביא...

elcool

New member
רק כדי שאני אבין..

אתה מתכנן משהו? כי אם כן, אני אשים את עצמי מראש בנייר כסף ואת אמא שלי בנייר נצמד (אולי לאח"כ)

krause

New member
חשוב לגבי האוכל!!!!

עומד לרשותנו מקרר ענק הנמצא 4 מטר מהארוע.אפשר להביא את האוכל הישר בכניסה לאולם .

אני חושב ששכחת הרצאה אחת../images/Emo4.gif

בשביל מה אני עובד ו-
בשבוע האחרון על מצגת? ביקשת ממני להכין מצגת על האוסף, והודעתי לך שאני נענה לבקשתך. הכנתי מצגת על אוסף תימאטי תוך כדי שימוש באוסף הפרטי שלי (יחסי ישראל ערב), להדגיש נקודות שונות.

Mercyful God

New member
שמוליק , אני בטוח שהאבא לא התכוון

ושהוא מעריך את עבודתך הקשה ... תגיד, הפטיפון יגיע איתך ? (אם שחכת לא נורא , קורה ...)

נכון מאוד מאוד!!!

זו ההרצאה הרביעית שהלכה לי לאיבוד בשכל העמוס שלי: אל תקח את זה אישי, הראש לא ממש במקום. נהדר!!! ותשובות להודעות הקודמות של רן ואלקול: אמא בפיתה זה רעיון טוב, אבל משהו מהסופר יהיה אולי יותר נוח לעיכול. תרגיש חופשי רן להחליט לבד, אולי איזה עוגיות או משהו כזה. והכי חשוב - שתיה. כדי שלתמיר לא יהיו תירוצים (הקטשופ חימם את השתיה, התרמיל הכבד שפך את הרוטב וכאלה) - אם תקחו צידנית קטנה, הכל יגיע קר ונעים. אם לא - נכניס למקרר בקיבוץ. יו! עוד מעט המפגש. יש עוד כל כך הרבה דברים לעשות! שבת שלום לכולם, נסיעה נעימה ובטוחה מחר, אריק.

תמיר1991

New member
אין בביתי צידנית קטנה...

יש אחת ששוקלת כמוני פעמיים... ורק למען הסר ספק - רחל, את מגיעה עם יורם ואיתי? תמיר.

הצעה אחרונה לטרמפ

אני נוסע לבד, כך שיש לי מקום לשלושה טרמפיסטים מאזור תל אביב. מי שצריך טרמפ, שיצור עימי קשר. בקשר לפטיפונים, אני מביא אותם איתי מחר.

itzm

New member
שאלונת קטנה

יש אפשרות להקדים את ההרצאות ?? הם מענינות אותי ואת כל בני הצפון אשר נאלץ לעזוב קצת יותר מוקדם מכולם האם יש אפשרות כזו ? לשנות את הסדר קצת .??

11moti

New member
ממליץ גם להקדים את ההרצאות

לאחר הארוחה,ואח"כ לקיים את קטע המנוחה וכו,

שַׁי

New member
../images/Emo42.gif אגיע מחר עם אברהם

חוּץ מתקליטים לבני, ספרים לאריק, ספרים לירון ובולים לתמיר, הבטחתי דבר-מה נוסף למישהו? אם כן, לא להתבייש להזכיר לי, אני לא רוצה לשכוח שום דבר, וגם לא מצליח להזכר. אני כבר מצפה מאד למפגש; אמנם הבריכה לא אתר אטרקטיווי עבורי, אבל שאר לוח הזמנים לא משאיר הרבה מקום להיסוסים, ואני משוכנע שיהיה נהדר.

תמיר1991

New member
עכשיו נזכרתי...

הבטחת לי בולים! מפגש מהנה לכולנו, ושוב תודה גדולה ליורם על הנסיעה! תמיר.

elcool

New member
זהו! הכל מוכר

המחמ"פים: ארוזים האריזה: ממוחמ"פת ההחלפות: מוכנות האמא: בהיכון

python 4

New member
אני מגיע!

ולא לבד - עם אבא שלי ודוד שלי שכתב פה פעם, ויש לו אוסף בולים ענק אבל מאותגר-תימאטית. אולי בהשפעתכם הוא ישתכנע שאגרנות בולים זה פויה.

למעלה