לוזון ליג-מח' 8

itzikon5352106

New member
לוזון ליג-מח' 8

כל הניתוחים,ההימורים,זכרונות מהעבר,שיר המחזור ועוד לקראת המח' ה-8.

מזכיר לכם שהמשחק המרכזי של יום שני הפועל ב''ש-מכבי ת''א ייזכה לשרשור משלו.

itzikon5352106

New member
שיר המחזור

ביום שבת נציין יום הולדת 64 למיקי גבריאלוב,אחד המוסיקאים הטובים והמוערכים במדינה.גבריאלוב התפרסם בזכות לחניו המדהימים.

ב-1971 הוא הלחין לאריק איינשטיין את האלבום 'בדשא אצל אביגדור'.אלבום זה נחשב לאחד הגדולים בתולדות המוסיקה הישראלית שיצר קלאסיקות ולהיטים גדולים.

אחד מהם הוא השיר 'אני ואתה' שכתב אריק איינשטיין.באלבום עצמו כתב איינשטיין שלושה שירים ויענק'לה רוטבליט כתב שבעה שירים.זהו שיר המחזור להפעם.

אריק איינשטיין-אני ואתה מתוך הופעה בתוכנית 'ברוכים הבאים' בהנחיית אורי זוהר בערוץ הראשון:
http://www.youtube.com/watch?v=wXob-S9Jk3I

בתמונה מ
מיקי גבריאלוב

תבלו!

afc2

New member
אפרופו אני ואתה

הנושא של צמדים בכדורגל הישראלי....שניים כוכבים שמעמדם מורם אבל ביניהן אין מלך ונושא כלים...

אם זכור לך איציק מקרים כאלו אשמח לשמוע

afc2

New member
צמדים מעולם הכדורגל

מלמליאן-אוחנה לדוגמא. זוג שחקנים גדולים, שקשה מאוד לעמוד מי האדון ומי המשרת. שניהם לידרים באותה המידה בעצם. זו כוונתי.

ואפרופו "ידידי" - הזכרת לי את מנהל השיווק של הקבוצה שלך, שנוהג לומר שהוא מתחמק מאיזה שערוריה שהוא קשור אליה... "תשמע... ידידי..."

itzikon5352106

New member
אבי נימני ואיציק זוהר

שניהם היו כוכבים גדולים במכבי ת''א,היום לדעתי אין ביניהן קשר חברי כ''כ ושניהם טובים בלפרשן גרוע....

nyr1994

New member
מי שמפרשן טוב זה דווקא עמרי אפק

שבתור שחקן דווקא לא דיבר הרבה

afc2

New member
לדעתי לפחות כאן יש את נמני המלך וזוהר הסגן

אפילו נו שיהיה

itzikon5352106

New member
הפועל רעננה-מכבי חיפה

לא עומדים בלחץ

14 נק' מפרידות בין מכבי חיפה למכבי ת''א המוליכה.הירוקים עם 8 נק',מקום 10,הצהובים ראשונים עם 22 נק'.אפשר לסגור את סיפור האליפות ולתת את צלחת האליפות שנה שנייה ברציפות למכבי ת''א?

חיפה יוצאת למשחק חוץ נגד רעננה בנתניה כשהיא מגיעה אחרי הפסד 0-1 בדרבי החיפאי.אריק בנאדו ניצח הרבה משחקי דרבי בחייו והפסיד כמה,סביר להניח שזה ההפסד הכי כואב שלו.לא היה נעים לראות את אוהדי חיפה צועקים לו להתפטר.על אלישע לוי הם זרקו מוט ברזל אני מאוד מקווה שלא נראה את המראות המכוערים הללו חוזרים שוב.

משהו בחיפה לא עובד.בויאן שראנוב רחוק משיאו,אדין צוצואליץ' חלש,רובן ראיוס ממשחק למשחק נראה כבוי,בהתקפה דינו אנדלובו ושמעון אבוחצירא לא מצליחים להבקיע למרות שהם מגיעים למצבים.חיפה טובה יותר מרעננה מבחינת איכות הסגל,זה ברור לאף אחד.כל תוצאה פרט לניצחון ירוק והלחץ במועדון הירוק יתגבר.

את רעננה זה לא מעניין.הקבוצה של מנחם קורצקי לא ניצחה 4 משחקים,היא כרגע מלכת התיקו של הליגה עם 4 תוצאות תיקו כשבנוסף לזה יש לה 2 ניצחונות והפסד בודד.רעננה תבוא רגועה למשחק,כל הלחץ על מכבי חיפה.

רעננה ומכבי חיפה נפגשו פעמיים בליגה הבכירה בעונה היחידה של רעננה בליגת העל.בסיבוב הראשון במח' ה-2 רעננה אירחה את חיפה בכפר סבא והוליכה עליה 0-1 משער של תמיר פור בדקה ה-58.שלומי ארבייטמן השווה בדקה ה-67 ובדקה ה-81 כבש עוד שער וזה 1-2 לחיפה.ולדימיר דאבלשוילי כבש בדקה ה-87,1-3 בסיום לחיפה:
http://www.youtube.com/watch?v=TKOGqDLFUoA

בסיבוב השני בקרית אליעזר במח' ה-17 חיפה ניצחה 0-3.דאבלשוילי כבש את שני הראשונים,ליאור רפאלוב כבש את השלישי:
http://www.youtube.com/watch?v=usu17T1XBJQ

4 ימים אחרי הניצחון בגביע הטוטו הגיע מפגש בחצי גמר גביע הטוטו באצטדיון ר''ג.רעננה הדהימה את חיפה 2-3 והעפילה לגמר של המפעל בו נכנע 0-1 לבית''ר י-ם.

בחצי הגמר חיפה עלתה ליתרון בדקה ה-13 משער של מוחמד גדיר.בדקה ה-45 פנדל לרעננה.איתי טואף ניגש לבעוט ומבקיע,1-1.בדקה ה-58 ליאור רפאלוב העלה את חיפה ל-1-2.שתי דקות חלפו דוד דיגמאלשווילי בעט כדור שפגע בדקל קינן ונכנס פנימה,2-2.בדקה ה-74 מהפך.רז כהן קבע 2-3 לרעננה וזו הייתה גם תוצאת הסיום.ניצחון גדול לרעננה(אולי הכי גדול בתולדותיה)

הפועל רעננה-מכבי חיפה,חצי גמר גביע הטוטו 09/10:
http://www.youtube.com/watch?v=NiTBmAIg7Ao

בסיום אותה עונה ירדה רעננה בחזרה ללאומית,חיפה הפסידה את האליפות במח' הסיום להפועל ת''א באותה עונה שבה התקיימה שיטת הקיזוז הידועה לשמצה

ההימור שלי: 0-0

רז 1978

New member
מכבי חיפה לא יכולה להמשיך ביכולת הזאת

גם שנה שעברה מכבי חיפה לא פתחה טוב את העונה ובגלל זה היא לא הייתה במאבקי האליפות וגם השנה פתיחת העונה הנוראית שלה מונעת ממנה להיאבק על האליפות

חבל, מכבי חיפה זאת קבוצה שמקומה הטבעי הוא להיות בצמרת הגבוהה

אני חושב שבסוף העונה נראה את מכבי חיפה מסיימת במקומות 2-3 ושוב הם יצטערו על פתיחת העונה החלשה

את המשחק הזה הם יעברו אך ינצחו בקושי 0-1

afc2

New member
0-4 רעננה, בנאדו הולך הביתה, זוטא מגיע

וסוף סוף כל הנוער הנהדר שיש למכבי חיפה תופס את מקומם של אוכלי החינם

nyr1994

New member
לא יודע כמה "נהדר" הנוער שלכם

ראיתי את ה-0-0 נגד ק"ש

ממש לא משו

afc2

New member
אתה שופט לפי משחק אחד???????

אתה עושה חטא גדול למחלקת הנוער האיכותית והטובה ביותר בארץ אם אתה אומר שתיקו אחד בבית נגד קריית שמונה שלא התרשמת לטובה מהקבוצה, זה הסימפטום לכך שיש לנו קבוצת נוער גרועה כפי שאתה רומז...

nyr1994

New member
ראיתי גם את ה-2-3 עלנו

אז בוא נגיד שכרגע אתם אחת המועמדות לתואר אבל לא נראלי שיש שם שחקנים שיכולים לעשות את ההבדל בין קבוצת אמצע/תחתית לקבוצה שתאיים על ת"א(צהוב/אדום)

הייתי מציע שקודם תשיבו את עמאשה לסגל לפני מהפכת צעירים שעוד עלולה להסתיים הירידה(לצורך עליה כמובן..)

אריק בנאדו נטש את מכבי חיפה לטובת הכסף

של גאידמק, למרות שכבר לא היה בשיאו, כבר היה מסודר כלכלית, וחשוב מכל- היו מאחוריו שנים רצופות רבות במועדון בהם עשה לא מעט רגעים יפים.

הגורמים הנ"ל, בצירוף העובדה שבחיפה הוא יכל להמשיך להרוויח הרבה כסף אך עזב כדי להרוויח קצת יותר, יגרמו לי לשמוח לאיד כשיקבל את השפיץ, ואני בכלל לא אוהד של המועדון.

זה לא אישי, רק עסקים, שיחליף את לחמן ברישון, יתחיל מלמטה כמו שכתוב.

itzikon5352106

New member
הפועל חיפה-עירוני ק''ש

צבעו את הכרמל באדום

הפועל חיפה סומנה כקבוצה שתילחם כנגד הירידה.בינתיים מבלי שנרגיש היא במקום ה-3 עם 13 נק' ומגיעה אחרי 2 ניצחונות רצופים כשהניצחון האחרון היה יוקרתי ביותר,0-1 בדרבי נגד מכבי.הכרמל נכון לעכשיו צבוע באדום.שלומי דורה מאמן הקבוצה לא התבייש להצהיר שזהו הניצחון הכי גדול שלו בקריירה ויש מי שהשווה את החגיגות שלו בסיום הניצחון לחגיגה המפורסמת של זו'זה מוריניו לפני עשר שנים באולד טראפורד כשפורטו אותה אימן הדיחה את מנצ'סטר יוניטד בצ'מפיונס ליג.
ניצחון על ק''ש וחיפה תעבור את הפועל ב''ש ותתפוס את המקום השני במקומה.ב''ש תשחק ביום שני בבית נגד המוליכה מכבי ת''א ואם ב''ש תנצח את מכבי ת''א היא תחזור למקום השני.

לדורה יש משימה לא פשוטה להחזיר את חניכיו לקרקע אחרי הניצחון היוקרתי.מותר לחגוג,אבל יש משחק קשה מאוד נגד עירוני ק''ש שלא הפסידה ב-3 משחקיה האחרונים.ק''ש במקום ה-7 עם 11 נק' מקווה לחזור מחיפה עם ניצחון.בסיום העונה ק''ש רוצה להיות בין ששת הראשונות ולהשתתף בפלייאוף העליון.אם היא תשתתף בפלייאוף התחתון זו תהיה אכזבה קשה.

ההימור שלי: 2-3 לק''ש

למעלה