לוזון ליג-מח' 8

רז 1978

New member
לא האמנתי שהפועל חיפה תנצח בדרבי

באמת כל הכבוד להם

גם אני חשבתי שהקבוצה הזאת תהייה בחלק התחתון של הטבלה ובינתיים הם מפתיעים לטובה

אגב אילו הפועל חיפה הייתה מפסידה בדרבי היא הייתה מדורגת במקום התשיעי לעומת המקום השלישי בו הם נמצאים

המשחק הזה ייסתיים לדעתי בתיקו 1-1

afc2

New member
בגלל שאף אחד לא שם 1...

גם אני לא אשים! תיקו מאופס בכרמל

itzikon5352106

New member
בני סכנין-עירוני רמה''ש

זו שהפסידה לראשונה העונה מול זו שעדיין לא השיגה נקודה העונה

הפתעה נעימה סכנין.היא במקום הרביעי עם 12 נק'.במח' האחרון היא הפסידה לראשונה העונה,1-4 למכבי ת''א בבלומפילד.זה היה הפסד ראשון של מרקו בלבול כמאמן הקבוצה מאז הגיע אליה לקראת סיום העונה שעברה במקום שלומי דורה.מכבי ת''א היא הקבוצה הטובה במדינה,לא נעים להפסיד לה 1-4 אבל בכל זאת סכנין יודעים שאת מכבי קשה לעצור ומקווים להמשיך יכולת טובה מאז תחילת העונה ולשמור על מקומם בצמרת.

בשבת הם מארחים את הקבוצה החלשה בליגה זו שיש לה 0 נק' אחרי 7 משחקים,שכבשה שני שערים וספגה 20 שערים והחליפה מאמן בתקווה שזה יעזור אבל אנחנו יודעים שזה ממש לא עוזר.

קשה לראות את רמה''ש חוזרת מסכנין עם נקודה,על ניצחון אין בכלל מה לדבר.עבור סכנין זהו משחק קל על הנייר אבל דווקא נגד יריבות חלשות אתה יכול לפעמים להסתבך ובמקום לשחק בפשטות אתה הולך עם הראש בקיר ומאבד נקודות יקרות.

ההימור שלי: 0-2 לסכנין

רז 1978

New member
עכשיו שאני רואה את רמת השרון

אני מבין מה הריגשו כלפי הפועל רמת גן לפני 3 שנים כל מי שלא אוהד אותה

הרבה אנשים ריחמו עלינו איך שהקובצה שלי נראתה בליגת העל לפני 3 שנים

ואני? כואב לי הלב על רמת השרון אפילו שמדובר בקבוצה קטנה ללא אוהדים, הרי רק לפני שנה הם היו בפליאוף העליון

רמת השרון נראית כרגע רע יותר מאיך שהפועל רמת גן נראתה לפני 3 שנים בליגת העל

ואגב אילו הפועל רמת גן הייתה שורדת בליגת העל אשתקד יש מצב גבוה מאד שהפועל רמת גן הייתה נראית השנה בליגת העל בערך כמו שרמת השרון נראית העונה ואולי היו לנו כבר בפברואר שתי יורודת ללאומית (מתוך הנחה שרמת השרון אם לא תתעשת על עצמה תרד ליגה במהרה חזרה ללאומית)

גם הפעם רמת השרון לא תשיג נקודות וסכנין תחגוג עם 0-3 קליל

afc2

New member
כי מכבי זהבי תל אביב

היא בסך הכל קבוצת כדורגל, ובכדורגל התוצאה הכי נפוצה היא 0-1.

אל תשכח שרמת השרון גם החמיצה במשחק הזה בחצי הראשון... ושעצם העובדה שהמחצית נגמרה ללא שספגו שערים.

קבוצות יגיעו להסתגר הרבה נגדם, וקבוצות שלא יספגו שערים בתחילת בדקות הראשונות יכולות לקחת נגדם נקודות, אבל חייבות ריכוז וכושר גופני.

itzikon5352106

New member
מכבי פ''ת-מ.ס אשדוד

סיני יישאר או יילך?

מכבי פ''ת תיאבק כנגד הירידה.בקבוצה פינטזו על פלייאוף עליון אבל הסגל שבנה משה סיני לא מספיק טוב להגיע לשם.לגבי סיני,בכל שבוע אנחנו שומעים שאם הוא יפסיד הוא יצטרך ללכת הביתה ולהיות מוחלף במאמן אחר וגם עכשיו לקראת המפגש נגד מ.ס אשדוד כל תוצאה פרט לניצחון פתח תקוואי וסיני יוכל למצוא עצמו נשלח הביתה.

בפ''ת לא האמינו שאחרי 7 משחקים יהיו להם 5 נק',מה גם שפ''ת שיחקה נגד יריבות ברמה שלה.אשדוד לא יריבה קלה אבל פ''ת יכולה לנצח אותה.

בשבת שעברה אשדוד פספסה הזדמנות נהדרת לנצח את הפועל ב''ש ולעשות צעד חשוב כלפי מעלה הטבלה.היא הוליכה 0-2 מצמד של ירו בלו המצוין אבל הפועל ב''ש חזרה למשחק עם שני שערים של שני החוזרים מבלגיה,אליניב ברדה ומאור בוזגלו.

רגע של נוסטלגיה

מח' 15 בעונת 00/01.מכבי פ''ת מארחת את מ.ס אשדוד ב-'אורווה'.על הקווים ראינו מהצד המארח את יוזי מזרחי ומהצד האורח את אלישע לוי.כבר אחרי שתי דקות אסי טובי העלה את פ''ת ליתרון.בדקה ה-30 אלק נילאש נגח פנימה וזה 1-1.בדקה ה-53 איסמעיל עאמר בעט כדור אדיר מהאוויר לקורה ופנימה,1-2 לפ''ת.בדקה ה-78 פנדל לאשדוד ואלון חזן מדייק מהנקודה הלבנה וקובע 2-2,תוצאת הסיום.

http://www.youtube.com/watch?v=0f0gvCUAsUM

שתי הקבוצות סיימו את העונה בפלייאוף התחתון.פ''ת שמינית עם 47 נק',אשדוד עשירית עם 38 נק',5 נק' מעל בני יהודה במקום הלפני האחרון שירדה ליגה ביחד עם צפרירים חולון

ההימור שלי: 0-2 לאשדוד

afc2

New member
אשדוד עם 0 נק' חוץ

וכך זה ישאר גם אחרי המחזור הזה...

מכבי פ"ת תנצח 0-2

למעלה