מ.ס אשדוד-עירוני רמה''ש
איבוד שליטה
ניר קלינגר,מאמן מ.ס אשדוד חייב להירגע.גם כשהיה שחקן הוא היה נראה עצבני ולא רגוע(לא תמיד כמובן) אבל בשנתיים האחרונות הוא עצבני,לא רגוע על הקווים וזה משדר לחץ על השחקנים שלו.העצבים נגד השופט וזריקת בקבוקי המים על הרצפה אחרי החמצות וכדומה לא מוסיפות לקלינגר כבוד.
אז נכון שיש מאמנים גדולים ממנו שגם הם מתנהגים בצורה ברברית.לא מזמן ראינו את יורגן קלופ מאמן דורטמונד במשחק נגד נאפולי בליגת האלופות מתנפל על השופט הרביעי במבט מאיים,דבר שגרם לו להרחקה.למחרת קלופ ביקש סליחה ואמר שהתנהג כמו קוף.
מופע האימים של קלופ:
http://www.youtube.com/watch?v=QfgjViGgiNU
בעונה שעברה היה לו עימות לא מכובד עם עומרי אפק כשזה פירשן את הפועל חיפה ומתח עליה ביקורת וקלינגר איים עליו ב-SMS,דבר שקלינגר הכחיש ועד היום לא הוכרע הסוגיה הזו,מה כתב קלינגר ואיפה הודעות הנאצה או האימה ששלח המאמן לפרשן.כשהסיפור הזה יצא קלינגר הועלה לשידור בתוכנית 'שבת ביציע' הכחיש שאיים ואמר שמה שרשם זה לגיטימי,על הדרך משה 'ציון 3' פרימו התעמת איתו ועומרי אפק הצטרף לאולפן והעימות נמשך עד שקלינגר רצה לומר את המילה האחרונה ומישהו בבזק החליט לשבש לו את הקו והוא נותק
קלינגר נגד אפק,'שבת ביציע':
http://www.youtube.com/watch?v=SgyV0w7Bx2E
במח' שעבר קלינגר התעמת עם השופט שי שיטרית בהפסד אשדוד 0-1 בק''ש.זה מה שרשם השופט בדו''ח השיפוט:
"גיא ברגר הסב את תשומת ליבי לאחר שניר קלינגר בעט בתיק ליד הספסל של אשדוד וסינן מספר מילים לאוויר וביקש שארחיק אותו. ניגשתי לקלינגר והרחקתי אותו אך להפתעתי הוא סירב ולכן פניתי לקפטן של אשדוד יאיא פטי וביקשתי שיודיע למאמן לעזוב את כר הדשא אך גם הוא לא הצליח. בשל הסחבת הוספתי 6 דקות תוספת זמן שבמהלכן קלינגר היה על הקווים, ולא מחוץ למגרש כמתבקש.
עם השריקה רץ מאמן אשדוד לשחקניו ואמר להם "אל תלחצו לשופטים ידיים, הם לא שווים את זה". פרט לירו בלו שלא שמע את דבריו של המאמן השחקנים לא לחצו את ידי השופטים. עם ירידתי לחדר ההלבשה צעק לעברי קלינגר 'אני אגמור לך את הקריירה, בושה וחרפה ומילים בוטות נוספות. המאמן לא הפסיק ונכנס לחדר ההלבשה של השופטים תוך כדי שהוא נצמד אלי וצועק בתנועות מאיימות. כעבור מספר שניות אנשי אשדוד הגיעו והוציאו אותו מהחדר. חשתי מאויים ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם אנשי אשדוד לא היו מתערבים. קלינגר היה בטירוף והגיע ממש קרוב למגע פיזי איתי''.
קלינגר הכחיש וטען שהשופט איים עליו.לא חשוב מי צודק,הסיפור הזה לא מוסיף כבוד לקלינגר שהשנה נמצא בצומת דרכים מבחינת קריירת האימון שלו.אחרי שנכשל בהפועל ב''ש ובהפועל חיפה הוא יודע שעונה לא טובה באשדוד יכולה להביא אותו למצב שהוא יישב בבית או לשוב לאמן בקפריסין.קלינגר צריך להתאפס על עצמו,להירגע,להתעסק בכדורגל ולשתות מים קרים כדי לא להתעצבן.קלינגר לא יעמוד על הקווים אבל גם בלעדיו אשדוד צריכה לנצח את המשחק הזה.
אשדוד פוגשת את רמה''ש,הפתעת העונה שעברה שהעונה פתחה עם 3 הפסדים,רפי כהן פוטר מאימון הקבוצה.אגב,בעונה שעברה ניסן יחזקאל פוטר אחרי 2 מחזורים ורמה''ש שהייתה מועמדת ודאית לירידה הגיעה לפלייאוף העליון.קשה לי לראות את זה קורה גם השנה.חיים שאבו שחקן רמה''ש בעבר ידריך את הקבוצה ביחד עם רז משולם עד שיוחתם מאמן קבוע בעל תעודת פרו.
אשדוד רוצה ניצחון שני העונה,הראשון היה בבית נגד מכבי חיפה,2-3 במשחק נהדר מצד שתי הקבוצות.אשדוד בשנים האחרונות תמיד בצמרת למעט 2-3 עונות בודדות ומאז שהוקמה ליגת העל ב-99/00 היא לא ירדה ליגה והיא לא רוצה לרדת.לאשדוד יש סגל טוב שיכול להתמודד על מקום בפלייאוף העליון.
ההימור שלי: 0-3 לאשדוד